PUBLI

HONOR 9X: νέα smartphones με οθόνη χωρίς εγκοπές και pop-up selfie κάμερα

Την παράδοσή της να δημιουργεί ξεχωριστά smartphones με εξελιγμένες φωτογραφικές λειτουργίες συνεχίζει η HONOR, η οποία προχώρησε χθες στην παρουσίαση της νέας σειράς HONOR 9X.

Δύο εντυπωσιακές value for money προτάσεων, που διαθέτουν μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά, διατηρώντας τις τιμές τους κάτω από τα 300 ευρώ.

Κοινά, ξεχωριστά στοιχεία των δύο νέων smartphones της σειράς HONOR 9X είναι η all screen οθόνη και η pop-up selfie κάμερα, ανάλυσης 16ΜΡ. Πρακτικά, το ένα στοιχείο είναι αποτέλεσμα του άλλου, αφού η μπροστινή κάμερα είναι κρυμμένη στο εσωτερικό της συσκευής και έτσι δεν υπάρχει η ανάγκη για την ύπαρξη κάποιας εγκοπής ή οπής στην οθόνη για να τη φιλοξενήσει.

Η pop-up selfie κάμερα αναδύεται αυτόματα από το εσωτερικό της συσκευής σε 1 μόλις δευτερόλεπτο, μόνο όταν την ενεργοποιήσει ο χρήστης και επιστρέφει στη θέση της είτε με την επιστροφή στην κύρια κάμερα είτε με το κλείσιμο της εφαρμογής της κάμερας. Επιπρόσθετα, για την καλύτερη προστασία της, ακόμα και αν το HONOR 9X γλιστρήσει από το χέρι, οι αισθητήρες του αναγνωρίζουν την πτώση, ενεργοποιώντας την αυτόματη απόκρυψή της, περιορίζοντας τις επιπτώσεις της πρόσκρουσης στο έδαφος.

Χάρη στην κάμερα αυτή, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του όλη την διαθέσιμη επιφάνεια της οθόνης, η οποία καταλαμβάνει το 91% της επιφάνειας της συσκευής. Το HONOR 9X προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία παρακολούθησης περιεχομένου, με το μέγεθος της οθόνης να φθάνει τις 6,59 ίντσες και την ανάλυσή της στα 2340 x 1080 pixels.

Διπλή και τριπλή κύρια κάμερα

Η σειρά HONOR 9X έρχεται με προηγμένες λειτουργίες για τους φίλους της φωτογραφίας. Η στάνταρ έκδοση του HONOR 9X έρχεται με διπλή κύρια κάμερα, ενώ το HONOR 9X Pro έρχεται με ένα προηγμένο σύστημα τριπλής κύριας κάμερας, που προσφέρουν πλήθος επιλογών. Ο στάνταρ ευρυγώνιος φακός διαθέτει μεγάλη ανάλυση 48ΜΡ και επίσης μεγάλο διάφραγμα f1.8 προσφέροντας φωτογραφίες με πλούσια λεπτομέρεια και ζωντανά χρώματα, ενώ ο υπερευρυγώνιος, ανάλυσης 8ΜΡ μεγαλώνει το εύρος του καρέ και προσφέρει το περιβάλλον για ιδιαίτερες φωτογραφίες. Το σύστημα συμπληρώνεται και από έναν αισθητήρα βάθους 2ΜΡ, o οποίος προσφέρει εντυπωσιακά εφέ βάθους πεδίου. Αν αφαιρέσουμε τον υπερευρυγώνιο φακό έχουμε το σύστημα κάμερας της στάνταρ έκδοσης του HONOR 9X.

Οι δύο συσκευές έρχονται και με προηγμένες λειτουργίες νυχτερινής λήψης που προσφέρουν στο χρήστη την ευχέρεια να τραβήξει εξαιρετικές φωτογραφίες ακόμα και με το λιγοστό νυχτερινό φως. Σε αυτές τις συνθήκες το HONOR 9X τραβά μια σειρά φωτογραφιών, τις οποίες συνθέτει αυτόματα, για να σου δώσει μία με βελτιωμένα χρώματα και λιγότερο ψηφιακό θόρυβο.

Τα δύο smartphones της σειράς ΗΟΝΟR 9X διαθέτουν ισχυρό, οκταπύρηνο επεξεργαστή, πλούσια μνήμη RAM (από 4GB έως 8GB ανάλογα με την έκδοση), όπως επίσης και αποθηκευτικό χώρο (από 64GB έως 256GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD). Επιπλέον, η μεγάλη μπαταρία του, χωρητικότητας 4.000mAh, εξασφαλίζει πολύ υψηλά επίπεδα αυτονομίας.

Τα HONOR 9X smartphones θα κυκλοφορήσουν σε τρία μοντέρνα χρώματα (Midnight Black / Sapphire Blue / Ultra Violet), ενώ σύμφωνα με τις τιμές που ανακοινώθηκαν για την κινεζική αγορά το κόστος απόκτησης ξεκινάει από τα 180 ευρώ και φθάνει έως τα 310 ευρώ για την πιο πλούσια έκδοση. Η είσοδός τους στην ελληνική αγορά αναμένεται για τον προσεχή Οκτώβριο.