PUBLI

Το Endgame 2 είναι εδώ, 100.000 δολάρια περιμένουν να γίνουν δικά σου

Μετά το 'Endgame:Το Κάλεσμα' και το νικητή των 500.000 δολαρίων, το 'Endgame 2: Το Κλειδί του Ουρανού' έρχεται για να συνεχίσει την περιπέτεια με ακόμη ένα τεράστιο έπαθλο. Μπες στο παιχνίδι, το μέλλον είναι άγραφο!

Ποιος είπε ότι ένα βιβλίο δεν μπορεί να φέρει την επανάσταση; Το εκδοτικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Endgame επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο και ένα έπαθλο 100.000 δολαρίων που περιμένει να γίνει δικό σου, αν φυσικά καταφέρεις να λύσεις το αίνιγμα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Στο ‘Endgame 1: Το Κάλεσμα’, δώδεκα παίκτες, νέοι στο σώμα αλλά με καταγωγή αρχαίων, επιλεγμένοι χιλιάδες χρόνια πριν και χωρίς καμία υπερφυσική δύναμη, είναι οι κληρονόμοι της Γης και πρέπει να λύσουν τον Μεγάλο Γρίφο της Σωτηρίας. Αν δεν το κάνει κάποιος από αυτούς, είμαστε όλοι καταδικασμένοι σε αφανισμό.

Το Endgame 1 υποσχέθηκε το τεράστιο έπαθλο των 500.000 δολαρίων στον αναγνώστη που θα έλυνε πρώτος το μεγάλο γρίφο του πρώτου βιβλίου της σειράς και ο 25χρονος Μεξικανός αστροφυσικός ονόματι Froylan Moreno που ζει στο Μιλάνο, είναι ο άνθρωπος που τα κατάφερε!

O Moreno παρέλαβε το έπαθλο σε χρυσές λίρες σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας, ενώ απόδειξη της παγκόσμιας φύσης του παιχνιδιού -πέρα από τους αριθμούς που θα δεις παρακάτω- είναι ότι ο νικητής δούλεψε με την ιταλική εκδοχή του βιβλίου και με τη βοήθεια ενός e-book στα αγγλικά.

Να σημειωθεί ότι στην πρώτη δεκάδα κατάφεραν να τερματίσουν και δύο συμπατριώτες μας.

Στο κυνήγι του μεγάλου γρίφου του πρώτου βιβλίου ρίχτηκαν συνολικά 135.283 άνθρωποι από 166 διαφορετικές χώρες, ενώ 61 από αυτούς κατάφεραν να ολοκληρώσουν το Endgame μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.

Και μόνο οι σπουδές του Moreno στην αστροφυσική τρομάζουν και ανεβάζουν τον πήχη πολύ ψηλά. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, η αστροφυσική του έδωσε το προβάδισμα όταν στο παιχνίδι μπήκε το κοσμοτρόνιο. Ο Μεξικανός άργησε να μπει στο διαγωνισμό (σ.σ. ξεκίνησε τον Ιανουάριο).

 

Ο Moreno διάβασε μόλις μία φορά το βιβλίο, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι γρίφοι σαφώς κατανάλωσαν πολύ από τον ελεύθερο χρόνο του, καθώς έπρεπε να διαβάσει ορισμένα κομμάτια αρκετές φορές.

“Η Τσιόκο ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη η αγαπημένη μου παίκτρια, ενώ θεωρώ ότι μου πήρε κάτι περισσότερο από ένα μήνα για να λύσω τον γρίφο”. Η συμβουλή του σε αυτούς που θα προσπαθήσουν να λύσουν τον γρίφο του ‘Endgame: Το Κλειδί του Ουρανού’ είναι να μην τα παρατήσουν σε κανένα σημείο.“Όταν τα παρατάς, έχεις πάντα 0% πιθανότητα να κερδίσεις”. Σοφά τα λόγια του.

Μπες στην περιπέτεια του Endgame 2: Το Κλειδί του Ουρανού και κέρδισε τα πολύ μεγάλα έπαθλα. “Αν δεν έχετε διαβάσει το ‘Endgame 1:Το Κάλεσμα’, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τη συλλεκτική κασετίνα με τα δύο βιβλία μόνο με 19,80€.

Τι συμβαίνει όμως με το Endgame 2; Στο πλαίσιο του διαγωνισµού του θα απονεµηθούν συνολικά είκοσι τέσσερα έπαθλα. Οι πρώτοι δώδεκα έγκυροι συµµετέχοντες που θα επιλύσουν όλους τους γρίφους του σταδίου 1 θα λάβουν έπαθλο αξίας 5.000 δολαρίων. Από τους δώδεκα νικητές του σταδίου 1 µόνο µέχρι δύο µπορούν να διαµένουν στην ίδια χώρα. Αυτό σηµαίνει ουσιαστικά ότι οι δώδεκα νικητές του σταδίου 1 θα αντιπροσωπεύουν, συνολικά, τουλάχιστον έξι διαφορετικές χώρες.

Μεγαλύτερα έπαθλα θα λάβουν οι πρώτοι δώδεκα έγκυροι συµµετέχοντες που θα επιλύσουν όλους τους γρίφους του διαγωνισµού (δηλαδή, τους γρίφους του σταδίου 1 και του σταδίου 2). Ο πρώτος έγκυρος συµµετέχων που θα επιλύσει όλους τους γρίφους του διαγωνισµού θα λάβει έπαθλο αξίας 100.000 δολαρίων. Ο δεύτερος έγκυρος συµµετέχων που θα επιλύσει όλους τους γρίφους του διαγωνισµού θα λάβει έπαθλο αξίας 10.000 δολαρίων, ενώ ο τρίτος έως και ο δωδέκατος έγκυρος συµµετέχων θα λάβουν έπαθλο αξίας 8.000 δολαρίων.

Όπως προειδοποιεί το tagline του δεύτερου βιβλίου της σειράς, το να κινείσαι, το να μάχεσαι και το να παίζεις, βοηθάνε τουλάχιστον σε ένα πράγμα. Στο να μην ξεχνάς. Πλέον, εννέα παίκτες έχουν μείνει, αλλά το παιχνίδι έχει αλλάξει.

 

 

 

Τι περιμένεις; Υπάρχουν γρίφοι που πρέπει να λύσεις!

To ONEMAN εξασφάλισε τρία αντίτυπα του ‘Endgame 2: Το Κλειδί του Ουρανού’ και τα χαρίζει σε τρεις τυχερούς αναγνώστες. Πάρε μέρος στο διαγωνισμό, κέρδισε το βιβλίο και ετοιμάσου να λύσεις το μεγάλο γρίφο της ζωής σου!