PUBLI

HUAWEI: Door to Door και VIP Service, νέες και ενισχυμένες υπηρεσίες για τους κατόχους smartphones

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή η Huawei παραμένει κοντά μας και ενισχύει τις υπηρεσίες της εξυπηρέτησης πελατών και στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα:

 • Υπηρεσία Door to Door

Ενισχυμένη υπηρεσία για την έγκαιρη, ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα των συσκευών μέσω courier. Η υπηρεσία αυτή ήταν διαθέσιμη μονάχα για τους κατόχους των premium Huawei συσκευών και τώρα αναβαθμίζεται και γίνεται διαθέσιμη για όλες τις συσκευές της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, εντελώς δωρεάν. Η υπηρεσία αυτή αφορά στη πλειονότητα των μοντέλων που διανέμονται στην Ελληνική αγορά.

 • Υπηρεσία VIP

Σχεδιασμένη ειδικά για όλους όσους θα αποκτήσουν τα νέα μοντέλα  της πολυαναμενόμενης σειράς P40 με προεγκατεστημένο το AppGallery της Huawei. Μια υπηρεσία ειδικά για όσους θέλουν άμεσα  να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις μοναδικές δυνατότητες των νέων HUAWEI smartphones τους, μεταφέροντας εύκολα και γρήγορα τα περιεχόμενα που χρειάζονται από το παλιό τους smartphone στη νέα τους συσκευή.

 

 

Αναλυτικά η Υπηρεσία Door to Door:

 

Σε περίπτωση βλάβης, συνιστάται η επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο της HUAWEI. Εάν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης δεν μπορεί να επιλυθεί τηλεφωνικά, τα στοιχεία του καταχωρούνται στο σύστημα -με πρότερη συγκατάθεση- και προγραμματίζεται παραλαβή της συσκευής από υπηρεσία courier.

 

Η συσκευή αποστέλλεται σε εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών της HUAWEI προς επισκευή και στη συνέχεια επιστρέφεται στον πελάτη. Καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του προϊόντος στο κέντρο επισκευών, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει ενημερωτικό SMS για την πορεία της κατάστασης της συσκευής του.

 

Σεβόμενοι τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και με αίσθημα ευθύνης προς την υγεία όλων, οι υπάλληλοι των επισκευαστικών κέντρων της HUAWEI παραλαμβάνουν και επισκευάζουν τις συσκευές φορώντας γάντια, και επιπλέον, τα προϊόντα καθαρίζονται πριν την επιστροφή τους με ενδεδειγμένα καθαριστικά υγρά.

 

Αναλυτικά η Υπηρεσία VIP:

 

Συμπληρώνοντας σε μια φόρμα τα στοιχεία του, κάθε νέος χρήστης P40 Lite, P40 Lite E, P40 & P40 Pro και εφόσον έχει εκ των προτέρων ενεργοποιήσει την VIP υπηρεσία, θα λάβει πλήρη υποστήριξη, όπως μεταφορά όλων των προσωπικών του δεδομένων, εγκατάσταση εφαρμογών, δημιουργία HUAWEI ID και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο Cloud Storage για 12 μήνες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία HUAWEI VIP επισκεφθείτε την εφαρμογή “Υποστήριξη” στο HUAWEI smartphone σας, κάντε κλικ στο website της HUAWEI https://consumer.huawei.com/gr/support/campaigns/vip-service/ ή επισκεφθείτε το HUAWEI Forum όπου μπορείτε να βρείτε περαιτέρω χρήσιμες πληροφορίες https://fal.cn/HUAWEIForumGreece.

 

Παράλληλα, το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης της HUAWEI θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στο 2111 988 000 (εξαιρούνται εθνικές εορτές και αργίες), ή μέσω Live Chat ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://consumer.huawei.com/gr/support/campaigns/vip-service/ .

 

 

Υπηρεσία VIP – Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε 

 

 1. Τι είναι η Υπηρεσία VIP;

 

Είναι μια υπηρεσία σχεδιασμένη για εκείνους που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες της συσκευής HUAWEI που διαθέτουν.

 

 • Διατηρήστε τα δεδομένα σας

Μπορείτε να λάβετε βοήθεια για να μεταφέρετε επαφές, φωτογραφίες, video και ότι επιπλέον επιθυμείτε από την παλαιά στην νέα σας συσκευή.

 

 • Εγκαταστήστε Εφαρμογές

Αποκτήστε κορυφαίες εφαρμογές στην συσκευή HUAWEI που διαθέτετε.

 

 • Δημιουργήστε HUAWEI ID

Ξεκινήστε με την δημιουργία του HUAWEI ID σας και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει.

 

 • Απολαύστε την εμπειρία Free Cloud Storage

Αποθηκεύστε με ασφάλεια όλα σας τα δεδομένα φωτογραφίες επαφές video με αυτόματους συγχρονισμούς.

 

 1. Ποια μοντέλα HUAWEI αφορά η Υπηρεσία VIP;

 

 • Διατήρηση δεδομένων, εγκατάσταση εφαρμογών, δημιουργία HUAWEI ID:

HUAWEI Mate Xs, HUAWEI P40 Lite, HUAWEI P40 Lite E, HUAWEI MatePad Pro, HUAWEI P40, HUAWEI P40 Pro

 

 • Free Cloud Storage:

HUAWEI Mate Xs, HUAWEI P40 Lite, HUAWEI P40 Lite E, HUAWEI P40, HUAWEI P40 Pro

 

 1. Τι περιλαμβάνει η προσφορά Free Cloud Storage για κάθε μοντέλο;

 

HUAWEI Mate Xs: 50GB free Cloud storage για 12 μήνες

HUAWEI P40 Lite: 15GB free Cloud storage για 12 μήνες

HUAWEI P40 Lite E: 15GB free Cloud storage για 12 μήνες

HUAWEI P40 και P40 Pro: 50GB free Cloud storage για 12 μήνες

 

Τα διαθέσιμα smartphones με πρόσβαση στην υπηρεσία Free Cloud Storage ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: https://consumer.huawei.com/gr/phones 

 

 1. Πώς μπορώ να βρω το πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης VIP;

 

Ανοίξτε την εφαρμογή Υποστήριξη και επιλέξτε το tab Υπηρεσίες. Στο μενού “Γρήγορες Υπηρεσίες” απλά πατήστε πάνω στο εικονίδιο Υπηρεσία VIP. Η εφαρμογή θα σας δείξει που βρίσκεται το πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης VIP.

 

Μπορείτε επίσης να σκανάρετε το παρακάτω QR code και να βρείτε το πλησιέστερο VIP Service Point

 

 1. Μέχρι πότε ισχύει η Υπηρεσία VIP;

 

Διατήρηση δεδομένων, εγκατάσταση εφαρμογών, δημιουργία HUAWEI ID:

 

Η παραπάνω υπηρεσία θα βρίσκεται στη διάθεσή σας μέχρι τέλος του έτους.

Και μόνο για τα smartphones που συμμετέχουν στην  Υπηρεσία VIP και αγοράστηκαν πριν την 31η Δεκεμβρίου του 2020.

 

Free Cloud Storage

Ισχύει μόνο για τα smartphones που δικαιούνται Υπηρεσία VIP και αγοράστηκαν πριν την 31η Δεκεμβρίου του 2020.

 

*Από τη σειρά των Huawei Bands, στην υπηρεσία Door to Door εξυπηρετούνται μόνο τα Βand 2 Pro και Βand 3 Pro.