PUBLI

Ο χειμώνας έχει τα δικά του εσώρουχα

Εκτός αν πιστεύεις ότι οι πλέον διακεκριμένοι Ιταλοί σκιέρ δεν ξέρουν καλύτερα από εμένα και εσένα. Η Intimissimi παρουσιάζει.

Αν θες να πάρεις την σωστή συμβουλή θα απευθυνθείς στον σωστό άνθρωπο. Η Intimissimi έκανε ακριβώς αυτό για την νέα της συλλογή στα εσώρουχα. Απευθύνθηκε, καθότι τρανός χορηγός της Ιταλική Χειμερινής Αθλητικής Ομοσπονδίας, σε έμπειρους Ιταλούς σκιέρ, μέλη της Ιταλικής ομάδας που προετοιμάζεται για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρωσίας, τον Φλεβάρη του 2014.

 

Οι CHRISTOF INNERHOFER, MATTEO MARSAGLIA και MANFRED MOELGG, όχι απλά έδωσαν την πολύτιμη συμβουλή τους αλλά πόζαραν όπως είδες και για την προώθησης της νέας συλλογής εσωρούχων της Intimissimi για τη χειμερινή σεζόν.

 

Το ταλέντο κι η πειθαρχία μαζί με το αληθινό πατριωτικό πνεύμα είναι τα νέα μηνύματα του Intimissimi brand που αγκαλιάζουν την αντρική συλλογή. Μία συλλογή που “πήρε σάρκα και οστά” σε μία φωτογράφηση από τον Mariano Vivanco.

Οι Ιταλοί αθλητές φρόντισαν μάλιστα, αμέσως μετά τη φωτογράφηση, να απαντήσουν και σε μερικές ερωτήσεις, λίγους μήνες πριν ριχτούν στη μάχη της διάκρισης.

Πως ήταν backstage; Πείτε μας για τη φωτογράφηση…

Christof: Ήταν όμορφα, αστεία. Κάναμε push-ups πριν το shooting – μία διαφορετική εμπειρία από αυτές που μοιράζομαι με τους συναδέλφους μου.

Matteo: Μία αστεία ημέρα – δεν είμαι συνηθισμένος να κάνω το μοντέλο. Και πολύ περισσότερο να φοράω εσώρουχα. Στην αρχή ένιωθα λίγο ντροπή αλλά μετά ήμουν άνετος. Σίγουρα ήταν μία εμπειρία που θα την επαναλάμβανα. Η παρουσία των Christof και Manfred συνέβαλλε στο να απολαύσω την περίσταση. Ειδικά αν σκεφτείτε ότι είμαστε ανταγωνιστές στο χιόνι – παρόλα αυτά, σε αυτή την περίπτωση είχαμε την πρόκληση των… κοιλιακών μας. Θέλω να είμαι ειλικρινής, ο Νάρκισος μέσα μου, βγήκε έξω.

Manfred: Ένιωθα άνετα κι απόλαυσα αυτή την τόσο διαφορετική εμπειρία από το να κατεβαίνω βουνοπλαγιές με τους συναδέλφους μου.

 

Πως ήταν η εμπειρία σας από τη φωτογράφηση που κάνατε για τον κατάλογο της Intimissimi;

Christof: Aπό την αρχή αισθάνθηκα άνετα κι ήταν επίσης, πολύ αστείο!

Matteo: Είχα μεγάλη περιέργεια και βρήκα το αποτέλσμα πολύ ιντριγκαδόρικο.

Manfred: Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και μου άρεσε πολύ που αποτέλεσα μέλος της ομάδας.

 

Ποια είναι η σχέση σας με την μόδα;

Christof: Moυ αρέσει να ντύνομαι μοδάτα κι απολαμβάνω να πηγαίνω σε fashion events.

Matteo: Μου αρέσει αν και μέχρι σήμερα δεν το είχα ζήσει τόσο άμεσα. Είναι ένα νέο περιβάλλον που θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα.

Manfred: Μου αρέσει πολύ και προσπαθώ να είμαι στην μόδα.

Πως θα περιγράφατε το προσωπικό σας στυλ;

Christof: Μοντέρνο, μου αρέσουν τα σπορτίβ ρούχα.

Matteo: Δεν γνωρίζω την κατάλληλη λέξη για να το ορίσω. Δεν ακολουθώ συγκεκριμένες γραμμές, μου αρέσει να μιξάρω το κλασικό στυλ με τα σπορ ρούχα. Θα με περιέγραφα ως χαμαιλέοντα.

Μanfred: Είναι δύσκολο να πω… νομίζω ότι έχω πολλά στυλ… casual, κομψό, εξαρτάται από τις καταστάσεις.

 

Πως νιώθετε που αποτελείτε κομάτι του κόσμου της Intimissimi;

Christof: Είναι μία υπέροχη εμπειρία. Νιώθω υπερήφανος που αποτελώ εκπρόσωπο του συγκεκριμένου, σημαντικού ιταλικού brand.

Matteo: Nιώθω υπερήφανος που εκπροσωπώ την Ιταλία σε διεθνές επίπεδο με αυτό το σημαντικό ιταλικό brand.

Manfred: Είμαι πολύ χαρούμενος που ζω αυτή την υπέροχη εμπειρία, ως πρόσωπο της Intimissimi Man.

Tι γνώμη έχετε για τη νέα συλλογή;

Christof: Eίναι πολύ ωραία. Ήμουν πιστός πελάτης του brand και στο παρελθόν.

Matteo: Έχω εντυπωσιαστεί κι είμαι πεισμένος ότι η καμπάνια θα μεταδώσει την ίδια ευχάριστη αίσθηση που είχα όταν φορούσα τη νέα συλλογή.

Manfred: Πολύ μοδάτα σχέδια, πολύ φίνα και trendy, η basic σειρά.

Ανακάλυψε την αντρική συλλογή

#intimissimiman