PUBLI

One-stop-shop για τον κήπο & τη βεράντα από τα Praktiker

Καλωσορίστε την Άνοιξη στον κήπο & τη βεράντα σας με την πλήρως ανανεωμένη γκάμα προϊόντων Praktiker

Θέλετε να ζήσετε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου σε ένα εξίσου όμορφο περιβάλλον φτιαγμένο από εσάς; Τα καταστήματα Praktiker, Νούμερο 1 προορισμός για είδη κήπου και βεράντας στη χώρα μας, μοιράζονται μαζί σας έναν πλήρη κατάλογο κήπου με όλα τα προϊόντα που χρειάζεται κανείς για να φτιάξει έναν υπέροχο κήπο ή να εξοπλίσει τη βεράντα του και μάλιστα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 

Η κηπουρική αποτελεί αγαπημένο χόμπι που κερδίζει όλο και περισσότερους επίδοξους κηπουρούς, οι οποίοι έλκονται από την ομορφιά ενός ανθισμένου κήπου, την επαφή με την φύση και φυσικά τη χαλάρωση που νιώθουν όταν φροντίζουν τα αγαπημένα τους φυτά ή όταν απολαμβάνουν τη βεράντα τους διακοσμημένη από τους ίδιους, ώστε να αποτελεί ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και ξεκούρασης. Μελέτες εξάλλου έχουν δείξει ότι όσοι ασχολούνται συστηματικά με την κηπουρική παρουσιάζουν σημαντικές μειώσεις στα επίπεδα του στρες και μεγάλη βελτίωση της διάθεσής τους, ενώ σύμφωνα με ειδικούς τα φρούτα και τα λαχανικά που καλλιεργούμε μόνοι μας είναι ό,τι πιο υγιεινό μπορούμε να φάμε και παράλληλα η διαδικασία της καλλιέργειας και η ικανοποίηση που νιώθουμε καταπραΰνουν το άγχος της καθημερινότητας.

 

-Έπιπλα κήπου και βεράντας (πλήρως ανανεωμένη γκάμα, νέα σχέδια και υλικά)

-Εργαλεία κήπου (χειρός, μηχανήματα, πλυστικά)

-Είδη Ποτίσματος (εμπλουτισμένη γκάμα & νέα συνεργασία με την Claber)

-Ξυλεία κήπου (ανανεωμένη γκάμα αυξημένη κατά 25%)

-Γλάστρες (νέα σχέδια, ποικιλία χρωμάτων)

-Φυτά

-Διακόσμηση κήπου

-Φωτιστικά

-Είδη αποθήκευσης (ντουλάπες εξωτερικού χώρου, σπιτάκια κήπου, κλπ)

-Πισίνες & αξεσουάρ

-Αλλά και μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα ποδηλάτων που περιλαμβάνει ποδήλατα πόλης και βουνού για όλες τις ηλικίες

Ταυτόχρονα τα Praktiker προσφέρουν δωρεάν παράδοση για αγορές σε είδη κήπου από €149, ενώ σας συμβουλεύουν εύκολα και γρήγορα με ιδέες και μυστικά για να δημιουργείτε και να συντηρείτε το δικό σας κήπο, να τον ποτίζετε σωστά αλλά και να τον περιφράζετε, ενώ σας καλούν να διαπιστώσετε πόσο ικανός κηπουρός είστε μέσα από διασκεδαστικά video & quiz! Ταυτόχρονα, παρέχονται πρακτικές συμβουλές & ιδέες, έξυπνες προτάσεις & ολοκληρωμένες λύσεις για τις καθημερινές εργασίες σας, για απλές κατασκευές ή επισκευές, ή για τη διακόσμηση της βεράντας σας.

Τώρα μπορείτε να φτιάξετε ή να ανανεώσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο μέσα ή έξω από το σπίτι σας, εύκολα και οικονομικά στα 14 καταστήματα Praktiker και διαδικτυακά

 

Λίγα λόγια για την Praktiker Hellas

H Praktiker Hellas, μέλος της καναδικής Fairfax Financial Holdings Limited, αποτελεί το Νo. 1 Δίκτυο καταστημάτων τεχνικού & οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, με συνολική έκταση καταστημάτων 87.000 τ.μ., 50.000 προϊόντα, και με περισσότερους από 6.000.000 πελάτες ετησίως.

Από το 1991, προσφέρει αξιόπιστα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, πρωτοποριακές ιδέες και ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο, τις κατασκευές και τον ελεύθερο χρόνο, καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Σκοπός της Praktiker είναι η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντας τους ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους, στα 14 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Με εξειδίκευση στον κλάδο των ιδιοκατασκευών (DIY), καθώς είναι η πρώτη εταιρία που εισήγαγε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του «φτιάξ’ το μόνος σου», η Praktiker Hellas συνεργάζεται με περισσότερους από 300 προμηθευτές εκ των οποίων το 85% είναι σημαντικές εταιρίες στην Ελλάδα (παραγωγοί ή εισαγωγείς), στηρίζοντας την αγορά και την οικονομία της χώρας.