PUBLI

Εκδήλωση με κινηματογραφική προβολή για το ‘Navarino Challenge’

Παρουσιάστηκαν οι πρεσβευτές και οι φετινές δραστηριότητες! Grand Ermis & Ermis Gold για το «Navarino Challenge» στην παραγωγή εκδηλώσεων στα Ermis Awards 2015!

Η χρονιά για το «Navarino Challenge 2016» ξεκινάει με τον πιο λαμπρό τρόπο, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην διοργάνωση να προσφέρει τις κορυφαίες δραστηριότητες αθλητικού τουρισμού της!

Με αφορμή την πρόσφατη διάκριση στα Ermis Awards 2015, το «Navarino Challenge» πραγματοποίησε δημοσιογραφική εκδήλωση την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, στις Gold Class αίθουσες των Village Cinemas του The Mall Athens.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε δύο παράλληλες προβολές του βίντεο – ντοκιμαντέρ της διοργάνωσης, από την περσινή χρονιά (όπως ακριβώς προβλήθηκε σε περισσότερα από 1.600.000 νοικοκυριά στην Ελλάδα και το εξωτερικό), σε δημοσιογράφους και ανώτατα στελέχη εταιρειών, καθώς και χαιρετισμούς από τους πρεσβευτές και εκπροσώπους της διοργάνωσης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά οι πρόσφατες διακρίσεις της διοργάνωσης. Στην πρώτη του συμμετοχή στα βραβεία Ermis, το «Navarino Challenge» απέσπασε την μεγαλύτερη διάκριση στον θεσμό, κατακτώντας το Grand Ermis στην κατηγορία Event Production για την παραγωγή της εκδήλωσης καθώς και το Gold βραβείο στην κατηγορία των αθλητικών events!

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβαν οι δημοσιογράφοι Χριστίνα Βραχάλη και Δώρα Τσαμπάζη, ενώ με το κλείσιμο της προβολής ακολούθησαν χαιρετισμοί από την κα. Μαρίνα Παπατσώνη, Marketing and Business Development Director, της TEMES SA, τον κ. Άκη Τσόλη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Active Media Group, τον κ. Βασίλη Βρεττάκο, Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου (ΣΕΤΑΠ), τον Δις Αργυρό Ολυμπιονίκη στο Tae Kwon Do, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον Ολυμπιονίκη & Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα 400μ. με εμπόδια Περικλή Ιακωβάκη και τη γυμνάστρια pilates Μάντη Περσάκη.

 

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι φετινές δραστηριότητες με τους αντίστοιχους πρεσβευτές τους. Συγκεκριμένα στο τρέξιμο, συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά ο Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης ενώ για πρώτη φορά καθήκοντα τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο πολυνίκης μαραθωνοδρόμος Νίκος Πολιάς. Στην κολύμβηση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της κολύμβησης Νίκος Γέμελος, έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση της δραστηριότητας. Με την συνδρομή μάλιστα του Swim Academy, του Νίκου Γέμελου και του Ολυμπιονίκη & Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρου Γιαννιώτη, θα παρουσιαστούν φέτος για πρώτη φορά οι δραστηριότητες του baby swimming & του aqua aerobic, ενώ η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Κέλλυ Αραούζου θα συμμετέχει όπως και πέρσι στην κολύμβηση. Μαθήματα taekwondo θα πραγματοποιηθούν από τον Δις Αργυρό Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ενώ για πρώτη χρονιά ο Ολυμπιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 400μ. με εμπόδια Περικλής Ιακωβάκης θα αναλάβει την στήριξη της διοργάνωσης, μέσω της εκμάθησης και άσκησης των  συμμετεχόντων παιδιών. Τα μυστικά του boccia θα διδάξει ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Γρηγόρης Πολυχρονίδης (μέσω του Ρίο, που θα βρίσκεται για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες), ενώ μαθήματα pilates θα πραγματοποιήσει για ακόμα μια χρονιά η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη. Ο έτερος πρωταθλητής μας, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, θα βοηθήσει στην εκμάθηση του kick boxing, η δραστηριότητα του ποδήλατου θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Navarino Outdoors, ενώ της αναρρίχησης θα επιμεληθεί ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής Γιώργος Μάλαμας. Το πρόγραμμα φυσικά θα περιλαμβάνει και άλλες δραστηριότητες όπως το μπάσκετ, το SUP, το golf που θα φέρει την υποστήριξη του Navarino Golf Academy, υποβρύχιες καταδύσεις με την υποστήριξη του Aqua Divers Club και της Scuba Hellas, ενώ τέλος για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί ένα live cooking event με την βοήθεια της food blogger Γωγώς Παπαδιονυσίου ή κατά κόσμον Mamatsita!

Ακολούθησε ο χαιρετισμός από τον κ. Άκη Τσόλη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Active Media Group ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων για την φετινή βράβευση της διοργάνωσης: «Η διάκριση μας στον μοναδικό αυτό θεσμό των Ermis Awards που αναδεικνύει την δημιουργικότητα στην χώρα μας, αποτελεί επιβράβευση της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων που εργάστηκαν και έφεραν εις πέρας την πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση. Μας γεμίζει φυσικά με ενθουσιασμό αλλά και ευθύνες ώστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο της διοργάνωσής μας. Το έργο μας είναι φυσικά το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι χορηγοί και υποστηρικτές μας».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου (ΣΕΤΑΠ) κ. Βασίλης Βρεττάκος, δήλωσε αμέσως μετά: «Ο τουρισμός έχοντας τη δική του ανοδική πορεία και οι διακοπές ως εμπειρία γνωριμίας με νέους τόπους, την ιστορία του εκάστοτε τόπου καθώς και την επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και ανθρώπους, είναι  συναρπαστικές. Τόσο για τον κάθε ένα που αποφασίζει να ταξιδέψει όσο και για τον κάθε επαγγελματία που αγαπά αυτό που κάνει. Η Πύλος ως προορισμός και η Μεσσηνία, αποτελεί μια εμπειρία ζωής: η ιστορία της, οι φυσικές ομορφιές, ο φιλόξενοι κάτοικοι και οι ποιοτικές επιλογές, συνδέονται άρρηκτα με τη φιλοσοφία μας, δημιουργούν έντονα την ανάγκη του επισκέπτη να μας ξαναεπισκεφτεί κι εμείς να συνεχίζουμε να δίνουμε την  υπόσχεση που χρόνια τώρα τηρούμε με ευλάβεια: Με γνώμονα την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την καλή διάθεση οι διακοπές γίνονται αξέχαστες».

Στην συνέχεια, ο Δις Αργυρός Ολυμπιονίκης στο Tae Kwon Do Αλέξανδρος Νικολαΐδης έλαβε το λόγο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι περήφανος που συμμετέχω για τέταρτη χρονιά στο «Navarino Challenge» Από την πρώτη χρονιά που αποτέλεσα μέρος του, το βλέπω να μεγαλώνει και να γιγαντώνεται και αυτός είναι ο στόχος τέτοιων εκδηλώσεων. Να προσελκύουν κάθε χρόνο περισσότερο κόσμο, προκειμένου να μάθουν στον αθλητισμό, στη σωστή διατροφή και την καλή ζωή».

 

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 400μ. με εμπόδια Περικλής Ιακωβάκης υπογράμμισε: «Σας περιμένουμε όλους στο μοναδικό event αθλητικού τουρισμού «Navarino Challenge» για ένα τριήμερο με αθλητικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Θα είμαι και εγώ εκεί για να γνωρίσω στους μικρούς φίλους τα αγωνίσματα του Στίβου και να πάρω μέρος σε όσο περισσότερες δραστηριότητες μπορώ, ακολουθώντας το παράδειγμα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη».

Τέλος, η γυμνάστρια pilates Μάντη Περσάκη, αναφέρθηκε στην δική της δραστηριότητα τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Εύχομαι για το 2016 η οικογένεια του «Navarino Challenge» να μεγαλώσει και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να διδαχθούμε έναν καλύτερο τρόπο ζωής μέσα από ένα τριήμερο απόλυτης διασκέδασης δίπλα σε πολύ σπουδαίους ανθρώπους!».

Το «Navarino Challenge» επιστρέφει για 4η συνεχή χρονιά στη Μεσσηνία και την Costa Navarino στις 9-11 Σεπτεμβρίου 2016! Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link: http://activemedia.com.gr/product/navarino-challenge/

Για όσους επιθυμούν να μείνουν στo The Westin Resort Costa Navarino και να απολαύσουν το πλήρες και πλούσιο πρόγραμμα του «Navarino Challenge» από κοντά ισχύουν ειδικά πακέτα διαμονής μέχρι τις 30/6/2016, τα οποία ξεκινούν από 189 ευρώ το δίκλινο με πρωινό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης Vita N Travel (τηλ: +30 210 3249070) ή να μπείτε στο ακόλουθο link: http://navarinochallenge.com/event_accommodation_in_2016.html

Το «Navarino Challenge» θα πραγματοποιηθεί και φέτος Yπό την Aιγίδα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου με την υποστήριξη της Costa Navarino και του The Westin Resort Costa Navarino και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.