PUBLI

1664 Blanc: η Γαλλίδα Σταρ που κλέβει τις εντυπώσεις, έφτασε στην Ελλάδα

Η διάσημη γαλλική μπύρα 1664 Blanc, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, έφτασε και στη χώρα μας, από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, αποτελώντας την ιδανική επιλογή όσων θέλουν να ξεχωρίζουν!

Την ίδια στιγμή, η 1664 Blanc ξεχωρίζει και για το όνομά της, που εμπεριέχει το έτος ίδρυσης του πρώτου ζυθοποιείου Kronenbourg στη Γαλλία, σηματοδοτώντας τη μακρόχρονη παράδοση και τεχνογνωσία ζυθοποίησης.

Δεν χωρά λοιπόν αμφιβολία ότι πρόκειται για μια μπύρα που κάνει τη διαφορά, ανατρέποντας τα καθιερωμένα!

 

Το προφίλ της 1664 Blanc, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γαλλική φινέτσα και βέβαια τη μόδα. Γι’ αυτό το λόγο και υποστήριξε το 25ο Athens Xclusive Designers Week και την κατηγορία New Designers Awards, ενισχύοντας την προσπάθεια των νέων σχεδιαστών και αναδεικνύοντας τις δημιουργίες και το ταλέντο τους. Παράλληλα, στους συμμετέχοντες New Designers ανατέθηκε να «ντύσουν τη Γαλλίδα Σταρ», ένα εγχείρημα άκρως δημιουργικό αλλά και απαιτητικό! 

Ο κ. Νίκος Μιχαλόπουλος, Marketing Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε σχετικά: «Το portfolio των προϊόντων μας στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία διευρύνεται με την ένταξη ενός ακόμη ξεχωριστού premium brand, γεμίζοντάς μας χαρά και υπερηφάνεια. Η γαλλική μπύρα 1664 Blanc ξεχωρίζει τόσο για τη γεύση της όσο και για την ιδιαίτερη εμφάνιση και φινέτσα της, γεγονός που από την πρώτη στιγμή επιβεβαιώνουν και οι καταναλωτές και πελάτες μας».