PUBLI

Περισσότερο fun το καλοκαίρι με mobile games

Στο Game Twist βρήκαμε πως θα περάσουμε το καλοκαίρι με περισσότερο παιχνίδι

To Game Twist είναι η χαρά του παιδιού. Ή μάλλον η παιδική χαρά. Γιατί εκεί θα πας χωρίς να είσαι απαραίτητα gamer. Γνωρίζεις φίλους, παίζεις. Τόσο απλά. Στο λέει ένας που δε θεωρεί τον εαυτό του gamer παρότι έχει παίξει ένα δύο παιχνίδια.

Με τη δημιουργία του λογαριασμού σου παίρνεις μπόνους 5000 Twist. Πόντοι που αντιστοιχούν σε περίπου 70 λεπτά δωρεάν αξία παιχνιδιού. Συν 1000 κάθε μέρα. Αυτόν το λογαρισμαό μπορείς να τον χρησιμοποιεήσεις από το κινητό, τον υπολογιστή, ή το τάμπλετ σου κατεβάζοντας τηςν αντίστοιχη εφαρμογή.

Αυτό σημαίνει ότι δε χάνεις λεπτό παιχνιδιού που να μην καταγράφεται και να προστίθεται στη βαθμολογία σου. Έχει τη σημασία του αυτό. Γιατί στην πλατφόρμα του Twist θα βρεις κατατάξεις, προκλήσεις και πρωταθληματάκια. Είσαι μέρος μιας αγωνιστικής κοινότητας φίλε μου.

Εχει και app. Το κινητό σου είναι η κονσόλα. Στην καφετέρια, στο ταξίδι, στα μέσα μεταφοράς, στην παραλία, στις δύσκολες μέρες, στα δύσκολα τα βράδια που χώρισες. Με τον ίδιο λογαριασμό.

Ας δούμε όμως τι παιχνίδια έχουμε: Μπιλιάρδο, σνούκερ, βελάκια, bingo, sudoku, ναυμαχία, ντόμινο, ζάρια, τάβλι, σκάκι, τρία διαφορετικά είδη πόκερ, άπειρα παιχνίδια με χαρτιά, άπειρα  παιχνίδια καζίνο. Ότι πρέπει δηλαδή για το καλοκαίρι.

Στην καφετέρια

Τάβλι: Το αρχαίο. Το αγαπημένο των Ελλήνων. Γρήγορα παιχνίδια, γρήγορη δράση, social φάση. Κερδίζοντας παιχνίδια κερδίζεις twist, κερδίζοντας twist μπορείς να πάρεις συμμετοχή στα μεγάλα τουρνουά και να αποδείξεις ότι μπορούσες να γίνεις ο επαγγελματίας που ονειρευόσουν μικρός.

Πριν το βραδινό ποτό

Βελάκια: Μπορεί να φαίνεται το παιχνίδι της μπυροκοιλιάς αλλά είναι αυτό που ακονίζει το μάτι, το σημάδι, τις αριθμητικές ικανότητες, τους υπολογισμούς. Οι παίχτες των Darts πολύ γρήγοροι με τα νούμερα και το ίδιο θα πρέπει αν είσαι και ‘συ όταν θα σου δώσει το τηλέφωνο της

Τα δύσκολα τα βράδια

Sudoku: Τα βράδια με αυπνίες θέλουν σουντόκου. Δοκιμασμένη συνταγή. Το παιχνίδι που μπορεί να κουράσει το μυαλό και τα μάτια σε χρόνο ρεκόρ. Να σε βάλει για ύπνο.

Περιμένοντας το μποτέ

Poker: Εδώ θέλει προσοχή. Γιατί πόκερ χωρίς χρήματα δεν είναι πόκερ. Επίσης θέλει καλό σήμα ή καλό Wi-Fi. Άρα είναι για εκείνα τα απογεύματα που έχεις κάνει το μπάνιο σου και κάθεσαι στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου περιμένοντας το μωράκι να κάνει τα μποτέ του. Αν σε πάει το τραπέζι, ξέρεις, “μωράκι με την ησυχία σου”, αν όχι “άντε τελείωνε να πάμε να φύγουμε”.

Δροσιστικά φρουτάκια στην παραλία

Fruit Sensation: Το απλό και χάριν έχει. Τράβα τον κουλοχέρη, μέτρα τα φρουτάκια. Κάνε μια βουτιά να δροσιστείς, μέτρα ξανά τα φρουτάκια. Τσέκαρε αριστερά δεξιά να δεις τι παίξει. Και ξανά. Και ξανά.

Για όταν είσαι στα high σου

European Sensation: Εντάξει, η ρουλέτα δε θέλει και πολλά πολλά. Όταν είσαι στα high σου και ξέρεις ότι σε πάει, χτύπα μερικά πονταρίσματα. Μπορεί όντως να σε πάει.

Για το ταξίδι

Μπιρίμπα: Το απόλυτο παιχνίδι για το ταξίδι. Ειδικά όταν είναι πλοίο, ΚΤΕΛ ή πετάς για Κουάλα Λουμπούρ. Δεν τελειώνει με τίποτα λέμε. Με τίποτα. Άνοιξε τα πακέτα σου, κάνε διάλειμμα για κολατσιό, κάνε τις μπιρίμπες σου, πήγαινει τουαλεττα, το παιχνίδι θα είναι εκεί και θα σε περιμένει.

Μετά το καλοκαίρι

Πασιέντζα: Για τις φάσεις μ’ αγαπάει δε με αγαπάει. Δε σε αγαπάει, απλά να περάσετε καλά θέλει. Αλλά εσύ, καλού κακού, ρίξε μερικές να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο.