PUBLI

Τα πιο εκνευριστικά σημεία αντρικής τριχοφυΐας

Αυτό είναι ένα θέμα που θέλει να ενώσει και όχι να διχάσει. Υπάρχουν μέρη του σώματός μας, που οι τρίχες πραγματικά δεν έχουν καμία δουλειά. Και σ' αυτό συμφωνούμε όλοι.

Θα μπορούσε να φιλοξενηθεί ένα σπουδαίο debate σε οποιαδήποτε πανεπιστήμιο που σέβεται την ιστορία του σχετικά με το αν οι άντρες πρέπει ή δεν πρέπει να ξυρίζουν κάθε εκατοστό του σώματός τους.

Σε αυτό το debate, δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση. Αυτό είναι το κακό νέο. Το καλό νέο είναι ότι το Gillette BODY έχει έρθει στη ζωή όσων θέλουν να εξαφανίσουν τις τρίχες από το κορμί τους, με αποτέλεσμα να τους κάνει τη ζωή τόνους πιο εύκολη.

Αυτό που έχουμε έρθει να στηλιτεύσουμε εδώ είναι τα μέρη εκείνα στα οποία ξεπηδάνε οι πιο ενοχλητικές τρίχες. Το Gilette BODY κάνει τη δουλειά ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, παρότι υπάρχουν δύο-τρία τέτοια που το ξυράφι δυστυχώς δεν πιάνει.

 

Ας τα δούμε αναλυτικά όμως.

Οι τρίχες μέσα στα αυτιά

Να ξεκινήσουμε με τα καλά ή με τα κακά; Πάμε με τα καλά, για το γούρι. Οι τρίχες στα αυτιά δεν είναι ένα φαινόμενο που θα σε απασχολήσει έντονα πριν τα 35. Η σειρά των κακών. Από την πρώτη φορά που θα σε απασχολήσει το ζήτημα, οι τρίχες στα αυτιά θα είναι πάντα εκεί. Σαφώς υπάρχουν μέθοδοι να τις αφαιρέσεις, αλλά αφού δεν θα μπορείς να είσαι 365 μέρες το χρόνο με αυτήν την έννοια, θα έρθουν μερικές άβολες στιγμές που δυο τρεις ατίθασες τρίχες ενδέχεται να σε εκθέσουν.

Οι τρίχες πάνω στα αυτιά

Αυτό που το πάς; Κι αν μια ψαλιδιά ξεφύγει και κόψει λίγο από το λοβό; Όχι, όχι, οι τρίχες είναι άτιμο πράγμα, μπορούν να σε εκθέσουν εκεί που δεν το περιμένεις.

Οι πολλές τρίχες στα φρύδια

Αυτή η κατηγορία χρήζει ανάλυσης που ξεκινάει σήμερα και τελειώνει μετά το Ευρωμπάσκετ του Σεπτέμβρη. Είναι πολλοί οι άντρες που βλέπουν τις τρίχες των φρυδιών τους να επεκτείνονται άγρια προς πάσα κατεύθυνση, ή κυρίως προς την κορυφή της μύτης. Για το δικό τους καλό, όλο και περισσότεροι άντρες αποφεύγουν να αφήσουν την κατάσταση ανεξέλεγκτη και επεμβαίνουν καταλήγοντας σε καλοσχηματισμένα φρύδια που αναδεικνύουν πιο επιεικώς το πρόσωπό τους.

Οι τρίχες στα δάχτυλα των ποδιών

Είμαστε στην κατάλληλη εποχή για να αναδείξουμε αυτό το πρόβλημα. Το καλοκαίρι σημαίνει παραλίες, σημαίνει χαβαγιάνας, σημαίνει διαρκής έκθεση των δαχτύλων του ποδιού σου. Χωρίς να το θες -η φύση το επέλεξε για σένα- τα δάχτυλα των ποδιών σου έχουν ενδεχομένως προικιστεί με μικρές άναρχες τρίχες που χαλάνε τη συνολική εικόνα του πέλματος. Φήμες λένε ότι άνθρωποι που δοκίμασαν να τις ξεριζώσουν με τα χέρια ένιωθαν για καιρό ένα τράβηγμα στα δάχτυλά τους. Κακή ιδέα.

Οι λιγοστές τρίχες κάτω από τον αφαλό

Με κάπως πιο χιουμοριστική διάθεση, θα λέγαμε ότι οι τρίχες που ευδοκιμούν αυτόνομα κάτω από τον αφαλό είναι πρώτο ξαδερφάκι με τις τρίχες που ευδοκιμούν στο αντρικό πιγούνι. Για κάποιον που δεν είναι δασύτριχος, ή τέλος πάντων για κάποιον που δεν του περισσεύουν οι τρίχες, οι λίγες τρίχες από δω κι από κει είναι ακόμη πιο εκνευριστικές. Ε, αυτές κάτω από τον αφαλό κερδίζουν και ένα ειδικό βραβείο.

Η πλάτη

Αν έπρεπε να περιγράψουμε όλη αυτήν την παράγραφο με μια από τις φατσούλες που βάζουμε στα τσατ, αυτή δεν θα ήταν άλλη από τη θλιμμένη. Οι τρίχες στην πλάτη είναι ένα ύπουλο χτύπημα, δεν χωράει αμφιβολία γι’ αυτό. Όσοι έχουμε αυτό το θέμα πραγματικά χαμογελάσαμε με την ψυχή μας όταν γνωρίσαμε τη Gillette BODY. Εξέχουν από το λαιμό του T-shirt, κρύβονται και εμφανίζονται μόλις βγάλεις το T-shirt προκαλώντας απορημένες γκριμάτσες στα πρόσωπα, είναι εκεί για να σε εκθέτουν. Είτε καταλαμβάνουν όλη την πλάτη είτε περιορίζονται μόνο στα πλάγια, η ζημιά έχει γίνει. Ευτυχώς που πλέον υπάρχει μια αξιόπιστη λύση για την πλάτη.

Οι σκόρπιες τρίχες στο στήθος

Το ξυρισμένο στήθος γοητεύει πολλές γυναίκες. Το αξύριστο στήθος γοητεύει άλλες τόσες. Δυστυχώς, για το στήθος με τις πέντε σκόρπιες τρίχες δεν περισσεύει καθόλου αγάπη. Η κατάσταση με το στήθος είναι ή της μίας άκρης ή της άλλης. Στη μέση δεν υπάρχει ούτε στιλ ούτε τεστοστερόνη. Με πέντε σκόρπιες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ψέματα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τις ξυρίσεις.

Οι τρίχες στο πάνω μέρος της παλάμης

Δεν θα στοχοποιήσουμε τυχόν γνωστούς παρουσιαστές κεντρικών δελτίων ειδήσεων ούτε κανέναν, γνωστό ή μη, που παρουσιάζει μια βιοποικιλότητα στο πάνω μέρος της παλάμης. Μπορεί να είναι ένδειξη γοητείας. Μπορεί να είναι ένδειξη ανδρός που έχει ζήσει διάφορα. Για τον περισσότερο κόσμο πάντως, είναι ένας μπελάς, άλλη μια περίπτωση ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.