PUBLI

Παίξτε με τον τρόπο της Arsenal αυτό το καλοκαίρι

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου της Arsenal στα ξενοδοχεία του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη - Grecotel.

Οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές σχολές στον κόσμο, οι  Arsenal Soccer Schools, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Όμιλο Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, τη μεγαλύτερη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι “θα παίζουν μπάλα” σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του ομίλου.

 

Τα καλοκαιρινά προγράμματα εκμάθησης ποδοσφαίρου θα λειτουργήσουν από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου σε τέσσερα πολυτελή ξενοδοχεία της Grecotel: στο Olympia Riviera Resort Κυλλήνη Πελοπόννησος, στο Cape Sounio Σούνιο, στο Amirandes Ηράκλειο Κρήτης και στο Creta Palace Ρέθυμνο Κρήτης. 

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις διακοπές τους ενώ παράλληλα θα μάθουν την τεχνική και τα μικρά μυστικά του ποδοσφαίρου, τις αρχές του “ευ αγωνίζεσθαι”, τη σημασία της ομαδικότητας, μέσω της προπόνησης με διασκεδαστικό τρόπο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Προπονητή της Arsenal από την Αγγλία
  • Δύο ώρες προπόνηση την ημέρα, έξι ημέρες την εβδομάδα
  • Ισχύει αποκλειστικά για παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών
  • Από 1 έως 3 γκρουπ ημερησίως (ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών)
  • Αθλητικά είδη, διαθέσιμα στο εμπορικό κατάστημα στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων

Με την εγγραφή των παιδιών στο πρόγραμμα “Play the Arsenal Way” οι διακοπές αποκτούν άλλη μορφή. Οι γονείς απολαμβάνουν τα κορυφαία θέρετρα και τις μαγικές παραλίες των Grecotel Hotels & Resorts, ενώ τα παιδιά μαθαίνουν ποδόσφαιρο και κοινωνικοποιούνται μέσα από την ομαδικότητα και το “fair play” που αποτελούν χαρακτηριστικά του προγράμματος.

 

Ο διάσημος προπονητής της Arsenal Kieron Lewis, έρχεται από 20-24 Ιουνίου στο Olympia Riviera Resort για να ανακαλύψει δύο νέα ταλέντα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αφού παρακολουθήσουν το ειδικό πρόγραμμα προπόνησης οι 2 καλύτεροι παίκτες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να τα ταξιδέψουν δωρεάν στο Λονδίνο και να γνωρίσουν τους παίκτες της Arsenal απο κοντά.

 

Η παρουσίαση της συνεργασίας έγινε στο Pallas  Athena, Grecotel Boutique Resort στην Πλατεία Κοτζιά και παράλληλα ανακοινώθηκε  ότι, ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel  σε συνεργασία με την Arsenal in the Community και την JAG Winning Sports, εταιρία που έχει τα δικαιώματα των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα και Κύπρο, θα διοργανώσουν το Μάιο του 2017 τον φιλανθρωπικό περίπατο ELPIDA Charity Trek, στο περίφημο Δάσος της Στροφιλιάς. Τα έσοδα από τις συμμετοχές του ELPIDA Charity Trek θα διατεθούν στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που πρωταρχικός του στόχος είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.  Την παρουσίαση έκαναν ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel Γιάννης Τσίχλης,  ο Γενικός Διευθυντής των Σχολών της Arsenal στην Ελλάδα και την Κύπρο Γιώργος Τόλιας και ο Επιστημονικός Διευθυντής του Συλλόγου «Οραμα Ελπίδας» Στέλιος Γραφάκος. Επίσης ήταν παρόντες ο skout των Arsenal Soccer Schools Λάκης Παπαιωάννου και ο συνεργάτης των σχολών Θεόφιλος Καρασαββίδης.

Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel

Η ιστορία της μεγαλύτερης Ελληνικής Επιχείρησης Φιλοξενίας είναι πάνω από όλα μια ιστορία προσωπική. Στο τιμόνι της όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης και σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, έχοντας ως αφετηρία του την γενέτειρά του, το Ρέθυμνο.

 

Ο  Όμιλος διαθέτει 30 ξενοδοχεία στα ωραιότερα νησιά: Κρήτη, Κέρκυρα, Μύκονο, Ρόδο, Κω, αλλά και στα ωραιότερα μέρη της ενδοχώρας και της ακριτικής Ελλάδας: Αθήνα, Σούνιο, Πελοπόννησο, Χαλκιδική, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη. Επίσης 2 πολιτιστικά πάρκα, το Danilia στην Κέρκυρα και την παραδοσιακή φάρμα Agreco στο Ρέθυμνο, τα προϊόντα της οποίας διατίθενται πλέον στα Duty Free της χώρας. Πάνω από 4.000 εργαζόμενοι απασχολούνται στις επιχειρήσεις του Ομίλου, καθιστώντας τον, τον σημαντικότερο εργοδότη της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.

 

Μέχρι στιγμής, ο Όμιλος έχει τιμηθεί με χιλιάδες  Διεθνή Βραβεία από πελάτες, τουριστικούς οργανισμούς, tour operators και διεθνείς ενώσεις, για την ποιότητα των υπηρεσιών, την συνεισφορά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και τις πρωτοβουλίες για τη διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Ο Όμιλος γιόρτασε πρόσφατα 40 χρόνια ζωής, λειτουργίας και δημιουργίας.

Arsenal Soccer Schools

Η Αrsenal έχει κερδίσει το σεβασμό σε όλο τον κόσμο για το αγωνιστικό της στυλ και την προπονητική της μεθοδολογία.

Οι σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal δραστηριοποιούνται από το 1985, αρχίζοντας τη δράση τους από την τοπική κοινωνία του συλλόγου στο Βόρειο Λονδίνο. Στη συνέχεια επεκτάθηκαν σε όλη την Αγγλία αλλά και διεθνώς, δίνοντας τη δυνατότητα σε αγόρια και κορίτσια ανεξαρτήτως του ταλέντου τους να μάθουν να παίζουν με τον τρόπο της Arsenal όπου κι αν αυτά βρίσκονται. Οι Σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal κλείνουν 10 χρόνια συνεχούς λειτουργίας σε Ελλάδα και Κύπρο. Είναι η μακροβιότερη συνεργασία της oμάδας, εκτός Μεγάλης Βρετανίας.

 

Οι προπονητές που έρχονται από την Αγγλία ειδικά για το πρόγραμμα, διδάσκουν την τεχνική του ποδοσφαίρου χρησιμοποιώντας ένα μοντέρνο πρόγραμμα της Arsenal και παράλληλα εξελίσσουν τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες προπονητικές μεθόδους. Το πλήρες πρόγραμμα αποτελείται από:

  • Προθέρμανση και παιχνίδια αντίδρασης
  • Προπόνηση για τη βελτίωση τεχνικών ικανοτήτων: Πάσα, ντρίπλα, σουτ, ασκήσεις άμυνας και επίθεσης
  • Διασκεδαστικά παιχνίδια εφαρμογής των τεχνικών ικανοτήτων
  • Παιχνίδια σε μικρούς χώρους

ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ GRECOTEL ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

CAPE SOUNIO

Grecotel Exclusive Resort

www.capesounio.com, [email protected],

22920 69700, 67ο χλμ. Αθηνών – Σουνίου, Λαύριο, Αττική

CRETA PALACE

Grecotel Luxury Resort

www.cretapalace.com, [email protected],

28310 55181, Ρέθυμνο,Κρήτη

AMIRANDES

Grecotel Exclusive Resort

www.amirandes.com, [email protected],

28970 41103, Ηράκλειο, Κρήτη

OLYMPIA RIVIERA RESORT

Luxury Mega Resort

www.olympiarivieraresort.com, [email protected]

26230 64400, Κυλλήνη, Πελοπόννησος