PUBLI

Η LG παρουσιάζει τα νέα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας για το 2023

Λανσάρισμα των νέων τηλεοράσεων και soundbars

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τα νέα καινοτόμα προϊόντα εικόνας και ήχου για το 2023. Οι νέες σειρές OLED και QNED καθώς και τα νέα soundbars προσφέρουν νέες εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας και ενσωματώνουν πολλά σύγχρονα χαρακτηριστικά για να απολαμβάνουν οι χρήστες Premium εικόνα και ήχο σε οποιοδήποτε περιεχόμενο.

Η σειρά OLED της LG για το 2023 διαθέτει αναβαθμισμένες τηλεοράσεις των σειρών OLED evo Z3, G3, C3 και B3. Χάρη στην απόδοση της τεχνολογίας LG OLED evo και του νέου α9 AI Processor Gen6 με την προηγμένη τεχνολογία AI Deep Learning, τα νέα μοντέλα παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, βελτιωμένη φωτεινότητα και ακρίβεια χρώματος μαζί με εκπληκτική ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Το AI Picture Pro προσφέρει βελτιωμένο upscaling για πιο καθαρές εικόνες, που σε συνδυασμό με το OLED Dynamic Tone Mapping Pro αναδεικνύουν τις μικρές λεπτομέρειες στις πιο σκοτεινές και φωτεινές περιοχές. Με τεχνολογίες όπως το HDR Expression Enhancer, η εμπειρία θέασης στην LG OLED TV αναβαθμίζεται, αφού μπορεί να εντοπίζει και να βελτιώνει σημαντικά αντικείμενα στην οθόνη (όπως, για παράδειγμα, πρόσωπα ανθρώπων) σε κάθε σκηνή και εφαρμόζει χαρτογράφηση τόνου βασισμένη στο deep learning, δίνοντας στους θεατές μια πιο ζωντανή ποιότητα με βελτιωμένη ευκρίνεια και τρισδιάστατη εφαρμογή.

To Brightness Booster Max της LG αναβαθμίζεται και ενσωματώνει μια νέα αρχιτεκτονική ελέγχου φωτισμού και αλγορίθμους ενίσχυσης φωτισμού για αύξηση της φωτεινότητας έως και 70%, για πιο ευκρινείς και ρεαλιστικές εικόνες. Ταυτόχρονα με τη βελτιστοποίηση της αναπαραγωγής εικόνας, ο επεξεργαστής AI α9 Gen6 τροφοδοτεί το AI Sound Pro της LG, το οποίο παρέχει εικονικό ήχο surround 9.1.2 από τα ενσωματωμένα ηχεία των τηλεοράσεων, συμπληρώνοντας ηχητικά μια υψηλών επιδόσεων κινηματογραφική εμπειρία.

Στη νέα σειρά τηλεοράσεων OLED ενσωματώνονται αναβαθμισμένες τεχνολογίες όπως το Super Anti Reflective που μειώνει αποτελεσματικά τους οπτικούς περισπασμούς, όπως οι ελαφριές λάμψεις φωτός και οι αντανακλάσεις, ώστε οι χρήστες να εστιάζουν την προσοχή τους στην οθόνη, ακόμη και σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό.

Επιπλέον, στο μοντέλο G3 OLED evo ενσωματώνεται η σχεδιαστική αναβάθμιση του One Wall Design. Χωρίς ορατό κενό κατά την τοποθέτηση στον τοίχο, τα φετινά μοντέλα φέρνουν στιλ και κομψότητα στο σαλόνι ή σε οποιοδήποτε περιβάλλον επιλέγουν οι χρήστες. Επιπλέον, οι πιο τελευταίες τηλεοράσεις OLED της LG τοποθετούνται με ευκολία στον τοίχο λόγω της χρήσης ενός σύνθετου υλικού ινών που μειώνει το συνολικό βάρος κάθε μονάδας. Αντίστοιχα, η C3 OLED evo του 2023 διαθέτει περιστρεφόμενη βάση για μεγαλύτερη ευελιξία, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να περιστρέφουν την οθόνη ώστε να ταιριάζει με τη γωνία της θέσης που παρακολουθούν.

Επίσης, το ολοκαίνουργιο OLED Care Program® βοηθά τους χρήστες να διατηρούν στην καλύτερη κατάσταση την απόδοση της OLED τηλεόρασής τους. Το OLED Care Program® συμπεριλαμβάνει το Memory Optimizer, ένα χαρακτηριστικό το οποίο βελτιώνει την απόδοση του μηχανήματος και παρέχει λειτουργία αυτοδιάγνωσης για την εικόνα και τον ήχο. Επίσης, δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε λειτουργίες που βοηθούν στη φροντίδα του OLED πάνελ, όπως καθαρισμός pixel, μετακίνηση οθόνης, προσαρμογή φωτεινότητας λογότυπου και συστάσεις φροντίδας.

Εκτός από τις βραβευμένες LG OLED τηλεοράσεις, η LG πρόσθεσε στη γκάμα των QNED τηλεοράσεών της τα νέα μοντέλα QNED7S6, QNED816, QNED826 και QNED866.

Οι premium τηλεοράσεις LCD αξιοποιούν την τεχνολογία Quantum Dot NanoCell Color της εταιρείας για να παράγουν πλούσια, ακριβή και εξαιρετικά ζωντανά χρώματα που συμβάλλουν στη δημιουργία αξέχαστων και ιδιαίτερα καθηλωτικών εμπειριών θέασης. Εξοπλισμένες με την τεχνολογία QNED Million Grey Scale Block Dimming, οι τελευταίες τηλεοράσεις QNED Mini LED είναι σε θέση να παρέχουν αντίθεση και εξαιρετικά επίπεδα μαύρου. Οι τηλεοράσεις Mini LED της LG για το 2023 βελτιώνουν την αντίθεση κατά 64 φορές σε σύγκριση με τις προηγούμενες για να επιτύχουν ένα εκατομμύριο, δυναμικές διαβαθμίσεις, Επιπλέον, οι τηλεοράσεις QNED της εταιρείας έχουν λεπτότερο σχεδιασμό και ταιριάζουν απόλυτα με τα νέα soundbar της LG. Η LG QNED816 προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό με το soundbar S75Q για αναβαθμισμένο ήχο και μια καθηλωτική εμπειρία ήχου.

Μαζί με τα νέα μοντέλα των τηλεοράσεων για το 2023, η LG λάνσαρε τα νέα συστήματα ήχου SC9S, XBOOM Go XG5, XBOOM Go XG7 καθώς και το νέο ασύρματο ηχείο XL7S, με πολλά σύγχρονα χαρακτηριστικά για να απολαμβάνουν οι χρήστες Premium ήχο σε οποιοδήποτε περιεχόμενο.

Το soundbar SC9S ταιριάζει απόλυτα με τις τηλεοράσεις LG OLED C3, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη λειτουργικότητα. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια εντελώς νέα εμπειρία και απογειώνει την οικιακή ψυχαγωγία, ενώ το εύχρηστο περιβάλλον χρήσης διευκολύνει τον χρήστη να λειτουργεί το soundbar μέσω της τηλεόρασης με ένα τηλεχειριστήριο. Με Dolby Atmos® και τριπλά κανάλια “Up-Firing” το νέο soundbar προσφέρει ένα ευρύτερο και πιο πλούσιο υπόβαθρο για μια πιο απολαυστική εμπειρία ήχου στο σπίτι. Επίσης, το soundbar παρουσιάζει τον ήχο τριπλού επιπέδου, δημιουργώντας έναν εικονικό θόλο για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία. Χρησιμοποιώντας μια μηχανή 3D που σχετίζεται με τη λειτουργία HRTF (Head Related Transfer Function), το soundbar δημιουργεί ένα εικονικό ενδιάμεσο στρώμα. Αυτό σημαίνει ότι τα στρώματα ήχου υλοποιούν έναν εξελιγμένο ήχο surround που προσομοιάζει με ήχο, που οι χρήστες θα μπορούσαν να ακούσουν μόνο σε κινηματογράφο. Με το LG Smart Up-Mixer το soundbar μετατρέπει τον δικάναλο ήχο σε πολυκάναλο ήχο surround, για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου, με αναβαθμισμένο AI Room Calibration Pro για απόδοση βέλτιστου ήχου. Με την αντιστοίχιση των συχνοτήτων αναφοράς σε ένα εκτεταμένο εύρος 400 Hz, μπορεί να αναλύσει τον χώρο με ακρίβεια και να διορθώσει την παραμόρφωση του ήχου.

Αντίστοιχα, τα XBOOM Go XG5 και XG7 προσφέρουν εξαιρετικό ήχο, με βαθύ μπάσο και δυνατό ήχο μαζί, με την τελευταία τεχνολογία ήχου της LG. Έχοντας ισχυρή απόδοση 20W & 30W και αλγόριθμο ενίσχυσης του μπάσου, η κάθε νότα μπάσου είναι πιο ξεχωριστή, ακόμα και όταν η μουσική είναι χαμηλά. Τα νέα ηχεία διαθέτουν την τεχνολογία Sound Boost το οποίο διευρύνει το ηχητικό πεδίο και παράγει τον ήχο πιο δυνατά για μεγαλύτερη διασκέδαση. Έχουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και χάρη στην προστασία IP67 αντέχουν στο νερό και τη σκόνη.

Επιπλέον, τα ηχεία δίνουν χρώμα σε κάθε μουσική, αφού διαθέτουν μια διευρυμένη επιλογή 16 εκατομμυρίων χρωμάτων για να μπορούν οι χρήστες να αναπαράγουν κάθε τραγούδι μαζί με ένα χρώμα, για μια εμπλουτισμένη εμπειρία μουσικής. Αντίστοιχα, μέσω της εφαρμογής XBOOM App, το Light Studio, δίνει στην κάθε στιγμή ένα χρώμα, έναν ήχο για να απολαμβάνουν οι χρήστες το φωτισμό και τη μουσική που ταιριάζει στη διάθεσή τους.

Το νέο ασύρματο ηχείο της LG, XBOOM XL7S προσφέρει δυναμικές εμπειρίες, ισχυρό ήχο και εφέ φωτισμού που ενισχύουν τη διάθεση και είναι ιδανικό για κάθε είδους περιεχόμενο. Το XBOOM XL7S έχει απόδοση 250W και διαθέτει ένα τεράστιο Woofer 8 ιντσών προσφέροντας πιο ισχυρό μπάσο και εξαιρετικά βαθύ και τολμηρό ήχο σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, χωρίς παραμόρφωση των μπάσων ακόμα και σε χαμηλή ένταση. Το XBOOM XL7S διαθέτει δυο dome tweeters 2,5 ιντσών προσφέροντας ευκρινή και καθαρό ήχο. Με πάνελ LED και δυναμικό φωτισμό pixel μπορεί να προβάλει ένα μήνυμα μέσω της εφαρμογής XBOOM App, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στην ατμόσφαιρα ενώ, με το Pixel Art, οι χρήστες προεπιλέγουν κινούμενα σχέδια, πολύχρωμα μοτίβα, οπτικά EQ ή χαρακτήρες στο LED πάνελ. Είναι εύχρηστο και μεταφέρεται παντού ενώ με την κλίση προς τα πίσω μεταφέρεται σαν αποσκευή. Είναι κατασκευασμένο να αντέχει σε εξωτερικούς χώρους, ακόμη και γύρω από μια πισίνα και έχει την αξιολόγηση αντοχής στο νερό, IPX4.

Η LG πιστή στη φιλοσοφία της να παράγει πρωτοπόρα προϊόντα με γνώμονα τον άνθρωπο, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της και παρέχει καινοτόμες εμπειρίες σε όλους τους πελάτες της.