PUBLI

Monty Python Live

Για πρώτη φορά, μετά από 30 χρόνια, θα βρεθούν και πάλι μαζί επί σκηνής οι θρυλικοί Monty Python!

KΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ O2 ARENA ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΟΥ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ

MONTY PYTHON

H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ EXEI ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ: www.danaoscinema.gr

Για πρώτη φορά, μετά από 30 χρόνια, θα βρεθούν και πάλι μαζί επί σκηνής οι θρυλικοί Monty Python!

Στο σόου που ετοιμάζουν τα εναπομείναντα μέλη της θρυλικής ομάδας, John Cleese (Τζον Κλιζ), Terry Gilliam (Τέρι Γκίλιαμ), Eric Idle (Έρικ Άιντλ), Terry Jones (Τέρι Τζόουνς) και Michael Palin (Μάικλ Πέιλιν), που όλοι τους πλέον είναι άνω των 70 ετών …κι αν τους αθροίσουμε, περισσότερο από 358 ετών(!), θα συμπεριληφθούν ορισμένα από τα διασημότερα σκετς της ιστορίας τους αλλά και νέο υλικό που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά στη σκηνή.

«Απλώς σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να δούμε αν είμαστε ακόμη αστείοι κι αυτός είναι ο στόχος μας μέχρι τώρα, απλώς να κάνουμε μια παράσταση για το Ο2 και να δούμε αν μπορούμε να το γεμίσουμε. Πιστεύω ότι θα έχει λίγη κωμωδία, συναίσθημα, μουσική και λιγάκι πρωτόγονο σεξ» είχε πει ο Έρικ Άιντλ, στη συνέντευξη τύπου για την μία παράσταση που είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Το O2 Arena έχει χωρητικότητα 20.000 θεατών.  Κι όμως κατάφεραν να προ-γεμίσουν αρκετές φορές το ίδιο στάδιο καθώς, μετά το πρώτο sold out, ανακοινώθηκαν άλλες 9 ημερομηνίες, με αρκετές ήδη να είναι sold out και τα εισιτήρια όλο να λιγοστεύουν.

Η ομάδα των Βρετανών κωμικών, έγινε διάσημη μέσα από την τηλεοπτική σειρά του BBC «Το Ιπτάμενο Τσίρκο των Μόντι Πάιθον» που μεταδιδόταν από το 1969 ως το 1974, και κατόπιν πέρασε στον κινηματογράφο με σατιρικές ταινίες όπως «Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης», «Ένας

Προφήτης μα τι Προφήτης» και «Το Νόημα της Ζωής» το 1983, οπότε ήταν και η τελευταία φορά που συνεργάστηκαν οι πέντε κωμικοί.

Ο Τσάπμαν, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας, πέθανε από καρκίνο το 1989 σε ηλικία 48 ετών, όμως οι φίλοι του είπαν ότι θα είναι παρών στην παράσταση και μάλιστα όχι μόνο το πνεύμα του. «Του είπαμε ότι εμείς συνεχίζουμε και, αν υπάρχει Θεός, θα εμφανιστεί», δήλωσε ο Άιντλ.

Κι όσον αφορά στην ζωντανή αναμετάδοση, οι Βρετανοί κωμικοί δήλωσαν: «Χάρη στην υπέροχη εφεύρεση του κινηματογράφου, η τελευταία βραδιά των Monty Python, προσεχώς στο σινεμά της γειτονιάς σας»!

Μην τη χάσετε!

Κι αμέσως μετά την ζωντανή μετάδοση από Λονδίνο, τη σκυτάλη παίρνει στην Αθήνα η ομάδα του Popaganda! To φουαγιέ του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ πλημμυρίζει μουσικές, ό,τι ακριβώς ταιριάζει μετά από την τελευταία παράσταση των Monty Python, για να τη συζητήσουμε πίνοντας το ποτό μας.

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ

Κηφισίας 109 – Μετρό Πανόρμου

Ώρα: 21.00

Εισιτήριο: 8 €

Προπώληση εισιτηρίων στο www.danaoscinema.gr

Story Timeline

21 Νοεμβρίου 2013: Οι Monty Python ανακοινώνουν ότι ετοιμάζονται να ανεβούν ξανά στη σκηνή σε ένα τελευταίο reunion το καλοκαίρι στην O2 Αρένα στο Λονδίνο την 1η Ιουλίου.

11 Απριλίου 2014: Ενώ οι σχεδόν 15.000 εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η διάθεσή τους στο διαδίκτυο, άλλες τέσσερις βραδιές προστέθηκαν στον αρχικό προγραμματισμό της 1ης Ιουλίου για να ικανοποιήσουν το, ενθουσιασμένο με τους Πάιθον και την επανένωσή τους, κοινό και στη συνέχεια, μετά από αλλεπάλληλα sold out, άλλες πέντε παραστάσεις.

14 Απριλίου 2014: Προς ευχαρίστηση όλων των φαν του κωμικού σχήματος παγκοσμίως, που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο, μαθαίνουμε  ότι θα πραγματοποιηθούν 10 ζωντανά σόου αλλά και μία μοναδική τελευταία παράσταση στις 20 Ιουλίου, για την οποία θα υπάρξει η δυνατότητα να μεταδοθεί ζωντανά και σε 2.000 κινηματογραφικές αίθουσες του κόσμου.

24 Απριλίου: Η Picturehouse Entertainment εξασφαλίζει τα δικαιώματα για τη διεθνή διανομή των δικαιωμάτων της ζωντανής αναμετάδοση του προσεχούς και τελευταίου Monty Python Live (mostly) show στις 20 Ιουλίου από το Ο2 Arena του Λονδίνου.

Περισσότερα από 450 venues στη Βρετανία συμφωνούν αμέσως να μεταδώσουν το γεγονός της χρονιάς που θα σκηνοθετεί ο Aubrey Powell και την παραγωγή θα επιμελείται ο Fiz Oliver.

29 Απριλίου: Οι άνθρωποι του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ έρχονται σε επαφή με την Picturehouse Entertainment για τη ζωντανή μετάδοση του ανεπανάληπτου show και στην Ελλάδα!

16 Ιουνίου: Είναι γεγονός! Ο κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ θα προβάλλει ζωντανά από το O2 Arena το τελευταίο μεγάλο show των Monty Python!!