PUBLI

20 ΧΡΟΝΙΑ V+O 20 χρόνια εξωστρέφειας, ανάπτυξης και εξέλιξης

20 χρόνια ανάπτυξης, συμπληρώνει η V+O, ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος ελληνικός Όμιλος επικοινωνίας, με δραστηριότητα σε 7 χώρες, μια δυναμική ομάδα 167 στελεχών και σύμβουλος επικοινωνίας για περισσότερες από 215 ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες που πρωταγωνιστούν στην ευρύτερη περιοχή.

Ξεκινώντας ως εγχείρημα μίας μικρής ομάδας στελεχών, η V+O πέτυχε να ισχυροποιήσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά ήδη από τα πρώτα χρόνια δραστηριοποίησής της. Σήμερα, με μεθοδικά βήματα, συνέπεια, τόλμη και διορατικότητα, έχει εξελιχθεί σε έναν Όμιλο 13 εταιρειών, με δραστηριότητα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και συγκεκριμένα στις αγορές της Ελλάδας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, Κύπρου, Ρουμανίας, Σερβίας και πρόσφατα της Β. Μακεδονίας. Αποτελεί μάλιστα τον μοναδικό ελληνικό Όμιλο συμβούλων επικοινωνίας, με παρουσία στην Παγκόσμια Κατάταξη των 120 Κορυφαίων PR Agencies (Global Top 120 PR Agency Ranking).

Παράλληλα, καταγράφοντας σταθερά έναν μέσο ρυθμό ετήσιας αύξησης κύκλου εργασιών ύψους 15,3% και ετήσιας αύξησης αριθμού εργαζομένων 16,9% την τελευταία 20ετία, η V+O αποτελεί μία εταιρεία με διαχρονικά εξαιρετικές επιδόσεις ακόμη και σε χρονιές με σημαντικές προκλήσεις. Στοιχεία που την ανέδειξαν ως έναν από τους Greek Business Champions της δεκαετίας στα βραβεία «Χρυσοί Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας 2010-2020».

Στην επιτυχημένη αυτή πορεία των δύο δεκαετιών, η εστίαση στην αριστεία, η βαθιά γνώση της αγοράς και του σύγχρονου κοινωνικο-οικονομικού περιβάλλοντος, η πελατοκεντρική κουλτούρα, αλλά και η πεποίθηση ότι η επικοινωνία είναι καταλυτική στο να φέρνει την αλλαγή που θέτει τις βάσεις για έναν καλύτερο κόσμο, συνέτειναν ώστε η V+O να αποτελεί agency of reference για θέματα στρατηγικής επικοινωνίας, διαθέτοντας ένα ισχυρό track record στην υλοποίηση πολύ σημαντικών τοπικών και υπερεθνικών έργων στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση της V+O, οι εμπνευστές και συνιδρυτές του εγχειρήματος κ.κ. Θωμάς Βαρβιτσιώτης Πρόεδρος και Γιάννης Ολύμπιος, Αντιπρόεδρος του Ομίλου V+O, δήλωσαν: «Μέσα σε αυτή την εικοσαετή πορεία καταφέραμε πολλά. Πήραμε ρίσκα, πιστέψαμε στις δυνάμεις της ομάδας μας, επενδύσαμε στην ανάπτυξή μας, ακόμα και όταν οι προκλήσεις εντείνονταν. Κάθε μέρα, συνεχίζουμε να λειτουργούμε όπως στο ξεκίνημά μας. Μία εταιρεία που δεν σταματά να εξελίσσεται και να κοιτά μπροστά από την εποχή της. Μία εταιρεία, που όσα πετυχαίνει και όσα κερδίζει είναι αποτέλεσμα της δουλειάς, της αφοσίωσης και του αληθινού πάθους των ανθρώπων της. Των 167 στελεχών μας που είναι η ψυχή της εταιρείας και αποδεικνύουν καθημερινά, ότι η V+O είναι πολλά περισσότερα από 2 αρχικά. Και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Μαζί ευχαριστούμε και όλους τους πελάτες και συνεργάτες μας, που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια και μας βοήθησαν να μεγαλώσουμε μαζί τους. Με την ίδια αφοσίωση και πάθος θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να προσφέρουμε τη στρατηγική μας κατεύθυνση και για τα επόμενα 20 χρόνια, πιστεύοντας σταθερά στη δύναμη της επικοινωνίας».

Μάθετε περισσότερα για τα 20 χρόνια της V+O στο σχετικό video και στην ειδική θεματική ιστοσελίδα www.20xroniaVandO.com