PUBLI

Διασχίζοντας τις θάλασσες σε δύο ζώνες ώρας

Για τους περιπετειώδεις τύπους που ονειρεύονται να διασχίσουν τις θάλασσες, η Mido εμπλουτίζει τη συλλογή της Ocean Star με μια εκδοχή που διαθέτει μια ιδιαίτερα πρακτική λειτουργία GMT.

Προβάλλει ξεκάθαρα την ώρα σε δύο διαφορετικές ζώνες ώρας: της σταθερής κατοικίας και της τοπικής ώρας.

Όντας απαλό μαύρο στο καντράν και γυαλιστερό μπλε κεραμικό στην περιστρεφόμενη στεφάνη, το Ocean Star GMT  χαρακτηρίζεται από έντονες αντιθέσεις. Στο καπάκι του μοντέλου, που διαθέτει το μηχανισμό Caliber 80, με τη μοναδική αυτονομία των 80 ωρών – η Mido έχει χαράξει τις ενδείξεις των ζωνών της ώρας. Η ιδιαίτερα εύχρηστη λειτουργία GMT προσφέρει διπλάσια ελευθερία για εκείνους που είτε βρίσκονται στον ωκεανό ή σε κάποια άλλη, γεμάτη αδρεναλίνη, περιπέτεια.

Ό,τι κι αν συμβεί

Στο νοτιότερο σημείο της Ευρώπης στέκεται ένα αρχιτεκτονικό κατασκεύασμα, φτιαγμένο για να αντέχει σε όλες τις καταιγίδες, που επιβλέπει το στενό του Γιβραλτάρ από το 1841, ο φάρος Europa Point. Η δυνατή αχτίδα φωτός του βοηθάει τους ναύτες να βρίσκουν το δρόμο τους στα άγρια νερά μεταξύ του Ατλαντικού και της Μεσογείου.  Με έτος κυκλοφορίας το 1944, η συλλογή Ocean Star χαρακτηρίζεται για την αξιοπιστία της, όπως ακριβώς αυτό το μνημείο, το οποίο κατασκευάστηκε για να καθοδηγεί την ανθρωπότητα στο ταξίδι της για την κατάκτηση των ωκεανών.

Δύο ζώνες ώρας με μία ματιά

Το Ocean Star GMT είναι αποτελεσματικό και πρακτικό χάρη στην τέλεια αναγνωσιμότητα του. Για να γίνει ακόμα πιο ευανάγνωστο, η Mido έχει διαφοροποιήσει τους δείκτες ανάλογα με τη λειτουργία τους. Επιπρόσθετα με τους δείκτες της ώρας, των λεπτών και των δευτερολέπτων, ένας επιπλέον μπλε δείκτης 24 ωρών προβάλλει τη δεύτερη ζώνη ώρας δείχνοντας προς τον κύκλο των ωρών (σε μορφή 24 ωρών) στη φλάντζα του καντράν. Οι νυχτερινές ώρες είναι τοποθετημένες σε ένα μαύρο φόντο, ενώ οι πρωινές ώρες σε μπλε. Το λευκό Super-LumiNova® στους δείκτες και τις ενδείξεις επιτρέπουν στον χρήστη να κρατήσει την ώρα, ακόμα και στο σκοτάδι της πιο βαθιάς θάλασσας. Ένα άνοιγμα στις 3 η ώρα προβάλλει την ημερομηνία.

Αντοχή και αξιοπιστία

Η περιστρεφόμενη στεφάνη μονής κατεύθυνσης του Ocean Star GMT σε μπλε κεραμικό επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθήσει πόση ώρα έχει περάσει, είτε πριν την επόμενη εξερεύνηση, είτε υποβρυχίως. Οι ραβδώσεις στη στεφάνη κάνουν εύκολη τη χρήση της ενώ το εξαιρετικά σκληρό κεραμικό είναι ανθεκτικό σε γρατζουνιές και στη χρήση.

Η κάσα είναι κατασκευασμένη από δυναμικό ανοξείδωτο ατσάλι και διακρίνεται για τις αντιθέσεις της ανάμεσα στις γυαλισμένες και με σατέν φινίρισμα επιφάνειες. Το βιδωτό καπάκι και η κορώνα ενισχύουν την ανοχή του Ocean Star GMT στα στοιχεία της φύσης. Αδιάβροχο έως 20 bar και ενσωματώνοντας ένα κρύσταλλο ζαφείρι με αντιανακλαστική επίστρωση και στις δύο πλευρές, αυτό το σπορτίφ μοντέλο είναι ο τέλειος σύντροφος για όλες τις ναυτικές εξερευνήσεις. Ένα εξίσου όμορφο και τεχνολογικό μπλε υφασμάτινο λουράκι, που αντανακλά τον δείκτη GMT, το κάνει ακόμα πιο εύχρηστο και ανθεκτικό.

Το Ocean Star GMT είναι επίσης διαθέσιμο σε εκδοχή με ατσάλινο μπρασελέ και GMT ενδείξεις σε πορτοκαλί απόχρωση, καθώς και σε  δίχρωμο PVD.

Ευανάγνωστο, εύχρηστο και πρακτικό σε κάθε συνθήκη, το Ocean Star GMT ανοίγει έναν κόσμο ταξιδιών και φυσικών ανακαλύψεων.

 #OceanStarGMT

#Midowatches