PUBLI

Λεμονάδα ή πορτοκαλάδα

Εδώ και πέντε χρόνια τα αναψυκτικά Frutop έχουν έρθει κοντά μας για να μας προσφέρουν δροσερή απόλαυση στις καλύτερες στιγμές της ζωής μας!

H Frutop είναι μια ελληνική μάρκα αναψυκτικών με μια ψαγμένη σειρά γεύσεων:

Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα και Βυσσινάδα με ανθρακικό, από 100% ελληνικούς χυμούς. Εξωτικό Cocktail για φευγάτη απόλαυση, Γκαζόζα για μια μοναδική εμπειρία δροσιάς με ξεχωριστό άρωμα lemon lime, Swing, με γεύση που μας ξεσηκώνει για χορό! Την παρέα συμπληρώνουν η Cola, το Tonic και η Σόδα για να μας  συντροφέψουν σε κάθε στιγμή της ημέρας και…της νύχτας μας!

Εδώ και πέντε χρόνια τα αναψυκτικά Frutop έχουν έρθει κοντά μας για να μας προσφέρουν δροσερή απόλαυση στις καλύτερες στιγμές της ζωής μας!

Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο στη ζωή από τις μικρές και μεγάλες απολαύσεις. Έτσι λοιπόν, τα αναψυκτικά Frutop μας κάνουν να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή με τη μεγάλη ποικιλία γεύσεων, τη σταθερή ποιότητα και τη νεανική, χαρούμενη συσκευασία τους.

Η κυρία Εύη Μορφωνίδη, Marketing Director της Frutop, αναφέρει σχετικά με τα χαρακτηριστικά της μάρκας: «Είμαστε πολύ περήφανοι που η Frutop είναι ένα ελληνικό προϊόν, που παράγεται εδώ, στο εργοστάσιο μας στην Αττική, που αγοράζουμε χυμούς από το Άργος, την Κορινθία και την Λακωνία. Η Frutop όμως, σαν μάρκα, έχει βασικό στοιχείο της την ποιότητα. Αποτελούμε την νέα πρόταση στην κατηγορία, είμαστε ένα αναψυκτικό ποιοτικό, γευστικό, με μια ενδιαφέρουσα γκάμα γεύσεων, γεμάτο νεανικότητα και ζωντάνια. Βασικός κανόνας και αξία μας είναι να προσφέρουμε μια μάρκα γεμάτη  φυσικότητα και νεανικότητα, βασισμένη στην ποιότητα και τη συνεχή αναζήτηση νέων γεύσεων, γιατί στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία του καταναλωτή μας!»

Πίσω από τα αναψυκτικά Frutop βρίσκεται η ελληνική εταιρία IBS Α.Ε., που δραστηριοποιείται από το 1973 και αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες Βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών φιαλών και preforms για τρόφιμα στην Ελλάδα. Από το 1975, η  IBS ξεκίνησε και τη δραστηριοποίησή της στην εμφιάλωση και διανομή αναψυκτικών.

Η IBS διαθέτει σήμερα, ένα σύγχρονο εργοστάσιο, συνολικής έκτασης 10.000 τ.μ., που εδρεύει στους πρόποδες της Πάρνηθας, στις Αχαρναίς Αττικής.

Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από την TÜV Rheinland Group, για την εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης σύμφωνα με τα Πρότυπα: ISO 9001:2000, ISO 22000:2005 και ISO 14001. Για την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων, η IBS έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα GMPs.

Συμμετέχει στο Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Ανακύκλωσης και πραγματοποιεί πρόγραμμα Εξοικονόμησης Α’ Υλών και Ενέργειας. Έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Εσωτερικής Ανακύκλωσης και Σύστημα Παρακολούθησης, Καταγραφής και Διαχείρισης Ενέργειας.

Για να εξασφαλίσει την απόλυτη ποιότητα στα αναψυκτικά Frutop, η IBS χρησιμοποιεί κάθε νέα τεχνολογία και καινοτομία. Όλοι οι άνθρωποι πίσω από την Frutop φροντίζουν διαρκώς με νέες ιδέες και δυναμικές συνεργασίες να φτάνει το …μήνυμα της απόλαυσης σε όλους εμάς, μέσα σε κάθε μπουκάλι!

Αυτό το διάστημα, η Frutop τρέχει ένα διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα της στο facebook με θέμα «Λεμονάδα ή Πορτοκαλάδα; Αυτό είναι το ζήτημα.». Μας προσκαλεί λοιπόν να πάρουμε όλοι θέση σε αυτό το…αιώνιο δίλημμα! Ο τυχερός ή η τυχερή θα κερδίσει ένα iPad mini.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως όποια γεύση  Frutop κι αν διαλέξει κανείς, η απόλαυση είναι πάντα το ίδιο μεγάλη!