Freepik
PUBLI

Η The Athlete’s Foot εγκαινιάζει το IMPACT Council για την προώθηση της κοινοτικής ενδυνάμωσης στην ΕΜΕΑ

Η The Athlete's Foot (TAF), κορυφαία αλυσίδα sneakers & lifestyle ρούχων, ανακοινώνει με περηφάνια την ίδρυση της νέας της πρωτοβουλίας Κοινοτικής Δέσμευσης στην EMEA: το Συμβούλιο IMPACT.

Η αποστολή του συμβουλίου IMPACT Council είναι να ενδυναμώσει τις τοπικές κοινότητες σε όλη την περιοχή του ΕΜΕΑ μέσω μιας σειράς εμπλουτιστικών πρωτοβουλιών και κοινοτικών προγραμμάτων, εστιασμένων στους βασικούς πυλώνες της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, του Πολιτισμού και του Περιβάλλοντος. Η δημιουργία του EMEA IMPACT Council υπογραμμίζει τη δέσμευση της TAF να φέρει τη θετική διαφορά και να καλλιεργήσει ισχυρές τοπικές κοινότητες, μέσω του προγράμματος TAF Community Impact.

Το πρόγραμμα TAF Community Impact στοχεύει να αναβαθμίσει τις γειτονιές και τις τοπικές κοινότητες υποστηρίζοντας και καλλιεργώντας μια σειρά από ουσιαστικές πρωτοβουλίες, στην Ολλανδία, την Ελλάδα, το Κουβέιτ, τη Δανία, την Αλγερία και σε ολόκληρη την περιοχή EMEA όπου η TAF έχει παρουσία.

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένα βιώσιμο μέλλον εξαρτάται από τη δύναμη των τοπικών κοινοτήτων», δήλωσε ο Romano Cinelli, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής για το TAF EMEA. «Το EMEA IMPACT Council θα χρησιμεύσει ως καταλύτης για τη θετική αλλαγή και ενδυνάμωση της κοινότητας. Συνεργαζόμενοι με αφοσιωμένα μέλη του συμβουλίου που μοιράζονται το όραμά μας και τον σκοπό μας, στοχεύουμε να βελτιώσουμε τη ζωή εκείνων που έχουν ανάγκη να ακουστούν και να δημιουργούμε διαρκώς ένα θετικό αντίκτυπο στην EMEA για τη γυναικεία ενδυνάμωση, τα παιδιά που έχουν ανάγκη και τις μειονότητες»

Η The Athlete’s Foot έχει ήδη ορίσει δύο μέλη του EMEA IMPACT Council, αναγνωρισμένα σε όλη την Ευρώπη για το έργο τους με ευάλωτες κοινότητες:

Ο Duro Oye, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Youth Empowerment Organisation 20/20 Change, που τώρα επαναπροσδιορίζεται ως φιλανθρωπικό ίδρυμα 20/20 Levels, έχει στηρίξει πάνω από 1700 νέους από διαφορετικά υπόβαθρα μέσω διαφόρων προγραμμάτων. Ως συνιδρυτής του 20/20 Levels, ο Duro εστιάζει στην επιχειρηματική ανάπτυξη και την προσωπική επαγγελματική ανάπτυξη. Η φιλανθρωπική οργάνωση στοχεύει να επηρεάσει 1 δισεκατομμύριο ζωές παγκοσμίως, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους να φέρουν τη θετική αλλαγή. Ο Duro ηγείται του τμήματος προσλήψεων και συμβούλων, συνδέοντας εταιρείες με ανεκμετάλλευτο ταλέντο. Υπέρμαχος της αλλαγής, ο Duro υπηρετεί σε διάφορα συμβούλια και έχει δημιουργήσει εντυπωσιακά ντοκιμαντέρ. Το όραμά του είναι να προωθήσει τον κοινωνικό αντίκτυπο και να ενδυναμώσει την επόμενη γενιά.

Η Merida Miller, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του Project Fearless θα εκπροσωπήσει το Female Empowerment. Το πάθος της έγκειται στον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό και τη δημιουργία υποστηρικτικών λύσεων με και για τους ανθρώπους. Έχοντας συντελέσει εκπαιδεύτρια χιοναθλημάτων για άτομα με σωματική ή διανοητική αναπηρία και εργαστεί στον τομέα του καινοτόμου σχεδιασμού, η Merida συνειδητοποίησε ότι δεν της αρκούσε να φέρνει την αλλαγή στον εταιρικό κόσμο. Τώρα, με το Project Fearless, καθοδηγεί και ενδυναμώνει διαφορετικούς νέους, γεφυρώνοντας τα χάσματα μεταξύ των φύλων και δημιουργώντας κύματα ενδυνάμωσης που αγγίζουν όλο και περισσότερους, στο Άμστερνταμ και στο Ρότερνταμ. Το Project Fearless παρέχει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον όπου τα κορίτσια και οι μη δυαδικοί νέοι μπορούν να παίξουν ελεύθερα, να γιορτάσουν το ένα τα επιτεύγματα του άλλου και να χτίσουν ανθεκτικότητα και αυτοπεποίθηση. Η αποστολή τους είναι να καλλιεργήσουν γενναία, περιπετειώδη και με αυτοπεποίθηση άτομα που ορίζουν την επιτυχία τους με τους δικούς τους όρους.

Και οι δύο τους θα διαδραματίσουν βασικούς ρόλους εντός του Συμβουλίου. Πρόσθετες αντιπροσωπευτικές θέσεις θα ανακοινωθούν κατά τις επόμενες εβδομάδες, με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχημένων πρωτοβουλιών που επηρέασαν θετικά τις τοπικές κοινότητες στον τομέα που συνδέεται με τους τρεις πυλώνες Impact της TAF, συμβάλλοντας στην πρόοδο στην κοινωνική δικαιοσύνη, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

Το Impact Council θα λειτουργεί ως ένας χώρος συνεργασίας για την προώθηση ιδεών, τη διερεύνηση νέων οδών για τη βελτίωση της κοινότητας και θα παρέχει μια εκ περιτροπής «έδρα» που θα αντιπροσωπεύει πρωτοβουλίες που επιλέγονται ή επισημαίνονται από το Συμβούλιο κάθε εξάμηνο.