PUBLI

Να δώσουμε κι ένα βραβείο στους τηλεοπτικούς μας ‘κολλητούς’

Το ΟΝΕΜΑΝ δίνει βραβεία στους αγαπημένους του τύπους από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές. Τύπους που θα έκανε πανεύκολα κολλητούς.

Τα αγαπήσαμε τα Best Buds Awards. Τα αγαπήσαμε γιατί είναι δεν είναι και τα πιο κομιλφό βραβεία που δόθηκαν ποτέ. Αντιθέτως, είναι βγαλμένα από τη ζωή. Είναι εμπνευσμένα από ανθρώπους που υπήρξαν, που περπάτησαν στη γη.

Όσο εσύ μοιράζεις βραβεία στους κολλητούς σου, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να κερδίσεις tablets, selfie sticks και πολλές Bud για το ψυγείο σου, εμείς διαλέξαμε τις πιο κατάλληλες φιγούρες από τηλεοπτικές σειρές και δώσαμε στον καθένα το Best Buds Award που του αξίζει.

Αυτοί δεν το ξέρουν ακόμα, αλλά δεν έγινε και τίποτα, έγινε;

Στη σκηνή ο κύριος Kenny Powers (Eastbound & Down)

Βραβείο: O Κάγκουρας

Τα επιχειρήματα της Ακαδημίας: Αφού δεν υπάρχει βραβείο ‘Ο Καλόψυχος Κάγκουρας’, θα πάμε με αυτό. Όλη η συζήτηση αρχίζει και τελειώνει από τα μαλλιά του πρωταγωνιστή του υπέροχα καμένου Kenny Powers. Θα μου πεις ποιος κάγκουρας έχει χαίτη-λασπωτήρα τη σήμερον ημέρα; Εντάξει, σε μια κρίση ταυτότητας, ο Kenny γύρισε το μαλλί σε κοτσιδάκια. Είναι καλύτερα έτσι; Όχι, αλλά θα σου τραβήξουμε το αυτί που δεν έχεις διαβάσει καθόλου Ιστορία. Οι αγνοί, οι παραδοσιακοί, οι πρωτοκάγκουρες των 80s (με οδηγό τον Michael Knight) είχαν τη χαίτη να ανεμίζει. Ε, ο Kenny Powers είναι τόσο πληθωρικός που την κράτησε για πάντα.

Στη σκηνή ο κύριος Hank Moody (Californication)

Βραβείο: Ο Scarf Face

Τα επιχειρήματα της Ακαδημίας: Ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα του Hank Moody, αυτού του μεγάλου, αυτού του σπουδαίου φιλοσόφου της ζωής, είναι ένα κασκόλ. Αλλά δες λίγο τη μεγάλη εικόνα. Ο λόγος που ο Hank είχε όποια γυναίκα ήθελε δεν είναι το παρουσιαστικό του. Ναι, βαθιά μπουκοφσκικό στιλ χωρίς τη σκαμμένη μούρη και χωρίς τη λογοτεχνία (παρότι συγγραφεύς), αλλά το μεγάλο του όπλο ήταν το λέγειν. Ο Moody ήταν ένας εμφανώς καταραμένος ποιητής, μοντέρνος, απ’ αυτούς του 2000, έλεγε λίγα, εννοούσε πολλά, είχε χιούμορ, είχε γυναίκα και παιδί

Στη σκηνή ο Andre (The League)

Βραβείο: Ο Pardala Πουκάμισα

Τα επιχειρήματα της Ακαδημίας: Είναι άδικο να επικεντρωνόμαστε μόνο σε ένα κομμάτι του στιλ του δεύτερου πιο αγαπημένου μας χαρακτήρα απ’ το The League (ο πρώτος είναι ο Ράφι), αλλά το βραβείο είναι ειδικό και πρέπει να το σεβαστούμε. Στην υγεία του Andre λοιπόν, του ανθρώπου που τερμάτισε τον όρο ‘αμφιλεγόμενο πουκάμισο’, εφευρίσκοντας κάθε φορά τον τρόπο (δηλαδή το σχέδιο) για να εντυπωσιάζει εκ νέου. Τον ευχαριστούμε για τα δωρεάν ιδιαίτερα.

Στη σκηνή ο Joey Tribbiani (Friends)

Βραβείο: O Καλός ο Μύλος

Τα επιχειρήματα της Ακαδημίας: How. You. Doin’. Πιάνει παντού και πάντα, αρκεί να σε λένε Joey και να πίνεις τον καφέ σου στο Central Perk. Μπορείς να δηλώνεις και ηθοποιός, κανένα πρόβλημα.

Στη σκηνή ο Hanzee Dent (Fargo)

Βραβείο: O Στόμα Έχει και Μιλιά Δεν Έχει

Τα επιχειρήματα της Ακαδημίας: Δεν θα κάνω κανένα spoiler στον αθώο αναγνώστη που μόλις ξεκίνησε τη δεύτερη σεζόν της -κατ’ εμέ- κορυφαίας σειράς του 2014. Ο Hanzee Dent είναι το δεξί χέρι -με την προέκταση μιας καραμπίνας πάντα- του Dodd Gerhardt και δεν μιλάει πολύ. Σε συνδυασμό με την ινδιάνικη κοψιά του, αυτό το νέο θαυμάζει και είναι υπέροχο. Όσο τρέχει η σεζόν, τα νέα από υπέροχα γίνονται εκστατικά. Αυτό μόνο. Έλα, δεν είναι spoiler αυτό, σε παρακαλώ.

Στη σκηνή ο Elliot Anderson (Mr. Robot)

Βραβείο: O Πειρατής της Διαδικτυακής

Τα επιχειρήματα της Ακαδημίας: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο βραβείο θεσπίστηκε προς τιμήν του χάκερ-Ρομπέν των Δασών που μας κόλλησε στην πρώτη σεζόν του Mr. Robot. Επειδή καταλάβαμε το ταλέντο του να ανακαλύπτει κάθε μικρή ή μεγάλη χαζομάρα που κάναμε με μια σειρά από συντονισμένα κλικ, διαλέξαμε να τον βραβεύσουμε με αυτό το αβανταδόρικο τρόπαιο, μπας και γλιτώσουμε το ξεμπρόστιασμα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Δικό σου, Elliot.

Στη σκηνή ο Josh Greenberg (Man Seeking Woman)

Βραβείο: O Ρυμουλκούμενος

Τα επιχειρήματα της Ακαδημίας: Αν δεν έχεις δει το Man Seeking Woman, παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα που σου φτιάξαμε αυτές τις γιορτές. Το επί χρόνια κορίτσι του Josh τον χωρίζει με το καλημέρα της σειράς και στη διάρκεια της, ο άμοιρος ήρωας που υποδύεται ο Jay Baruchel ρυμουλκείται σταθερά από κορίτσια που συνέχεια αποδεικνύεται ότι δεν είναι αυτά με τα οποία θα κάνει οικογένεια. Αυτό έχει ως συνέπεια να νοσταλγεί την άκαρδη Maggie που τον χώρισε, άρα να ρυμουλκείται ξανά, αυτή τη φορά από διαφορετικό καράβι. Όπως και να ‘χει, ο Josh Greenberg είναι ένας από εμάς.

Στη σκηνή ο Sandor ‘The Hound’ Clegane (Game of Thrones)

Βραβείο: Το Καντήλι μου Μέσα

Τα επιχειρήματα της Ακαδημίας: Ο αχώριστος φίλος της Άρυα Σταρκ για ένα σκασμό επεισόδια δεν είναι ακριβώς ο κολλητός που θα έφερνες για παρέα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι των γονιών σου. Οι τρεις στις τέσσερις λέξεις του ήταν βρισιές και η άλλη μία κάτι βάρβαρο και ακαταλαβίστικο, που επίσης μπορείς να πάρεις σαν βρισιά. Αδερφός μας κι αυτός με τον τρόπο του. Εγώ τουλάχιστον θα τον έκανα παρέα. Αλλά μακριά από γονείς έ; Μην τους φάει και κάνα αυτί.