PUBLI

H JTI λανσάρει στην Ελλάδα το LOGIC

Η απλή, προσιτή και… λογική πρόταση της JTI για το άτμισμα!

Μετά την επιτυχημένη πορεία του σε πολλές χώρες του εξωτερικού, η JTI παρουσιάζει και στην ελληνική αγορά το LOGIC: ένα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς και μια εναλλακτική επιλογή που απαντά στις νέες τάσεις και τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Κατανοώντας, μέσα από διαρκή έρευνα, τις ανάγκες των ενηλίκων καπνιστών και ατμιστών, η JTI δεσμεύεται για την ικανοποίησή τους σχεδιάζοντας, κατασκευάζοντας και προσφέροντάς τους προϊόντα υψηλής ποιότητας. Ταυτόχρονα, αναγνωρίζοντας ότι, με την ανάπτυξη της κατηγορίας των ηλεκτρονικών τσιγάρων, έχουν αυξηθεί οι ανάγκες των καταναλωτών για απλές και εύχρηστες συσκευές, καθώς και για ποιοτικά υγρά, η JTI φέρνει την απλότητα και την ευκολία με το λανσάρισμα της νέας σειράς ηλεκτρονικών τσιγάρων LOGIC: τη νέα πρόταση για το άτμισμα, η οποία διατίθεται σε δύο τύπους, το LOGIC Pro και το LOGIC LQD.

Τι είναι το LOGIC; Πρόκειται για ένα απλό στη χρήση ηλεκτρονικό τσιγάρο υψηλής απόδοσης, που προσφέρει στους καταναλωτές εγγυημένη απόλαυση με τον πιο εύκολο και άνετο τρόπο. Το LOGIC Pro είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Ο καταναλωτής απλά επιλέγει την κάψουλα και απολαμβάνει τη νέα μοναδική εμπειρία ατμίσματος – είναι τόσο απλό!

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JTI Hellas, Edoardo Voletti δήλωσε: «Με το λανσάρισμα του LOGIC στην Ελλάδα, η JTI εισέρχεται σε μια νέα εποχή έχοντας ένα σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στην αναπτυσσόμενη αγορά των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Με τη δημοτικότητα των ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ελλάδα να έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και με το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο να έχει πλέον, εδώ και λίγους μήνες, καθοριστεί, η προσθήκη ενός προϊόντος νέας γενιάς στο χαρτοφυλάκιό μας συνιστά την υλοποίηση, σε τοπικό επίπεδο, της παγκόσμιας στρατηγικής μας και ένα σημαντικό βήμα για εμάς».

Ο κ. Voletti πρόσθεσε: «Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές την τελευταία τεχνολογία και την ποιότητα που ζητούν από ένα αξιόπιστο προϊόν και μάλιστα σε μια προσιτή τιμή. Ολόκληρη η οικογένεια του LOGIC – τόσο οι συσκευές και τα αξεσουάρ τους όσο και τα υγρά – διατίθενται από το ίδιο δίκτυο σημείων πώλησης όλων των προϊόντων μας, δηλαδή σε περίπτερα και μίνι μάρκετ».

LOGIC, είναι τόσο απλό!

Το LOGIC Pro είναι ένα υψηλής απόδοσης ηλεκτρονικό τσιγάρο κλειστού συστήματος ατμίσματος.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος:

Προγεμισμένες κάψουλες: Χωρίς ταλαιπωρία ή διαρροές. Οι ατμιστές μπορούν να αλλάζουν κάψουλα όποτε και όσο συχνά επιθυμούν χωρίς την ταλαιπωρία του γεμίσματος ή τον φόβο των διαρροών.

Υγρά παρασκευασμένα στην Ευρώπη: Με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την εγγύηση της JTI

Απλή λειτουργία συσκευής: Απόλαυση με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού

Χωρίς ανάγκη συντήρησης

Γρήγορη φόρτιση και διάρκεια: Μπαταρία νέας γενιάς (φορτίζει πλήρως σε λιγότερο από 70 λεπτά*)

Οι κάψουλες του LOGIC Pro διατίθενται σε πέντε αρώματα:

Tobacco: σε τρεις διαφορετικούς τύπους: 18mg/ ml, 12mg/ ml, 6mg/ ml

Menthol: 12mg/ ml

Cherry: 12mg/ ml

Berry Mint: 12mg/ ml

Vanilla: 12mg/ ml

Η οικογένεια του LOGIC συμπληρώνεται από το νέο LOGIC LQD, που απευθύνεται σε όσους απολαμβάνουν το τελετουργικό του ανοιχτού συστήματος ατμίσματος. Η συσκευή LOGIC LQD έχει μεταβλητή τάση και δύο διαφορετικές ρυθμίσεις έντασης, για εξατομικευμένη ατμιστική εμπειρία.

Την εμπειρία ολοκληρώνουν τα υγρά αναπλήρωσης σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους (Tobacco, Menthol, Cherry, Berry Mint) στα 6mg/ ml, που παράγονται στην Ευρώπη με τα υψηλότερα standards ποιότητας και κυκλοφορούν σε ειδικά μπουκάλια:

• με ακροφύσιο ειδικά σχεδιασμένο για ακριβές γέμισμα χωρίς διαρροές

• με σύστημα κλειδώματος σε τρία στάδια, που διασφαλίζει τη δύσκολη πρόσβαση των παιδιών στα υγρά

* Συνδεδεμένο με θύρα USB 3.0