PUBLI

Νέα Εμφάνιση Με Βιώσιμο Χαρακτήρα Για Το Beefeater

Το πιο βραβευμένο Gin παγκοσμίως παρουσιάζει τη νέα του φιάλη από 100% ανακυκλώσιμο γυαλί και χωρίς πλαστικό  

Το Beefeater Dry Gin καλωσορίζει μια νέα εποχή, με τον premium αλλά και ταυτόχρονα διαχρονικό σχεδιασμό της νέας του φιάλης. Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική λονδρέζικη κληρονομιά του, η νέα αισθητική  της  συσκευασίας του Beefeater αντικατοπτρίζει τη θέση του ως το πιο βραβευμένο gin παγκοσμίως, αναδεικνύει τα premium και μοντέρνα στοιχεία του, ενώ ενισχύει τον  βιώσιμο χαρακτήρα του. 

Η νέα αισθητική, συμπίπτει με την συμπλήρωση 200 ετών παράδοσης στην απόσταξη, ενώ το νέο μοναδικό σχήμα της φιάλης έχει δημιουργηθεί με πρότυπο το εμβληματικό London Brick,  με πτυχές που όχι μόνο αναδεικνύουν το όνομα της μάρκας αλλά καθιστούν την ίδια τη φιάλη ακόμη πιο εύχρηστη για σερβίρισμα από τους bartenders. Το νέο ιδιαίτερο σχέδιο, εκσυγχρονίζει τα βασικά 

στοιχεία της υπάρχουσας φιάλης, όπως την εμβληματική φιγούρα του Beefeater Yeoman και το τοξωτό λογότυπο. Η νέα φιάλη αποτελείται από ένα 100% ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι, το υπάρχον πλαστικό καπάκι έχει αντικατασταθεί με ένα ανάγλυφο premium πώμα από αλουμίνιο και η ετικέτα έχει μετατραπεί από πλαστική σε χάρτινη χαρίζοντας μια χειροποίητη, κομψή αίσθηση στην συσκευασία. Αυτές οι βιώσιμες επιλογές επιτρέπουν στο brand να εξοικονομήσει 410 τόνους πλαστικού ετησίως, βάρος ισοδύναμο με 17 εκατομμύρια τυποποιημένα πλαστικά μπουκάλια νερού2 . 

Η Murielle Dessenis, Global Brand Director, του Beefeater, δήλωσε: «Ενώ η φιάλη μας εξελίσσεται, το βραβευμένο μας gin παραμένει το ίδιο, με την κάθε του σταγόνα να αποστάζεται, στο μοναδικό αποστακτήριο του Beefeater, στην καρδιά του Λονδίνου. Το brand έχει την τύχη να φέρει κληρονομιά 200 ετών αριστείας στην απόσταξη και με τη νέα του φιάλη γιορτάζει την ιστορία αυτών των ετών με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον και τα επόμενα 200 χρόνια. Το νέο σχέδιο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των bartenders και των καταναλωτών. Είμαστε περήφανοι για αυτήν την αλλαγή της εμβληματικής φιάλης του Beefeater, που σχεδιάστηκε με στόχο τη βιωσιμότητα, οδηγώντας το brand στον επόμενο σταθμό του ταξιδιού του, ως μια φυσική εξέλιξη για τους σημερινούς λάτρεις του gin

Το Beefeater είναι το μοναδικό premium gin στον κόσμο που εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να παράγεται στην πόλη του Λονδίνου συνεχίζοντας να κερδίζει σε δυναμική και αναγνώριση παγκοσμίως. Το Beefeater είναι ένα από τα Top 15 αναπτυσσόμενα brands στην κατηγορία των Premium Spirits στον κόσμο, με πάνω από 70 αγορές να παρουσιάζουν διψήφια και τριψήφια νούμερα ανάπτυξης το 20193. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο από τον βασικό κωδικό, London Dry όσο και από τις καινοτόμες flavored εκδοχες, το Beefeater Pink Strawberry και το Beefeater Blood Orange, που αποτέλεσαν νούμερο 1 οδηγό ανάπτυξης στην κατηγορία Premium Flavored Gin παγκοσμίως το 20194

Η νέα φιάλη κυκλοφόρησε παγκοσμίως τον Ιανουάριο του 2021 ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται στην αγορά από αρχές Μαΐου του 2021. 

Το Beefeater,  το πιο βραβευμένο Gin στο κόσμο εξακολουθεί να παράγεται στην «πρωτεύουσα» του Gin, το Λονδίνο, με το αποστακτήριό του να βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης. Δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα από τον James Burrough και από τότε η θρυλική συνταγή του παραμένει αναλλοίωτη, με τωρινό θεματοφύλακά της τον πιο έμπειρο gin distiller στον κόσμο, τον Desmond Payne.

Έχοντας κερδίσει την καρδιά των bartenders σε όλο τον κόσμο με τη σταθερά απαράμιλλη ποιότητά της και την κλασσική «Λονδρέζικη» γεύση της, η γκάμα του Beefeater,  περιλαμβάνει:

Το Beefeater Dry, το No.2 Premium Gin παγκοσμίως σε πωλήσεις, χάρη στην καθαρή και άψογα ισορροπημένη γεύση του.

Το Beefeater PINK, τη νέα, πρωτοποριακή πρόταση με εντυπωσιακό ροζ χρώμα και εκχύλισμα φυσικής φράουλας. 

Το Beefeater 24, ένα Super-Premium Gin με πολύπλοκο και ξεχωριστό χαρακτήρα – λόγω της προσθήκης Ιαπωνικών και Κινέζικων τσαγιών – που ταιριάζει απόλυτα στη σύγχρονη κουλτούρα των cocktails.

Tις πολύ επιτυχημένες γεύσεις Beefeater Pink Strawberry and Beefeater Blood Orange.

@beefeatergin