PUBLI

H Μπύρα ΝΗΣΟΣ υποστηρικτής του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου

Η Μπύρα ΝΗΣΟΣ, η κατεξοχήν μπύρα των Ελληνικών νησιών υποστηρίζει το «Ράλλυ Αιγαίου», το παλαιότερο και λαμπρότερο ιστιοπλοϊκό γεγονός στον ελληνικό χώρο που διοργανώνεται από το 1964 και κάθε χρόνο από τον ΠΟΙΑΘ (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης) συγκεντρώνοντας αγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο και προβάλλοντας έτσι τη χώρα μας διεθνώς!

Συνολικά, η Μπύρα ‘ΝΗΣΟΣ’ θα είναι παρούσα στα παρακάτω μεγάλα ιστιοπλοϊκά γεγονότα:

  • Τον Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα 58ο Ράλλυ Αιγαίου, αφιερωμένο φέτος στην επέτειο των 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης, στην Ηρωική Νήσο των Ψαρών και στο ολοκαύτωμά της. Ο αγώνας θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 26 Ιουλίου και περιλαμβάνει στάση στη πατρίδα της ΝΗΣΟΣ, στην Τήνο, όπου τα πληρώματα θα την απολαύσουν στον τόπο παραγωγής της. Στον επόμενο σταθμό,  στην ηρωική νήσο των Ψαρών, θα διοργανωθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της Εθνεγερσίας  και στη συνέχεια τα σκάφη θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Η συνολική διαδρομή του αγώνα θα ξεπεράσει τα 300 ναυτικά μίλια.
  • Τον Ιστιοπλοϊκό αγώνα Aegean 600 ο οποίος θα διεξαχθεί από τος 30/6 έως τις 10/7.  Στόχος του απαιτητικού αυτού αγώνα είναι να προβάλει σε διεθνές επίπεδο τη χώρα και τα νησιά της αλλά και να βάλει την Ελλάδα στον χάρτη των διεθνών αγώνων ιστιοπλοΐας 600 ναυτικών μιλίων, στους οποίους παίρνουν μέρος κάποια από τα καλύτερα αγωνιστικά σκάφη του κόσμου.
  • Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκαφών Ανοικτής θαλάσσης που θα διεξαχθεί παράλληλα με τον αγώνα Aegean 600. Ο  Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ανέλαβε τη διεξαγωγή του “1ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σκαφών ανοικτής θάλασσας διμελούς πληρώματος” για το 2021 (2021 ORC Double Handed European Championship). Πρόκειται για το  πρώτο αγώνισμα ανοικτής θάλασσας το οποίο είναι υποψήφιο για ένταξη στο ολυμπιακό πρόγραμμα του 2024.

Τα κορυφαία ιστιοπλοϊκά γεγονότα δίνουν το καλοκαίρι ραντεβού στο Αιγαίο Πέλαγος και η ΝΗΣΟΣ ανοίγει πανιά, αρμενίζει και συνδυάζει την κορυφαία γεύση της με τις μεγάλες ναυτικές στιγμές.

Λίγα λόγια για τις βραβευμένες μπύρες ΝΗΣΟΣ, τις μπύρες «κυκλαδίτικης καταγωγής και διεθνούς αναγνώρισης» :

Η μπύρες ΝΗΣΟΣ παράγονται από τη «Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο» που δημιούργησαν ο Αλέξανδρος Κουρής και η Μάγια Τσόκλη στη Βαγιά της Τήνου το 2012. Όραμα τους ήταν είναι να συμπληρώσουν την αυθεντικότητα της Ελληνικής Γαστρονομίας με ελληνικής έμπνευσης μπύρες, κορυφαίας ποιότητας και διεθνούς αναγνώρισης, και να κτίσουν γύρω τους μια δυναμική αλυσίδα αξίας. Κρίνοντας από το αποτέλεσμα, το πέτυχαν με τον καλύτερο τρόπο.

Σήμερα, οι μπύρες ΝΗΣΟΣ, «Ελληνικές και Διεθνείς»,  κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα και εξάγονται στην Ευρώπη, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική.  Είναι 100% φυσικές, με τη μικρότερη δυνατή επεξεργασία, χωρίς κανένα συντηρητικό και με το δικό τους φυσικό ανθρακικό και προσφέρονται απαστερίωτες, «ζωντανές» και φρέσκιες με τη μέγιστη δυνατή γεύση και διατροφική αξία. Φτιάχνονται σε μικρές παρτίδες με κορυφαίες πρώτες ύλες, αργά και παραδοσιακά, με βύνες που προέρχονται από την Ελλάδα.

Όλες οι μπύρες ΝΗΣΟΣ, περήφανες πρέσβειρες της Ελληνικής γαστρονομίας,  έχουν βραβευτεί για τη γευστική υπεροχή τους σε σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς τυφλής γευσιγνωσίας : European Beer Star 2014 (silver – ΝΗΣΟΣ  Greek Island Pilsner), Brussels Beer Challenge 2019 (gold – 7 Μποφόρ), International Beer Challenge  (silver -ΘΟΛΗ), European Beer Challenge 2021 (gold – NΗΣΟΣ All day organic, gold – ΝΗΣΟΣ Greek Island Pilsner, gold – ΝΗΣΟΣ Pure Lager, silver – ΝΗΣΟΣ Apocalyψη).

«Η ΝΗΣΟΣ υπηρετεί τις αξίες μιας Ελλάδας δημιουργικής και παραγωγικής, μιας επιχειρηματικότητας ανεξάρτητης και ανθρώπινης, που εμπνέει γιατί είναι αυθεντική, δημιουργεί σχέσεις και οικοσυστήματα» τονίζει ο Αλέξανδρος Κουρής.   

Η ΝΗΣΟΣ διανέμεται από την εταιρία ΑΜΒΥΞ. 

https://nissos.beer/  

https://www.facebook.com/nissosbeer  

http://instagram.com/nissosbeer  

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

ΑΜΒΥΞ : Λίλιαν Δημητροπούλου ( 210 -9692200 ex.230)