PUBLI

Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου έκαναν το ψήσιμο και εύκολο και διασκεδαστικό

Με μία Easy Bake ημέρα που στόχο είχε οι προσκεκλημένοι να την απολαύσουν τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά.

Την Πέμπτη που μας πέρασε 26/11 σε ένα μεγάλο event, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις στους Μύλους Αγίου Γεωργίου, στην αίθουσα της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας, άνθρωποι από τον χώρο του φαγητού, άνθρωποι που έχουν πάθος με την μαγειρική είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά, άνθρωποι που γράφουν για το φαγητό, συνεργάτες και όχι μόνο, που όμως όλοι τους μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο: την αγάπη τους για το καλό και ποιοτικό φαγητό.

Την παρουσίαση ανέλαβαν η food blogger Madame Ginger  και ο chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, όπου για να δείξουν την καινοτομία των προϊόντων, εύκολα-γρήγορα-νόστιμα, ζητήσαν 6 εθελοντές από το κοινό ώστε να παρασκευάσουν επιτόπου muffin, πίτσα, ψωμί, μελομακάρονα και κουραμπιέδες και οι οποίοι ολοκλήρωσαν μέσα σε 10 λεπτά τη διαδικασία!

Στην συνέχεια, οι προσκεκλημένοι είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορα easy bake προϊόντα σε ένα ιδιαίτερο brunch που επιμελήθηκε ο chef Δημήτρης Σκαρμούτσος στην αίθουσα galaxy στον τελευταίο όροφο του εργοστασίου μας, μέσα σε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Έπειτα, σε μικρές ομάδες ξεναγήθηκαν στο χώρο του μύλου και είδανε την διαδικασία της παραγωγής. Η ξενάγηση τους ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο μουσείο Λούλη «από το σιτάρι στο ψωμί» που περιέχει την μεγαλύτερη συλλογή σφραγίδων άρτου από τον 4ο αιώνα π.Χ. καθώς και διάφορα εκθέματα που σχετίζονται με την αλυσίδα σιτάρι-αλεύρι-ψωμί.

Φεύγοντας τους δόθηκε ένα easy bake kit με ότι χρειάζονται στην κουζίνα τους για προετοιμασία easy bake muffin.