PUBLI

Η Κωτσόβολος στο επίκεντρο του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας, ως Μεγάλος Χορηγός

Δίπλα σου σε κάθε διαδρομή για μία Καλύτερη Ζωή

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας είναι γεγονός και η Κωτσόβολος θα βρίσκεται εκεί, στο επίκεντρο της παγκόσμιας διοργάνωσης, ως Μεγάλος Χορηγός. Με την παρουσία της σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, η εταιρεία αποδεικνύει ότι βρίσκεται δίπλα τόσο σε όλους τους αθλητές που αγωνίζονται για το έπαθλο, όσο και σε όλους τους ανθρώπους, που διανύουν τη δική τους «διαδρομή» για να κερδίσουν το πιο ξεχωριστό έπαθλο απ’ όλα, μία Καλύτερη Ζωή.

Ο αγώνας του «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας» θα ξεκινήσει την Τετάρτη 27 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 1 Μαΐου. Μέσα σε 5 ημέρες, 147 πρωταγωνιστές του αθλήματος από 20 επαγγελματικές και 2 εθνικές ομάδες, θα πραγματοποιήσουν 5 διαδρομές (ΕΤΑΠ), διανύοντας 846,6 χιλιόμετρα από τη μία άκρη της Ελλάδας ως την άλλη, αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό, το εντυπωσιακό άθλημα της αγωνιστικής ποδηλασίας δρόμου, αλλά και τις ομορφιές της χώρας.

Η Κωτσόβολος, ως Μεγάλος Χορηγός στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο, βρίσκεται στο πλευρό των ποδηλατών, αναδεικνύοντας το «ταξίδι» τους σε κάθε στιγμή. Η παρουσία της εταιρείας στην καρδιά της ποδηλατικής γιορτής με ποικίλες δράσεις, θα απογειώσει την εμπειρία τεχνολογίας του κοινού, προωθώντας παράλληλα τη βιωσιμότητα για ένα μέλλον καλύτερο για όλους, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις.

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για ένα βιώσιμο μέλλον!

Η Κωτσόβολος θα είναι παρούσα σε 5 πόλεις – Ηράκλειο Κρήτης, Αθήνα (ΟΑΚΑ), Καρδίτσα, Λάρισα και Ιωάννινα – από τις οποίες θα περάσει ο ποδηλατικός αγώνας, με ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, όπου θα πραγματοποιηθούν εντυπωσιακά δρώμενα. Σε αυτό, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα, να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία από τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια που θα είναι διαθέσιμα για δοκιμή, προωθώντας έτσι, τη βιώσιμη μετακίνηση και την προστασία του περιβάλλοντος, για μια πιο «πράσινη» πορεία στο μέλλον, με στόχο μία Καλύτερη Ζωή για όλους.

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για έναν καλύτερο κόσμο!

Επιπλέον, στο περίπτερο της Κωτσόβολος, θα φιλοξενηθεί η δράση «Ποδηλατώ και Εγώ» για ΑμεΑ. Στη δράση αυτή θα υπάρχουν εθελοντές και αθλητές των τοπικών σωματείων ΑμεΑ, όπου θα ενημερώνουν και θα δείχνουν στο κοινό που επισκέπτεται το περίπτερο της Κωτσόβολος, με ποιον τρόπο λειτουργούν αυτά τα ποδήλατα και θα παρακινούν το κοινό να βιώσει την εμπειρία, δοκιμάζοντάς τα. Με την παρουσία του θα τιμήσει την Κωτσόβολος ο διάσημος Παραολυμπιονίκης αθλητής Ποδηλασίας, Νίκος Παπαγγελής, για να αναδείξει την ισότιμη συμμετοχή όλων, στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις.

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για καλό σκοπό!

Η Κωτσόβολος δεν μένει όμως εκεί, αλλά ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία της στον Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας, με την «πράσινη» πρωτοβουλία «Ποδηλατούμε για καλό σκοπό», που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό we4all. Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Κωτσόβολος, το κοινό θα καλείται να ποδηλατήσει και για κάθε χιλιόμετρο που θα κάνει, η Κωτσόβολος θα φυτεύει 2 δέντρα για να «πρασινίσει» και πάλι η Βόρεια Εύβοια.

Η Κωτσόβολος, φροντίζει να μας ενδυναμώνει με όλα όσα χρειαζόμαστε για να διανύσουμε τη δική μας διαδρομή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καθημερινά, σε 91 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε 52 σημεία για άμεση επισκευή, χιλιάδες άνθρωποι εργάζονται και φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτησή μας, κάνοντας το πιο γρήγορο πετάλι, στα 60 vans, τα 3 eco vans, τα 45 φορτηγά και τα 9 ηλεκτρικά ποδήλατα, για να λαμβάνουμε άμεσα την παραγγελία μας. Μάλιστα, μέχρι το 2030 η εταιρεία επιδιώκει να έχει 100% ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Γιατί η Κωτσόβολος στηρίζει τον καθημερινό γύρο που κάνουμε όλοι και είναι δίπλα μας σε κάθε διαδρομή, για να αποκτήσουμε το πιο πολύτιμο έπαθλο από όλα: μία Καλύτερη Ζωή!

Για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει το δικό του ηλεκτρικό ποδήλατο τελευταίας τεχνολογίας Ducati MG-20 Magnesium, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για να μπει σε διαγωνισμό, είτε κάνοντας κλικ εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/tour-of-hellas, είτε κάνοντας μια επίσκεψη στο περίπτερο της Κωτσόβολος στις περιοχές που θα περάσει ο Αγώνας!

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις της Κωτσόβολος στον Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας, κάνοντας κλικ εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/tour-of-hellas