unsplash
SHOPPING
SPONSORED

Εσύ έχεις κατεβάσει το app που κάθε μέρα σε βγάζει κερδισμένο;

Η νέα μου συνήθεια που έκανε πανεύκολες (και διασκεδαστικές!) τις αγορές στο σούπερ μάρκετ, χωράει στο κινητό μου.

Όταν ζεις μόνος σου και καλείσαι να εκπληρώσεις την αποστολή που λέγεται ‘εβδομαδιαίες αγορες στο σούπερ μάρκετ’ έχεις πάντα κατά νου κάποια συγκεκριμένα δεδομένα: ο καλύτερος σου ‘σύμμαχος’ είναι ο εαυτός σου. Σωστά; Όχι πια.

Η λίστα με τα πράγματα που χρειαζόμουν για την κουζίνα, για την τουαλέτα, για το σαλόνι, ήταν πάντα πλήρης και καλογραμμένη. Όταν όμως έφτανα στο σούπερ μάρκετ, σαν υπνωτισμένος ξέφευγα απ’ όλα όσα ήταν γραμμένα στη λίστα και ακολουθούσα νέες κυκλοφορίες και νέες προσφορές, νέα προϊόντα που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Κάθε διάδρομος και ένα ταξίδι σε μια ‘θάλασσα’ από προϊόντα. Η λίστα με τις αγορές κατέληγε να μοιάζει με αφηρημένη τέχνη, να σπάει σε δύο, τρία κομμάτια και η εβδομαδιαία επίσκεψη στο σούπερμάρκετ να θυμίζει τηλεοπτική σειρά σε συνέχειες. Οι διάφορες κάρτες που υπόσχονταν προγράμματα ανταμοιβών και εκπτώσεων έπεφταν συνήθως σε ένα ‘μπλόκο’, σε μια φωνή μέσα στο μυαλό μου που φώναζε “άλλη μια κάρτα; μα πόσες κάρτες θα έχεις πια;”

Σούπερ μάρκετ: έτσι έγινε διασκέδαση

Με μαθηματική ακρίβεια ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, η στιγμή που είπα ‘κάπου ώπα’ με τις διπλές και τριπλές επισκέψεις στο σούπερ μάρκετ και αποφάσισα να το οργανώσω πολύ διαφορετικά. Έτσι έπεσε στην αντίληψή μου ένα καινοτόμο νέο πρόγραμμα πιστότητας που δεν χρειάζεται κάρτα αλλά ένα app που κατέβασα δωρεάν στο κινητό μου. Ο λόγος για το Lidl Plus για το οποίο θα σου μιλήσω ευθύς αμέσως. Με ένα συνδυασμό καταναλωτικής περιέργειας και εξονυχιστικού ρεπορτάζ βρέθηκα σε ένα κατάστημα Lidl για να δοκιμάσω όλες του τις πτυχές βρίσκοντας τον πραγματικό σύμμαχο στα εβδομαδιαία μου ψώνια. Και εξηγώ.

Όταν έμαθα για το  Lidl Plus σκέφτηκα πώς θα ήταν πραγματική περιπέτεια να έχει κανείς στο κινητό του έναν πλήρη οδηγό με όσα μπορεί να του προσφέρει το αγαπημένο του σούπερ μάρκετ, κάθε μέρα της εβδομάδας. Κατέβασα το app και αμέσως είχα στο smartphone μου έναν ‘οδικό’ χάρτη’ με όλα τα διαθέσιμα εκπτωτικά κουπόνια, όλα τα εβδομαδιαία φυλλάδια αγορών, αλλά και μια διαθέσιμη βάση καταχώρησης αντιγράφων των αγορών μου. Επιπλέον, το Lidl Plus προσφέρει μια σειρά προνομίων στους κατόχους του, όπως συμμετοχή σε διαγωνισμούς, εκπτώσεις, ειδικές προωθητικές ενέργειες και σταδιακά προσωποποιημένες προσφορές σχεδιασμένες για τις ανάγκες των πελατών. Εν ολίγοις, όλα όσα χρειάζεται κανείς για τα ψώνια της εβδομάδας, πριν ακόμα μπει στο κατάστημα Lidl της γειτονιάς του, και μάλιστα ακόμα πιο φτηνά.

Το καλύτερο για το τέλος

Οι σχέσεις εμπιστοσύνης ποτέ δεν είναι μονόπλευρες: “it takes two to tango” ακόμα και όταν πρόκειται για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ, μια συνήθεια από την οποία εξαρτάται άμεσα η καθημερινότητα ενός σπιτιού. Γι’ αυτό (και για να σου δημιουργήσω σασπένς) σου άφησα το καλύτερο για τέλος. Μέσα από το Lidl Plus έχεις τη δυνατότητα να γίνεις κι εσύ ένας από τους 100 συχνότερους πελάτες που θα κερδίσουν από 500 € για τις αγορές τους. Σε περίπτωση ισοβαθµίας ο νικητής αναδεικνύεται µετά από κλήρωση. Όσο πιο συχνά πραγματοποιούν οι εγγεγραμμένοι χρήστες τις αγορές τους και σκανάρουν την προσωπική τους ψηφιακή κάρτα Lidl Plus στο ταμείο, τόσο ανεβαίνουν στη βαθμολογία των πιο πιστών πελατών. Επιτέλους, οι αγορές στο σούπερ μάρκετ έγιναν παιχνίδι.

Κατέβασε και εσύ το Lidl Plus για Android και IOS και ξεκίνησε σήμερα να κερδίζεις περισσότερα από τις αγορές σου στα καταστήματα Lidl.