PUBLI

Επένδυση σε νέα γραμμή παραγωγής και νέα σειρά προϊόντων σούπερ μάρκετ από την Megas Yeeros

H No1 παραγωγός Γύρου στον κόσμο δημιουργεί μια νέα σειρά προϊόντων προψημένου γύρου με διανομή στα κανάλια Retail και HO.RE.CA. σε 3 διαφορετικές γεύσεις: χοιρινό, κοτόπουλο και doner.

Η Megas Yeeros, η No1 Παραγωγός Γύρου στον κόσμο, φιλοξένησε δημοσιογράφους στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο και τους παρουσίασε τη νέα γραμμή παραγωγής της για τη νέα σειρά προψημένου γύρου My Grillers που βρίσκεται ήδη στα ράφια του σούπερ μάρκετ, σε 3 διαφορετικές γεύσεις: χοιρινό, κοτόπουλο και doner.

Με τα νέα προϊόντα προψημένου γύρου της Megas Yeeros, ο καταναλωτής μπορεί σε λίγα λεπτά να δημιουργήσει τα δικά του πιάτα και να τα απολαύσει στο σπίτι του, βάζοντας τη δική του γευστική πινελιά στο σερβίρισμα. Λαχταριστός και ζουμερός γύρος υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών που είναι έτοιμος για κατανάλωση  σε 2-4 λεπτά.

Η εταιρία, μετά από τρία χρόνια έρευνας, προχώρησε σε μια επένδυση υψηλής τεχνολογίας, και κόστους άνω των 1.500.000 ευρώ, ώστε να προσφέρει έτοιμη την αυθεντική γεύση του φρεσκοκομμένου γύρου. Ο χοιρινός γύρος είναι από 100% εκλεκτό χοιρινό κρέας όπου η αυθεντική γεύση του γύρου συνδυάζεται με εκλεκτά ελληνικά μπαχαρικά. Ο γύρος κοτόπουλο από 100% φρέσκο κοτόπουλο αποτελεί μια πιο light εκδοχή του γύρου. Η γευστική απόλαυση που προσφέρει απογειώνεται με επιλεγμένα καρυκεύματα. Τέλος, για τους μερακλήδες, υπάρχει το doner, ένας εκρηκτικός γευστικός συνδυασμός από 100% διαλεχτό κρέας μοσχάρι και αρνί αναμειγμένο με μπαχαρικά από τα βάθη της Ανατολής, με την ποιότητα και τη νοστιμιά που εγγυάται η Megas Yeeros.

Οι εγκαταστάσεις του προψημένου γύρου βρίσκονται σε ένα νέο χώρο 1.000m2  που σχεδιάστηκε και εξοπλίστηκε με τα πλέον σύγχρονα και αυτοματοποιημένα μηχανήματα, καλύπτοντας τις κοινοτικές και εθνικές νομοθεσίες για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Megas Yeeros είναι η πρώτη εταιρία στην εφαρμογή κοπής γύρου με ρομπότ. Διαθέτει δώδεκα γυριέρες 350kg η κάθε μια αυτόματης κοπής (Robot) και η παραγωγική δυνατότητα της είναι 2.800kg την ημέρα, 14.000kg την εβδομάδα και 60.000kg τον μήνα.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης της υψηλής τεχνολογίας είναι:

  • Η εφαρμογή της ρομποτικής εξασφαλίζει το ομοιόμορφο πάχος της νιφάδας του γύρου, απαραίτητο στοιχείο για την ποιότητα και την γεύση του τελικού προϊόντος.
  • Η αυτόματη παρακολούθηση της θερμοκρασίας κατά την κοπή από ειδικά καταγραφικά, ενσωματωμένα στο ρομπότ, εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση του προϊόντος.
  • Το παράλληλο freezer με δονούμενη ταινία, επιτυγχάνει την άμεση κατάψυξη του προϊόντος, διατηρώντας ακέραιες τις νιφάδες του γύρου.
  • Η κάθετη συσκευαστική μηχανή με πολυκέφαλο μηχάνημα εξασφαλίζει σταθερό βάρος για το τελικό προϊόν.
  • Η ηλεκτρονική καταγραφή των δεδομένων διασφαλίζει την πλήρη ιχνηλάτηση του προϊόντος σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της συσκευασίας του. 

Οι εγκαταστάσεις της Megas Yeeros αποτελούνται από ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες παρασκευής προϊόντων κρέατος και αποτελεί ένα από τα πιο εργονομικά στην Ελλάδα. Είναι μια υποδειγματική μονάδα παρασκευής κρεατοσκευασμάτων που ακολουθεί τους αυστηρότερους κανόνες ποιότητας και υγιεινής.  Εκεί παρασκευάζεται ο γύρος, τα σουβλάκια και τα υπόλοιπα προϊόντα κρέατος της Megas Yeeros που κυκλοφορούν στην Ελληνική και την Ευρωπαϊκή αγορά. Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας χρησιμοποιούνται μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από έμπειρο προσωπικό.

Ο κύριος Νικόλαος Λούστας Διευθύνων Σύμβουλος της Megas Yeeros δήλωσε τα εξής: «Η Megas Yeeros, πιστή στο όραμα της να προσφέρει υψηλής ποιότητας, καινοτόμα προϊόντα δημιούργησε μια νέα σειρά ποιοτικών προϊόντων με γύρο που ο καταναλωτής θα μπορεί να απολαμβάνει εύκολα στο σπίτι του. Η νέα γραμμή παραγωγής ολοκληρώθηκε το 2018 με μια πολύ μεγάλη επένδυση ύψους 1.500.000 ευρώ. Η Megas Yeeros σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία σε παραγωγή γύρου στον κόσμο και για αυτό υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε την άριστη ποιότητα που έχουμε στα προϊόντα μας. Στόχος μας είναι να εξελίξουμε και να τελειοποιήσουμε το όραμά μας να γίνει ο ΓΥΡΟΣ παγκόσμιο προϊόν αλλά και να δημιουργούμε προϊόντα και ιδέες που θα φέρουν τον κλάδο σε μια νέα εποχή».