PUBLI

Το θαύμα του άνετου γυναικείου εσωρούχου

Αν έχουμε μία προτεραιότητα όσον αφορά τα εσώρουχα των γυναικών, αυτή είναι η άνεση αυτών που τα φοράνε. Έτσι είμαστε κι εμείς πιο άνετοι.

Όσο περνάνε τα χρόνια, το δόγμα ‘τίποτα δεν είναι τυχαίο’ έρχεται να επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο. Το γεγονός λοιπόν ότι η Sloggi είναι η πρώτη μάρκα του χώρου έχοντας πουλήσει πάνω από 1.3 δισεκατομμύρια styles σε 35 χρόνια μόνο τυχαίο δεν είναι.

 

Σύμφωνοι, ο καθένας έχει τη δική του υπο-προτίμηση. Εγώ έχω μια δηλωμένη αδυναμία στα πιο μικροσκοπικά εσώρουχα, ο κολλητός μου προτιμάει τα κανονικού μεγέθους αρκεί να είναι διάφανα, άλλοι υποκύπτουν στα μαύρα, άλλοι φτιάχνονται μόνο με τα κόκκινα. Απόλυτα σεβαστά όλα αυτά.

Όπως ισχύει και για το φαγητό ή τις γυναίκες, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Μόνο που χαμένοι στο δέντρο, ήτοι στις υπο-κατηγορίες που μόλις αναφέραμε, χάνουμε το δάσος.

Το δάσος είναι τα άνετα γυναικεία εσώρουχα.

Τα προβλήματα του σφιχτού εσωρούχου

Μια από τις πιο αστείες συζητήσεις της παρέας μου από τα χρόνια του πανεπιστημίου είναι η περιπέτεια ενός φίλου μας απ’ τη Λάρισα που κάθε βράδυ έδινε ολόκληρη μάχη για να λύσει (#diplis) το πρόβλημα με τα απείρως σφιχτά εσώρουχα της φίλης του.

Είναι άδικο να κατηγορηθεί το κορίτσι για οτιδήποτε (ειδικά χωρίς να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της) και είναι βέβαιο ότι είχε τις καλύτερες προθέσεις. Στην προσπάθειά της όμως να φανεί σέξι και ενδεχομένως κάμποσο kinky, διάλεγε τα λάθος εσώρουχα.

Όχι, δεν βοηθάει σε τίποτα το να κινδυνεύεις με εξάρθρωση παράμεσου επειδή προσπάθησες να αφαιρέσεις ένα εσώρουχο. Εννοώ ότι θα γελάνε και τα τσιμέντα μαζί σου.

 

Rhythm is a dancer

Στο σεξ και το ερωτικό παιχνίδι, δύο είναι οι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν το αποτέλεσμα που θα διαγραφεί στο κρεβάτι.

Η συσσωρευμένη πείρα των δύο παρτενέρ και ο ρυθμός. Για την πείρα δεν ξέρω τι σκέφτεστε να κάνετε, αλλά όσον αφορά το ρυθμό, υπάρχουν δρόμοι να τον διατηρήσεις σε ένα ικανοποιητικό και λειτουργικό επίπεδο.

Ένας από αυτούς τους δρόμους λέγεται Sloggi (δεν θα τα μάθεις τώρα τα Sloggi) και σίγουρα δεν σε στέλνει σε αδιέξοδο. Απ’ το ενδεχόμενο του να τραβήξεις ένα εσώρουχο για να σε πλησιάσει και να αρχίσει ό,τι πρόκειται να αρχίσει μέχρι το ενδεχόμενο να μην κρατηθείτε στο σαλόνι και να πρέπει να την κάνεις να αποχωριστεί τα εσώρουχά της asap.

Αν ήθελα να στο πω όπως ακριβώς το σκέφτομαι χωρίς να αυτο-λογοκρίνομαι, θα έλεγα ότι ο κόσμος είναι τόσο πιο όμορφος και απλός όταν μπορείς να κατεβάσεις με ευκολία ένα εσώρουχο. Αλλά αυτο-λογοκρίνομαι, δεν θα με δεις ποτέ να το γράφω.

Υπάρχει και κάτι που το λέμε στιλ

Σημαντική η άνεση, σημαντικό και το σεξ. Θα μπορούσε κάποιος (ή μάλλον κάποιες) να μας πουν ότι δεν μας πέφτει λόγος γύρω απ’ τις underwear επιλογές μιας γυναίκας. Δεν θα είχαν και τόσο άδικο.

 

Ναι, είμαστε οριακά σχετικοί ή οριακά άσχετοι στα του γυναικείου στιλ, αλλά η σωστή επιλογή εσωρούχου, δηλαδή η επιλογή ενός άνετου και σέξι, λέει πολλά για το κορίτσι που έχουμε απέναντί μας. Λέει ότι βασικά προτιμά τη δική της άνεση παρά την ανάγκη να μας εντυπωσιάσει. Κι αυτά τα κορίτσια είναι συνήθως αυτά που παίρνουν την προσοχή μας σπίτι τους.

Άνετα. Όπως τα εσώρουχα (που πρέπει να) φοράνε.