PUBLI

Γιατί καμία δεν μπορεί να αντισταθεί στον Lucas Hood;

Είναι μάταιο να ψάχνουμε για αντρικά πρότυπα που θα συγκινήσουν τις περισσότερες γυναίκες, όσο υπάρχει ένας Lucas Hood στη γειτονιά.

Εξαιρετική σειρά το Banshee, το αναλύουμε διεξοδικά -δηλαδή όπως του αξίζει- τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά μάλλον ήρθε η στιγμή να δούμε λίγο πιο κοινωνικά τη φάση του. Όπου κοινωνικά, βάλε σχεδόν σχεσιακά.  Μετά από κουβέντες με φίλες και τηλεορασόπληκτες, είναι γνωστό πλέον ότι ο Lucas Hood συγκεντρώνει το πακέτο. Όλα τα μικρά-μικρά που ψάχνει μια γυναίκα σε έναν άντρα.

Όσο οι γυναίκες ψάχνουν τα μικρά-μικρά, εσύ μπορείς να απολαύσεις το Banshee που κάνει αποκλειστικά πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD με νέο επεισόδιο κάθε Τρίτη στις 22.00.

Πού είχαμε μείνει; Στα αβαντάζ του Lucas Hood. Ας τα βάλουμε σε μια λίστα για να μην μπερδευόμαστε. Αυτοί είναι οι λόγοι που που κάθε γυναίκα θα ήθελε στο πλευρό της των πρωταγωνιστή του Banshee.

Σημείωση: Με τον όρο ‘κάθε γυναίκα’, εννοούμε κάθε γυναίκα, όχι μόνο αυτές που έτσι κι αλλιώς δεν του αντιστέκονται στη σειρά.

Είναι μάτσο

Είναι πιο μάτσο από τον Απόστολο Γκλέτσο στα ‘Σύνορα Αγάπης’. Είναι πιο μάτσο από τον Κώστα Σόμμερ στο ‘Της Αγάπης Μαχαιριά’. Σχεδόν -λίγο το χάνει, οριακά- είναι το ίδιο μάτσο με τον The Rock σε οποιαδήποτε πιστωμένη στον The Rock ερμηνεία. Δεν χρειάζεται να γράψουμε πόσο εκτιμάται η ματσοσύνη (ευτυχώς ή δυστυχώς) από μια γυναίκα (ειδικά απ’ αυτές που δεν το παραδέχονται, κι έτσι προχωράμε γοργά στο επόμενο όπλο του Hood, ο οποίος είναι πιο μάτσο και από τον Θεόφιλο Βανδώρο στο ‘Τμήμα Ηθών’.

Είναι μάτσο και αισθηματίας

Η εξαιρετική ομώνυμη ταινία του Νικόλα Τριανταφυλλίδη έρχεται στους κινηματογράφους στις 11 Δεκέμβρη και σε διαβεβαιώνω ότι μια περσόνα σαν τον Hood θα μπορούσε να βρίσκεται πανεύκολα στη διανομή των ρόλων. Ο Hood στο Banshee είναι ένας άντρας με πόνο στην καρδιά (όχι κυριολεκτικά, κατάλαβες). Μπορεί να σκοτώσει τους πάντες, εκτός από την κόρη του, για να κερδίσει πίσω την Ana ή Anastasia ή Carrie. Αυτή είναι ο λόγος που ένας πρώην κατάδικος έγινε σερίφης -ΟΚ, με όποιον τρόπο έγινε τέλος πάντων- και γύρισε στο Banshee να πάρει αυτό που του ανήκει.

Οι αισθηματίες που δεν κρύβουν αυτό που νιώθουν εκτιμούνται δεόντως. Κι αυτό δεν είναι κάτι που έμαθες από μένα.

Είναι μάτσο, αισθηματίας και γυναικάς

Εδώ παίζει μπάλα το σύνδρομο Hank Moody. Όπως είδαμε στο Californication, o Ηank όρισε τον άντρα με τον οποίο δεν πρέπει να μπλέξει καμία γυναίκα και αμέσως, όλες οι γυναίκες του κόσμου έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μπλέξουν μαζί του. Με μια παρόμοια πατέντα, ο αδιάφορος και ολιγόλογος Lucas Hood δείχνει μονίμως απρόσιτος και μη διαθέσιμος, με συνέπεια αυτό να δρα εμφανώς διεγερτικά για κορίτσια όπως η Lili Simmons που τον πολιορκούν.

Τσαμπουκαλεύεται

Κάνει και τίποτα άλλο;

Παρέχει ασφάλεια

Πες μας, φίλη αναγνώστρια. Υπάρχει περίπτωση να έμενες στο ίδιο σπίτι με τον Lucas Hood και να κλείδωνες ποτέ τις πόρτες; Ο άνθρωπος είναι γεννημένος σερίφης, αλλά δεν το ξέρει. Βέβαια, για τις ανάγκες του Banshee, το έμαθε κι αυτό. Μπορεί να μην είναι τρομακτικός σε διαστάσεις -αυτό άλλωστε θα χάλαγε λίγο την τέλεια εικόνα του στα μάτια των γυναικών-, αλλά είναι τρομακτικός σε δυνατότητες. Θα φάει αρκετές, θα ρίξει περισσότερες.

Είναι ωραίος, βλέπεται

Να μην παραλείψουμε και τα πιο σημαντικά. Δεν μιλάμε για κάνα Brad Pitt εδώ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Lucas Hood με το κοντοκουρεμένο μαλλί και το βλέμμα μικρού παιδιού δεν συναρπάζει τα πλήθη. Στον καλό βαθμό που παίρνει αυστηρά ως άντρας συνεπικουρεί και το αίμα που συχνά πυκνά είναι πασπαλισμένο στο μέτωπο, στα ρούχα και στο σώμα του.

Είναι αφοσιωμένος στο στόχο του

Δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς. Αφοσιωμένος στο στόχο, δηλαδή στην Ana ή Anastasia ή Carrie δε σημαίνει ότι δεν θα πηγαίνει με άλλες γυναίκες. Αφοσιωμένος σημαίνει ότι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται πριν κοιμηθεί και το πρώτο μόλις ξυπνήσεις είναι εκείνη και οι φανταστικές μέρες του παρελθόντος τους. Αυτό είναι devotion. Τύφλα να ‘χει ο ύμνος της Euroleague.

Έχει χιούμορ

(αυτό είναι το γελαστό του)

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην εκτιμά το χιούμορ στον άντρα. Βασικά υπάρχει, αλλά λογικά δεν έχει καθόλου χιούμορ. Ο Hood δεν είναι αυτός γύρω απ’ τον οποίο θα μαζευτεί όλο το μπαρ για να ακούσει καινούργια ανέκδοτα, αλλά φαίνεται πως το κατέχει από τις μούτες και τις γκριμάτσες του. Κάπως πρέπει να αποφορτίζεται το κλίμα της συνεχούς δράσης και του ξυλοφορτώματος.

Το Banshee κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο ΟTE Cinema 1HD με νέο επεισόδιο κάθε Τρίτη στις 22.00. Το βλέπεις και με το κορίτσι σου, αρκεί να είσαι ψύχραιμος στα σχόλια θαυμασμού που ενδέχεται να κάνει όταν ο Hood εμφανίζεται στην οθόνη.