PUBLI

O οίκος υψηλής ωρολογοποιίας Audemars Piguet γιορτάζει το λανσάρισμα της νέας συλλογής του

Το λανσάρισμα της συλλογής CODE 11.59 από την Audemars Piguet.

120 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένου του Κινέζου pop τραγουδιστή Lu Han και του καλλιτέχνη Quayola, προσκλήθηκαν από την Audemars Piguet στο Le Brassus για ένα μαγευτικό ταξίδι στο σύμπαν του Code 11.59, την ιστορία και τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής. Το Code 11.59 της Audemars Piguet γράφει μια νέα σελίδα στην ιστορία του κατασκευαστή και αντιπροσωπεύει τον γενετικό του κώδικα. Το CODE αντιπροσωπεύει την Πρόκληση (Challenge), το Ανήκειν (Own), την Τόλμη (Dare) και την Ανάπτυξη (Evolve). 

  Η Jasmine Audemars, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Audemars Piguet, η οποία επίσης παρακολούθησε την εκδήλωση, εξηγεί: «Στην Audemars Piguet, διαρκώς προκαλούμε τον εαυτό μας να εξαντλήσουμε τα όρια της δεξιοτεχνίας. Έχοντας ένα ισχυρό πνεύμα ανεξαρτησίας, είμαστε περήφανοι που κατέχουμε τις ρίζες και την επικράτειά μας, τολμώντας να συνδυάζουμε την ακρίβεια με τη δημιουργικότητα. Πιστοί στην κληρονομιά μας, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε διατηρώντας και ξαναγράφοντας τις παραδόσεις. Το 11.59 είναι συνεχώς ένα βήμα μπροστά, στο χείλος του αύριο».

Ως η σύγχρονη εξέλιξη του κλασικού, αυτή η συλλογή δίνει μια σύγχρονη εναλλαγή και μια ελαστικότητα στο κλασικό ρολόι, ενώ παράλληλα συνεχίζει τη μακρά ιστορία του κατασκευαστή που επικεντρώνεται στις μη συμβατικές μορφές και στους νέους σχεδιασμούς. Αποτελούμενο από 13 αναφορές, συμπεριλαμβανομένων πέντε επιπλοκών και έξι διαβαθμίσεων της τελευταίας γενιάς, αντιπροσωπεύει μία από τις σημαντικότερες εκδόσεις της Audemars Piguet.

Για τον François-Henry Bennahmias, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Audemars Piguet, το Code 11.59 είναι προ πάντων μια ανθρώπινη ιστορία: «Αυτή η συλλογή απαιτούσε νέα εργαλεία και δεξιότητες για να επιτευχθεί ένας εξαιρετικός βαθμός τεχνικής και αισθητικής πολυπλοκότητας. Αναφέρεται στις ανθρώπινες προκλήσεις και τις παθιασμένες ιστορίες των αφοσιωμένων ωρολογοποιών που τόλμησαν να ακολουθήσουν τις πεποιθήσεις τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους και επέμειναν, ξεπερνώντας πάντα τα όρια τους».

Η αποκάλυψη της συλλογής συνοδεύτηκε από διάφορες καλλιτεχνικές παραστάσεις, όπως χορούς και lightshows, καθώς και από την προβολή της ταινίας της εκστρατείας που δημιούργησαν οι Wilfrid Brimo και Marshmallow Laser Feast.

Αυτή η ταινία προσφέρει μια καινούργια, δημιουργική προσέγγιση στην κοιλάδα Vallée de Joux, καθώς οι φωτεινές εγκαταστάσεις εντάσσονται στο φυσικό τοπίο της περιοχής. Εμπνευσμένη από τους καλλιτεχνικούς κώδικες της ταινίας, ο φωτισμός της εκδήλωσης έπαιζε με την οκταγωνική στρογγυλή του ρολογιού και την οκταγωνική αρχιτεκτονική, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα της διαφημιστικής καμπάνιας με την υπέρυθρη φωτογραφία του Zak Van Biljon στην Vallée de Joux. Μετά την αποκάλυψη της συλλογής, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα γαστρονομικό μενού που ετοίμασε ο βραβευμένος με 3 Αστέρια Michelin chef Emmanuel Renaut, φίλος του οίκου, και παρακολούθησαν μια ορχηστρική παράσταση με την υπογραφή του Thomas Roussel.

Η φουτουριστική σπείρα του Musée Atelier που σχεδιάστηκε από τους Δανούς αρχιτέκτονες Bjarke Ingels Group (BIG), των οποίων η εσωτερική αρχιτεκτονική μελέτη αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ήταν το κατάλληλο μέρος για το λανσάρισμα του Code 11.59 από την Audemars Piguet.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε live από τις επίσημες σελίδες στο Facebook και στο Instagram της Audemars Piguet.

Για να ανακαλύψετε τη συλλογή, συμβουλευτείτε τον ειδικό ιστότοπό μας: https://www.audemarspiguet.com/en/watch-collection/code1159byAP

«Για να σπάσετε τους κανόνες, πρέπει πρώτα να τους καταλάβετε».

Join the #AudemarsPiguet & #CODE1159 by Audemars Piguet discussions @AudemarsPiguet

Follow us on:

Facebook: https://www.facebook.com/audemarspiguet

Google+: https://plus.google.com/+audemarspiguet

Instagram: https://www.instagram.com/audemarspiguet

https://www.instagram.com/AudemarsPiguetSavoirFaire

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/audemars-piguet

Twitter: https://www.twitter.com/AudemarsPiguet

Weibo: https://e.weibo.com/audemarspiguetchina

Youku: https://i.youku.com/aptvofficial

YouTube: https://www.youtube.com/c/audemarspiguet

Σχετικά με την Audemars Piguet: Η Audemars Piguet είναι ο παλαιότερος κατασκευαστής ωρολογοποιΐας που βρίσκεται ακόμα στα χέρια των ιδρυτικών της οικογενειών (Audemars και Piguet). Από το 1875, η εταιρεία έχει γράψει μερικά από τα ωραιότερα κεφάλαια στην ιστορία της υψηλής ωρολογοποιΐας, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς παγκόσμιων πρωτιών. Στην Κοιλάδα Vallée de Joux, στην καρδιά της Ελβετίας, στο Καντόνι του Ζουρά, δημιουργούνται πολυάριθμα αριστουργήματα σε περιορισμένο αριθμό που ενσωματώνουν έναν αξιοσημείωτο βαθμό ορολογικής τελειότητας, και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τολμηρά σπορ μοντέλα, κλασικά και παραδοσιακά ρολόγια, υπέροχα ρολόγια-κοσμήματα για τις γυναίκες γυναικών, καθώς και μοναδικές δημιουργίες.