PUBLI

Η Sol πάει στο ‘IN-EDIT’

H SOL είναι Premium Partner του μουσικού φεστιβάλ ντοκιμαντέρ «IN-EDIT» 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Η  μπίρα SOL  αποδεικνύοντας τον ενθουσιασμό της για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, έγινε για πρώτη φορά «Premium Partner» στο διεθνές φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ «IN-EDIT». Το φεστιβάλ  επέστρεψε  στη Θεσσαλονίκη στις 23-29 Απριλίου στο θέατρο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» και 4.400 παρευρισκόμενοι το απόλαυσαν αυτή τη φορά με την αγαπημένη τους SOL.

 

Η SOL έδωσε το στίγμα από την πρώτη κιόλας ημέρα, αφού πλήθος κόσμου έκλεισε θέση για το SOL Beer Screening του ντοκιμαντέρ του πιο ανατρεπτικού συγκροτήματος, των PULP: A Film about Life, Death and Supermarkets, μία προβολή γεμάτη μουσική και κινηματογραφικές εικόνες! Κι επειδή ελευθερία και μουσική πάνε μαζί,  η SOL έδωσε την ευκαιρία στους μουσικόφιλους της πόλης να παρακολουθήσουν δωρεάν προβολές του φεστιβάλ μέσα από το κυκλικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν δέκα από τα πιο «cool» μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

 

Στην ίδια διάθεση, οι φίλοι του ελεύθερου πνεύματος δοκίμασαν το κοκτέιλ Micheladas που για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάστηκε από τους mixologists ως το In-Edit Cocktail by SOL, τόσο στο πάρτι έναρξης της εκδήλωσης όσο και στο “When the music’s over” party που έλαβε χώρα στο στο Bord de l’ Eau!

SOL: Espiritu Libre!

Τέλος

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Facebook Page

Official Page