PUBLI

H IWC Schaffhausen κυκλοφόρησε ένα τραγούδι από τον καλλιτέχνη Cody Lovaas για να πλαισιώσει τη σειρά αναγνώσεων «Ο μικρός πρίγκιπας»

H IWC Schaffhausen κυκλοφόρησε ένα τραγούδι από τον καλλιτέχνη Cody Lovaas για να πλαισιώσει τη σειρά αναγνώσεων «Ο μικρός πρίγκιπας», η οποία αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας του οίκου ωρολογοποιίας, «TIME WELL SHARED», με σκοπό να αναπτερώσει το ηθικό του κόσμου κατά τη διάρκεια της τρέχουσας παγκόσμιας κρίσης.

Το πρωτότυπο τραγούδι με τίτλο «Ταξιδιώτης», είναι μια νέα μουσική ερμηνεία του διάσημου βιβλίου του Antoine de Saint-Exupéry και εμπνέεται άμεσα από τις περιπέτειες του ομώνυμου χαρακτήρα σε διαφορετικούς πλανήτες και τη σταθερότητα της αγάπης του για το τριαντάφυλλό του.

Το τρέχον πρόγραμμα αναγνώσεωνπεριλαμβάνει πρεσβευτές του brand από όλο τον κόσμο, οι οποίοι απαγγέλουν διαφορετικά αποσπάσματα από την κλασική νουβέλα. Ενώνοντας δυνάμεις με
την IWC, ο Lovaas έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι για να επικοινωνήσει το παγκοσμίου φήμης βιβλίο μέσω της μουσικής.

Αντανακλώντας την ιστορία του «Μικρού Πρίγκηπα» στους ιδιαίτερους στίχους του, και επισημαίνοντας το πνεύμα της αλληλεγγύης που περιέχεται στο σύνολο του έργου, ο Lovaas βρήκε πολλά
στοιχεία να τον εμπνεύσουν.

Το τραγούδι είναι διαθέσιμο στο ακόλουθο link: https://youtu.be/niLJ8mmzpks. «Διαβάζοντας τον «Μικρό Πρίγκιπα», μου θύμισε την αυξημένη περιέργεια και τη φαντασία που διαθέτουμε όλοι μας, και ειδικά τα παιδιά», εξήγησε ο τραγουδιστής από την Καλιφόρνια. «Νομίζω ότι όλοι κατά βάθος ευχόμαστε να κρατήσουμε για πάντα τη φαντασία που είχαμε ως παιδιά.

Αυτή η σκέψη είχε ως αποτέλεσμα το στίχο «Προσπάθησα να κρατήσω το φως πάνω από το κεφάλι μου, αλλά εξασθένησε από τον κόσμο». “Καθώς αφηγείται την ιστορία του νεαρού πρίγκηπα, το βιβλίο του Saint-Exupéry διερευνά θέματα απομόνωσης, μοναξιάς και φιλίας, καθώς επιδιώκει να προσδιορίσει την ουσία της ανθρώπινης φύσης.

Πάνω από 75 χρόνια έχουν περάσει από τότε που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά και ακόμα παραμένει μια σχετική και ισχυρή υπενθύμιση ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι συχνά τα πιο απλά
και ότι ο πραγματικός πλούτος και η ευτυχία προέρχονται από τη φροντίδα των άλλων.

Κανένα άλλο μυθιστόρημα δεν έχει μεταφραστεί σε τόσες πολλές γλώσσες και δεν έχει διαβαστεί από τόσους ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και πολιτιστικά υπόβαθρα, όπως «Ο Μικρός Πρίγκιπας».«Η πρωτοβουλία “TIME WELL SHARED” συνεχίζει να εξελίσσεται καθώς βρίσκουμε νέους τρόπους προσέγγισης της κοινότητας της IWC, με κοινά μηνύματα αισιοδοξίας. Τα θέματα και συναισθήματα τα οποία θίγει ο Saint-Exupéry στο “Μικρό Πρίγκηπα” είναι ιδιαίτερα γνώριμα, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, και μέσω της
συνεργασίας μας με τον Cody, ελπίζουμε να υπογραμμίσουμε τη διαχρονική σημασία του βιβλίου μέσω της ενοποιητικής δύναμης της μουσικής”, σημειώνει η Franziska Gsell, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πρόεδρος της Επιτροπής Βιωσιμότητας της IWC Schaffhausen.

Εδώ και πολλά χρόνια, η IWC διατηρεί μια άψογη σχέση με τους κληρονόμους του Saint-Exupéry, και το 2009 έγινε συνεργάτης του Antoine de Saint Exupéry Youth Foundation, το οποίο εργάζεται για τη διατήρηση των ανθρωπιστικών αξιών του διάσημου Γάλλου αεροπόρου και συγγραφέα.

CODY LOVAAS
Ο Cody Lovaas είναι τραγουδοποιός και κιθαρίστας από την Καλιφόρνια. Σε ηλικία  14 ετών εντοπίστηκε από τον συνάδελφο του καλλιτέχνη Jason Mraz ενώ έπαιζε σε ένα μικρό χώρο στην πατρίδα του, την παράκτια πόλη Carlsbad.

Έκτοτε, ο Lovaas έγινε προστατευόμενος του Mraz και πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα δημιουργικό και
διαισθητικό τραγουδοποιό. Πριν από την ηλικία των 20, είχε γράψει εκατοντάδες τραγούδια, τα οποία χαρακτηρίζονται από τους απλούς και εξομολογητικούς στίχους του μέσα από αισθαντικά φωνητικά,
μελωδικές ακουστικές ερμηνείες και χαλαρή ποπ παραγωγή.

Το 2017, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του, “Lie”, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 5,4 εκατομμύρια αναπαραγωγές και εμφανίστηκε στις λίστες Chill Vibes και Pop Chillout του Spotify, ενώ το κομμάτι “Find”
που κυκλοφόρησε το 2018 έφτασε τα 28,3 εκατομμύρια αναπαραγωγές. Ο Lovaas κυκλοφόρησε το δεύτερο EP του, “Pull Out Couch”, στις 15 Μαΐου:
https://smarturl.it/PullOutCouch.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ “TIME WELL SHARED”
Καθώς η υφήλιος αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή κρίση υγείας, η παγκόσμια
οικογένεια της IWC ενώνεται για το project «TIME WELL SHARED». Μέσα από τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, το προσωπικό, οι πρεσβευτές και οι συνεργάτες της IWC μοιράζονται τον χρόνο, τις γνώσεις, την εμπειρία και το πάθος τους μέσα από ψηφιακά κανάλια.

Στόχος τους είναι να εμπνεύσουν τουςανθρώπους να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τον χρόνο τους καθώςεπίσης να τους ψυχαγωγήσουν και να τους παρέχουν υποστήριξη κρατώντας τους
συνδεδεμένους. Όλες οι συμμετοχές συνοδεύονται από ένα link, μέσω του οποίου θα είναι εφικτή η πραγματοποίηση δωρεών, την πρώτη εκ των οποίων θα κάνει η IWC. Τα χρήματα που θα
συγκεντρωθούν θα δοθούν για την στήριξη του οργανισμού «Save the Children», ο οποίος έχει ως στόχο την ενίσχυση των προγραμμάτων του, που προσφέρουν προστασία σε παιδιά και τις οικογένειες τους, σε χώρες που έχουν χτυπηθεί από τον ιό, την ενίσχυση της υποστήριξης προς τα εθνικά συστήματα υγείας, και την
ευαισθητοποίηση γονέων και φροντιστών για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να παρέχουν ψυχολογική στήριξη στα παιδιά.

Ένας άλλος κρίσιμος πυλώνας του “TIME WELL SHARED” είναι μια ξεχωριστή εθελοντική δράση μέσω της ιστοσελίδας «Good Tutors Finder», για την υποστήριξη μαθητών και των γονέων τους.

Στον ελεύθερο χρόνο τους, ο καθένας ξεχωριστά αλλά και σε εθελοντική βάση, οι εργαζόμενοι της IWC θα προσφέρουν υποστηρικτική διδασκαλία σε μαθητές σχολείου, επί βασικών μαθημάτων.

http://goodtutorsfinder.ch/iwc-time-wellshared.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία TIME WELL SHARED,
μπ ορείτε να βρείτε στο ακόλουθο Link:https://press.iwc.com/global-iwcfamilyunites-for-time-well-shared.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY YOUTH FOUNDATION
Το Antoine De Saint Exupéry Youth Foundation (www.fasej.org), το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα του Fondation de France, δημιουργήθηκε από την οικογένεια του διάσημου Γάλλου συγγραφέα και
π ές του από ολόκληρη τη λογοτεχνική, επιστημονική και αεροδιαστημική κοινότητα. Το Ίδρυμα τιμά τη μνήμη του Saint-Exupéry και συνεχίζει το έργο του, μεταφέροντας τις οικουμενικές του ανθρωπιστικές αξίες, αλλά και μεταδίδοντας τα μηνύματά του για ειρήνη και αλληλεγγύη, την πρόκληση για αυτοβελτίωση και την πρωτοποριακή του προσέγγιση στο περιβάλλον, στα νεότερα μέλη της κοινότητας, τόσο στη Γαλλία όσο και διεθνώς.

Το Ίδρυμα είναι πιστό στο πνεύμα του συγγραφέα και αεροπόρου και
στην ενθάρρυνσή του να «χτίσουμε» μια κοινωνία βασισμένη στον σεβασμό για τους
συνανθρώπους μας, την πολιτιστική πολυμορφία, την αλληλεγγύη, την αδελφότητα, τη δέσμευση και την προσωπική ευθύνη.

Οι φιλανθρωπικές δράσεις του Ιδρύματος στους τομείς της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, έχοντας
ως στόχο την καταπολέμηση του αναλφαβητισμού, διακρίνονται από τη δέσμευση για βελτίωση της καθημερινής ζωής των νέων, βοηθώντας τους να αποκτήσουν δεξιότητες για ένα πιο επιτυχημένο μέλλον.