PUBLI

MARVEL’S AGENTS OF S.H.I.E.L.D.

Η ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «MARVEL’S AGENTS OF S.H.I.E.L.D.»  ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:30 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FOX

Marvel fans ετοιμαστείτε! Το Δεκέμβριο, το FOX σας δίνει την αποκλειστική δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια από τις καλύτερες σειρές της χρονιάς!  Στο «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.» θα δούμε μια ομάδα από ικανότατους πράκτορες να αντιμετωπίζει υπερφυσικά και εξωγήινα φαινόμενα αλλά και πρόσωπα σε όλο τον πλανήτη. Πρεμιέρα την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 21:30 αποκλειστικά στο FOX!

Ο Joss Whedon, δημιουργός της ταινίας της Marvel «The Avengers» και της ιστορικής τηλεοπτικής σειράς «Buffy The Vampire Slayer», είναι ένας από τους δημιουργούς της σειράς «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.» η οποία ακολουθεί τη λογική των ταινιών της Marvel και διαδραματίζεται σε απευθείας σχέση με τα γεγονότα της ταινίας.

Στην πρεμιέρα της σειράς, θα δούμε τις προσπάθειες που κάνει ο κόσμος για να αποδεχτεί την ύπαρξη super ηρώων και εξωγήινων. Ο Πράκτορας Phil Coulson (Clark Gregg) τον οποίο είδαμε στην ταινία της Marvel «The Avengers» επιστρέφει στη δράση και προσπαθεί να εντοπίσει μια μυστηριώδη οργάνωση με το όνομα The Rising Tide. Έτσι, καταλήγει στη δημιουργία μιας μικρής αλλά εξαιρετικά ικανής ομάδας πρακτόρων από διάφορες υπηρεσίες καταπολέμησης εγκλημάτων σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα αυτή ονομάζεται S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention Enforcement & Logistics Division) και απαρτίζεται από τους: Grant Ward (Brett Dalton) ειδικός στην κατασκοπία και στις μάχες σώμα με σώμα, Melinda May (Ming-Na Wen) πιλότος και άσος των πολεμικών τεχνών, Leo Fitz (Iain De Caestecker) έναν πολυμήχανο μηχανικό και Jemma Simmons (Elizabeth Henstridge) μια ιδιοφυή βιο-χημικό. Μαζί τους θα δούμε και τη νεοσύλλεκτη χάκερ Skye (Chloe Bennet). Η πρώτη αποστολή της ομάδας, θα τους βρει να προσπαθούν να εντοπίσουν ένα συνηθισμένο άνδρα που έχει αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις, μέσω ενός ορού με το όνομα Centipede. Δυνάμεις που θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικές συνέπειες.

Οι πράκτορες της ομάδας S.H.I.E.L.D. έχουν μια αποστολή: Να ερευνήσουν κάθε τι καινούριο, παράξενο και άγνωστο, προστατεύοντας έτσι τον κόσμο από απειλές και κινδύνους. Ακολουθήστε τη δράση κάθε εβδομάδα μόνο στο FOX!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ @ 21:30