PUBLI

Διάσημος «τηλεφωνο-γράφος» συλλαμβάνει με το φακό του τη Lashana Lynch ως πράκτορα 00 Nomi σε μια πραγματικά επική φωτογράφηση

  • Η συνεργασία No Time To Die αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης παγκόσμιας καμπάνιας μάρκετινγκ της HMD Global, της αντιπροσώπου εταιρείας των τηλεφώνων Nokia

  • Οι εικόνες αποτυπώνουν τις κινηματογραφικές δυνατότητες του Nokia3 5G και το τοποθετούν ως «Το μόνο gadget που θα χρειαστείτε ποτέ»
  • Η Nokia είναι ο επίσημος συνεργάτης όσον αφορά στα τηλέφωνα της 25ης ταινίας Bond, No Time To Die, που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο

Η Βρετανίδα ηθοποιός, Lashana Lynch, η οποία υποδύεται την πράκτορα 00 Nomi στην επερχόμενη ταινία Bond, No Time To Die, έχει «συλληφθεί» από τον φακό του «τηλεφωνο-γράφου» των social media, Ben Maclean, σε μια ενέργεια που περιλαμβάνεται στην μεγαλύτερη παγκόσμια μάρκετινγκ καμπάνια της HMD Global, της αντιπροσώπου εταιρείας των τηλεφώνων Nokia. Ο Ben έχει πάνω από μισό εκατομμύριο followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι γνωστός για τη δημιουργική φωτογραφία και τα διάφορα tricks που χρησιμοποιεί.

 

Η φωτογράφιση, που πραγματοποιήθηκε στα εμβληματικά Pinewood Studios, παρουσιάζει τη Lashana Lynch ως τη νέα 00 πράκτορα Nomi και το Nokia 8.3 σε μια σκηνή εμπνευσμένη από της ταινίες Bond, με μια σειρά από «επικά» εφέ και μία εξέδρα 30 ποδιών που σηκώνει τον Ben στον αέρα για να καταφέρει να αποτυπώσει την απόλυτη λήψη. Το Nokia 8.3 5G είναι το «Το μόνο gadget που θα χρειαστεί ποτέ».

 

Αυτές οι φωτογραφίες έρχονται σε συνέχεια των ανακοινώσεων του περασμένου Μαρτίου, που γνωστοποίησαν ότι η HMD Global είναι ο επίσημος συνεργάτης όσον αφορά στα τηλέφωνα  της 25ης ταινίας του James Bond, No Time To Die. Η ταινία παρουσιάζει μια σειρά συσκευών, όπως το Nokia 8.3 5G, ένα πραγματικά παγκόσμιο, future-proof 5G1 smartphone που έρχεται με μια ισχυρή τετραπλή κάμερα PureView με οπτικά ZEISS και το μοναδικό Nokia 3310 που οι fans γνωρίζουν και αγαπούν.

 

Η συνεργασία αυτή επιτρέπει στην HMD Global να επιβεβαιώσει το status της ως παγκόσμιος πάροχος smartphone Android™, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή της για ασφάλεια, ταχύτητα και καινοτομία, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και των πιο δύσκολων πελατών του κόσμου.

 

Η Lashana Lynch, η οποία παίζει την 00 πράκτορα Nomi στο No Time To Die, δήλωσε: «Ο κόσμος στον οποίο ζούμε σημαίνει ότι όλοι έχουμε το απόλυτο gadget στις τσέπες μας. Είναι καταπληκτικό τι μπορούν να κάνουν τα smartphones σήμερα. Είμαι ενθουσιασμένη που «αποκαλύπτω» αυτό το νέο smartphone για να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του No Time To Die τον Νοέμβριο και το Nokia 8.3 5G είναι η απόδειξη ότι τα gadgets του Bond είναι πάντα μπροστά από την εποχή τους».

 

Ο Florian Seiche, CEO of HMD Global, της εταιρείας που δημιουργεί τα τηλέφωνα Nokia, δήλωσε: «Λίγα πολιτιστικά δρόμενα τοποθετούν την τεχνολογία στο επίκεντρο όπως το No Time To Die. Η δέσμευση της ταινίας για καινοτομία, σε συνδυασμό με την εκπληκτική τεχνολογία που είναι ενσωματωμένη σε κάθε smartphone Nokia, καθιστούν τις συσκευές μας το μοναδικό gadget που θα χρειαστεί ποτέ κανείς – ακόμη και ένας πράκτορας 00 – και προσδίδουν σε αυτή τη συνεργασία μια μοναδική δυναμική που πρέπει να εκτιμηθεί».

 

«Η εμπιστοσύνη, η ασφάλεια και ο μοναδικός ποιοτικός σχεδιασμός είναι τα θεμέλια στα οποία βασίζεται κάθε τηλέφωνο Nokia. Είμαστε περήφανοι που καθιστούμε την τελευταία τεχνολογία προσβάσιμη σε όλους και ανυπομονούμε να το δείξουμε μέσω της τελευταίας αυτής συνεργασίας μας».

 

Παρακολουθήστε την έναρξη του επόμενου κεφαλαίου για τα τηλέφωνα Nokia στα Nokia Mobile YouTube και Nokia Mobile Facebook Page  στις 6 μ.μ. ώρα Αθήνας σήμερα, και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα smartphone 8.3 5G υποδεικνύοντας τη λειτουργία κάμερας που ταιριάζει περισσότερο σε μια νυχτερινή «αποστολή».