PUBLI

Λαμπερό cocktail party για το νέο ανδρικό άρωμα του οίκου Abercrombie & Fitch, First Instinct

Η ΑΡΟΜΚΑ ΑΕΕ υποδέχτηκε εκλεκτούς προσκεκλημένους στην παρουσίαση του νέου αρώματος.

Σε ένα δροσερό καλοκαιρινό cocktail party με λαμπερούς προσκεκλημένους στο χώρο του Balux Prive δίπλα στη θάλασσα, παρουσίασε η ΑΡΟΜΚΑ ΑΕΕ το νέο άρωμα ‘First Instinct’ του οίκου Abercrombie & Fitch, που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στην είσοδο του χώρου, δέσποζε ένα δυναμικό λευκό Jeep® Renegade, ακολουθώντας την αισθητική  του διαφημιστικού σποτ του νέου αρώματος, ενώ τους καλεσμένους υποδέχονταν νεαρά αγόρια και κορίτσια Abercrombie & Fitch και φωτογραφίζονταν μαζί, βιώνοντας την εμπειρία του “First Instinct”.  Ο χώρος του Balux Prive είχε διαμορφωθεί ειδικά για το cocktail party, ώστε να παραπέμπει στη διακόσμηση των boutiques Abercrombie & Fitch στο εξωτερικό – vintage έπιπλα, δερμάτινοι καναπέδες και πεταλούδες που παρέπεμπαν στο ξαφνικό σπινθηροβόλο συναίσθημα του “First Instinct”.

Μεταξύ των λαμπερών προσκεκλημένων που παραβρέθηκαν στην αποκάλυψη του νέου αρώματος ‘First Instinct’ ήταν οι: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Κώστας Φραγκολιάς, Λίλα Μπακλέση, Τζωρτζίνα Λίωση, Γωγώ και Μαίρη Αυγερινοπούλου, Δημήτρης Αργυρόπουλος, Γιώργος Μανίκας, Κλέλια Πανταζή, Δάφνη Καραβοκύρη, Μαρία Λουΐζα Βούρου, Φρέντυ Καλομπράτσος, Τίνα Μεσαροπούλου, Θοδωρής Φραντζέσκος, Νικόλας Σακελλαρίου, Έλενα Βρεττού κα

Η παρουσίαση του νέου αρώματος ξεκίνησε με την Brand Manager της μάρκας, κα Βικτώρια Πατουκιάν, η οποία μίλησε για τη συνεργασία του οίκου με την ΑΡΟΜΚΑ και το νέο άρωμα “First Instinct” που κάνει το ντεμπούτο του στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η αποκάλυψη των συστατικών του: Μετά από ένα black out, το fragrance bar που είχε στηθεί στο χώρο της παρουσίασης φωτίστηκε, αποκαλύπτοντας τα συστατικά του αρώματος – gin & tonic, ξύλο cashmere, φύλλα βιολέτας, πεπόνι kiwano, αρωματικό πιπέρι, άμπαρο και musk. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μοναδικά συστατικά, ενώ τα αγόρια και κορίτσια της μάρκας τους αρωμάτισαν με το “First Instinct”. Στη συνέχεια, πήρε το λόγο η Γενική Διευθύντρια της ΑΡΟΜΚΑ, κα Αθηνά Ασημακοπούλου, η οποία καλωσόρισε το “First Instinct” στην Ελλάδα κι ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους.

 

Highlight της βραδιάς ήταν ότι οι προσκεκλημένοι μοιράστηκαν στην κάμερα, τη δική τους εμπειρία.

“First Instinct”, μια μαγική στιγμή στη ζωή τους που ένιωσαν για πρώτη φορά τη χημεία να τους ενώνει με κάποιον και τη σπίθα ν’ ανάβει ανάμεσά τους.

Λίγα λόγια για το άρωμα

Το άρωμα “First Instinct” που δημιουργήθηκε από  τον οίκο Abercrombie & Fitch, αποκλειστικά σε συνεργασία με την εταιρία InterParfums, είναι εμπνευσμένο από την πρώτη στιγμή έλξης, όταν οι κόσμοι δύο ανθρώπων συγκρούονται και η σπίθα ανάβει, το ‘First Instinct’ είναι η αποτύπωση αυτής της σπινθηροβόλας πρώτης ματιάς και της αμοιβαίας έλξης που γεννιέται αμέσως.Τα συναισθήματα αυτής της πρώτης στιγμής δεν περιγράφονται με λόγια, ούτε  μπορεί να τα προβλέψει κανείς. Ο άνδρας που φοράει το ‘First Instinct’ είναι ανεπιτήδευτα αισθησιακός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του. Ριψοκίνδυνος, είναι σίγουρος ότι θα σε αιχμαλωτίσει με την ενέργειά του και την αυθόρμητη γοητεία του.  Το ‘First Instinct’ θα μεταφέρει τον ίδιο και τη σύντροφό του πίσω στο χρόνο, σ’ εκείνη τη μαγική στιγμή που ένιωσαν για πρώτη φορά τη χημεία να τους ενώνει και τη σπίθα ν ’ανάβει ανάμεσά τους.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας για την ελληνική αγορά: ΑΡΟΜΚΑ ΑΕΕ, Παπαδιαμάντη 6 , Μεταμόρφωση, 144 52.