PUBLI

Τα 5 πιο flirty μαγαζιά του κέντρου

Μετά από πολύ κόπο και μόχθο καταλήξαμε στα 5 μαγαζιά που θα πιείς το ποτό και μπορεί να γνωρίσεις την γλυκιά σου.

Κανένα μαγαζί όταν ξεκινάει δεν μπορεί να αυτοπροσδιοριστεί flirty. Δεν είναι κάτι που έχει συνταγή. Είναι ίσως το πιο πετυχημένο συστατικό σε ένα μαγαζί που όμως δεν έχει συνταγή για να το πετύχεις. Flirty γίνεται ένα μαγαζί όταν η μουσική του είναι ανεβαστική αλλά όχι εκκωφαντική για να μην μπορείς να μιλήσει. Υπάρχουν γυναικοπαρέες αλλά τα μέλη τους δεν είναι σνομπ. Οι άντρες μιλάνε αλλά δεν είναι πέφτουλες. Γενικά ένα μαγαζί είναι flirty όταν δεν πας επιτηδευμένα για να γνωρίσεις γυναίκες αλλά η αύρα, ο αέρας του μαγαζιού και του κόσμου που βρίσκεται εκεί σε σπρώχνει να το κάνεις. Και εσύ το δέχεσαι όλο αυτό αβίαστα, αβάδιστα, αβασάνιστα.

Γιατί αποφασίσαμε τώρα να κάνουμε αυτό το αφιέρωμα; Γιατί το ΜΕΤΑΧΑ έφερε στη ζωή μας το METAXA Honey Shot, ένα σφηνάκι ιδανικό να το κεράσεις σε ένα κορίτσι. Το δικό σου κορίτσι είτε αυτό το κορίτσι που θέλεις να γίνει δικό σου.

Η καμπάνια #kissyourhoney σε προκαλεί λοιπόν να φλερτάρεις, να ζήσεις στιγμές με το έτερό σου ήμισυ, να κεράσεις ένα σφηνάκι και να το μοιραστείς στο kissyourhoney.com. Το λέει και το moto. Be a bee, kiss your honey.

Noel

 

Γιατί: Το μαγαζί-Χριστούγεννα έχει μια περίεργη αύρα. Είναι ήρεμο το απόγευμα αλλά μόλις περνάει η ώρα όλο και πιο ανεβαστικό γίνεται. Θεωρείται από τους ειδήμονες -όχι εμένα πάντως- ιδανικό και για να πας πρώτο ραντεβού αλλά και για να γνωρίσεις κόσμο. Είναι αυτή η χριστουγεννιάτικη διάθεση που είσαι λίγο πιο ανεβασμένος. Ε σε αυτό το μαγαζί υπάρχει όλο τον χρόνο.

Πού να κάτσεις: Όπως γνωρίζεις το Noel έχει δύο χώρους. Ε το παιχνίδι γίνεται στον μπροστά. Εκεί στην μπάρα που κατά μαγικό τρόπο έχεις θέα σε όλους του θαμώνες του μαγαζιού μπορείς να κάνεις κόρτε σε όποια σου γυαλίσει και να την κεράσεις σφηνάκι METAXA Honey Shot.

Drunk Sinatra

 

Γιατί: Ένα μαγαζί που περιορίζεται σε λίγα τετραγωνικά μέτρα και οι θαμώνες του έχουν πάντοτε ανεβασμένη διάθεση, αποτελεί μια ασφαλή επιλογή για γνωριμίες και flirty διάθεση. Μπορείς να αντισταθείς στο κάλεσμα και το κλείσιμο του ματιού ολόκληρου Frank Sinatra;

Πού να κάτσεις: Αν και η στοά στην οποία βρίσκεται ο εξωτερικός χώρος του Drunk Sinatra είναι αρκετά δελεαστική, όλο το “παιχνίδι” γίνεται στον εσωτερικό του χώρο. Κανείς δεν φλέρταρε άλλωστε ποτέ καθιστός.

Bootleg

 

Γιατί: Κατεβαίνοντας τα σκαλιά που οδηγούν στο Bootleg, θα καταλάβεις αμέσως τους λόγους που κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να αποτελέσει το νέο talk of the town. Η άπλα του και ασταμάτητο κέφι θα σου προσφέρουν όλο το απαραίτητο έδαφος για φλερτ και χαλαρή διάθεση.

Πού να κάτσεις: Ξεκίνα από τους πάγκους που βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο για να “διαβάσεις” καλύτερα το γήπεδο και μόλις τα πρώτα σφηνάκια METAXA Honey Shot σε ζεστάνουν, συνέχισε προς το εσωτερικό του μαγαζιού, συμμετέχοντας ενεργά στο παιχνίδι.

Bookali

 

Γιατί: Θα το αγαπήσεις για τα coktail του, θα το λατρέψεις για τα θεματικά event που διοργανώνει. Στον ζεστό του χώρο, είναι βέβαιο ότι θα διασκεδάσεις και θα χαλαρώσεις, προχωρώντας άφοβα σε νέες γνωριμίες με τον κατάλληλο κόσμο.

Πού να κάτσεις: Αν το επισκεφτείς με το κορίτσι σου, τότε να προτιμήσεις τα πιο ήσυχα εξωτερικά τραπέζια. Αν πάλι έχεις μια πιο περιπετειώδη και flirty διάθεση, τότε το εσωτερικό του μπαρ και ιδιαίτερα η μπάρα, αποτελούν μονόδρομο.

The Speakeasy

 

Γιατί: Η μυσταγωγία της ποταπαγόρευσης που έδωσε ζωή στα speakeasy bars τη δεκαετία του 20 στην Αμερική, έχει ντύσει και το συγκεκριμένο bar στην οδό Λέκκα με έναν μανδύα μυστηρίου. Κάτι μου λέει ότι είναι ακριβώς αυτό που έχει δώσει στο The Speakeasy αυτή τη flirty διάθεση που δύσκολα συναντάς στα άλλα bar της περιοχής.

Πού να κάτσεις: Δύο είναι τα σημεία. Είτε έξω στο “κατέβασμα” για να δεις πριν κινηθείς είτε ξεκάθαρα στην μπάρα του για να επιδοθείς στο θεάρεστο έργο σου. Άσε τον σκοτεινό του χώρο και την μυστηριακή μαντμενική διάθεση να είναι οι σύμμαχοί σου στο φλερτ.

~~~~~~~~

Be a bee, kiss your honey.