PUBLI

Η Ideal Standard στην “καρδιά” της τουριστικής αγοράς στην XENIA 2018

H Ideal Standard δυναμικά παρούσα στην XENIA 2018

Ideal Standard, δυναμικά παρούσα στην XENIA 2018, την πιο premium και 100% στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεση, της χώρας μας, είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με παράγοντες του Τουρισμού, ξενοδόχους αλλά και σημαντικούς αρχιτέκτονες, που εξειδικεύονται στις τουριστικές εγκαταστάσεις.

Με κεντρικό μήνυμα «The Hospitality Xperience» και με πλήθος καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων, η Xenia 2018 αποτέλεσε για μια ακόμη φορά ένα σημαντικό σημείο εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών και έμπνευσης για όλους τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας. Η Ideal Standard ξεχώρισε με την παρουσία της σε 3 ζωτικά σημεία της ΧΕΝΙΑ, με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού επισκεπτών :

Ως χορηγός στο 2ο Διεθνές Forum Φιλοξενίας που διοργανώθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, την 1η ημέρα λειτουργίας της Έκθεσης, το Σάββατο 24/11,  με συμμετέχοντες διεθνείς ομιλητές, κυβερνητικούς εκπροσώπους και εν γένει τους σημαντικότερους παράγοντες του Τουρισμού.

στο Εκθεσιακό της περίπτερo στο Hall 2, εκθέτοντας τις νέες σειρές ειδών υγιεινής STRATA II και την βραβευμένη σειρά μπαταριών EDGE.

στο HOTEL MEGATRENDS project – ένα πρότυπο καινοτόμο ξενοδοχείο, μια πλήρως δομημένη εγκατάσταση 445 τ.μ., αφιερωμένη στις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής, δόμησης, και αειφορίας στους χώρους φιλοξενίας. Στον χώρο αυτό  τα προϊόντα Ideal Standard διαμόρφωσαν ένα ιδιαίτερα χαλαρωτικό και φιλόξενο μπάνιο.

Η Xenia 2018, επιβεβαίωσε το ρόλο της ως το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για τους ξενοδόχους στην Ελλάδα. Με ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον για την Xenia 2018 από τους ξενοδόχους και επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου, έγινε απόλυτα ξεκάθαρο το επιχειρηματικό και επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει στον συγκεκριμένο κλάδο. 

Ο Γενικός Διευθυντής της Ideal Standard, κ. Αλέξης Κιτρομηλίδης δήλωσε σχετικά: « Στην Ideal Standard δεν σχεδιάζουμε και παράγουμε μόνο μεμονωμένα είδη υγιεινής. Προσφέρουμε πλήρεις συλλογές με είδη από κάθε προϊοντική κατηγορία. Η Ideal Standard είναι εδώ και απαντά στις πραγματικές ανάγκες ενός από τους πιο βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, αυτού του Τουρισμού. Όλα τα προϊόντα μας αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην προσπάθειά μας, ενώ και η ίδια η ομάδα μας διακρίνεται εξίσου για την αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία της στην παροχή απόλυτα custom made λύσεων, αλλά και για το ολοκληρωμένο after sale service».

H Ideal Standard έδωσε το παρών της ως χορηγός στο 2ο  Διεθνές Forum Φιλοξενίας που διοργανώθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας

To Εκθεσιακό περίπτερo της Ideal Standard στο Hall 2, ξεχώρισε με τις νέες σειρές ειδών υγιεινής STRATA II και τη βραβευμένη σειρά μπαταριών EDGE

Σχετικά με την Ideal Standard International:

Η Ideal Standard International είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως για υψηλής ποιότητας λύσεις μπάνιου σε οικιστικά, ξενοδοχειακά και γενικότερα εμπορικά κτίρια, όπως και σε κτίρια του τομέα περίθαλψης υγείας. Με έδρα στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, η ιδιωτική εταιρεία απασχολεί σχεδόν 10.000 εργαζόμενους και λειτουργεί 18 μονάδες παραγωγής, εξυπηρετώντας πάνω από 60 χώρες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και συνεργαζόμενη με διεθνώς διακεκριμένους σχεδιαστές, η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων μπάνιου σε πολλές κατηγορίες προϊόντων μεταξύ των οποίων είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες, μπανιέρες και καμπίνες ντους. Τα προϊόντα της πωλούνται με ισχυρές διεθνείς και τοπικές επωνυμίες όπως οι Ideal Standard, Armitage Shanks (Ηνωμένο Βασίλειο), Porcher (Γαλλία), Ceramica Dolomite (Ιταλία) και Vidima (Ανατολική Ευρώπη).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας στο: www.idealstandard.gr