PUBLI

Praktiker: Απογειώνει το φετινό καλοκαίρι μας με προϊόντα και εκπτώσεις που κάνουν τη διαφορά

Όλα όσα χρειαζόμαστε βρίσκονται στα Praktiker

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, για μια ακόμη χρονιά γίνεται ο ιδανικός προορισμός που θα μας λύσει τα χέρια και το φετινό καλοκαίρι! Με υπέροχες προτάσεις και προϊόντα που θα απογειώσουν το καλοκαίρι μας και τις θερινές αποδράσεις, δημιουργούμε τις πιο ξέγνοιαστες, χαλαρωτικές και… δροσερές στιγμές και αναμνήσεις.

Αρκεί ένα ξεφύλλισμα στα τρέχοντα φυλλάδια και καταλόγους της!

Στον πιο δροσερό κατάλογο Cooling 2022, στις πολύχρωμες και ξεχωριστές σελίδες του καταλόγου Κήπου 2022 αλλά και στον πιο καλοκαιρινό κατάλογο Summer 2022 της Praktiker εμπνεόμαστε και ενημερωνόμαστε για όλα τα απαραίτητα «σύνεργα» του καλοκαιριού. Στους συγκεκριμένους καταλόγους συναντάμε, αντίστοιχα, μια τεράστια γκάμα από επώνυμα brands σε κλιματιστικά και ανεμιστήρες, ψυγεία και καταψύκτες, νέα προϊόντα και καινοτομίες για να φτιάξουμε ονειρεμένους χώρους στο σπίτι μας με πρωταγωνιστές έπιπλα κήπου, BBQ, φυτά, γλάστρες & κασπώ, είδη σκίασης & περίφραξης, φωτιστικά & μοναδικά διακοσμητικά για τους εξωτερικούς μας χώρους. Ακόμη, ανακαλύπτουμε προϊόντα απαραίτητα για τις καλοκαιρινές βουτιές όπως ομπρέλες, πισίνες, ξαπλώστρες, στρώματα, αλλά και για ατελείωτη ηλιοθεραπεία ή βόλτες με SUP και είδη camping. Παράλληλα, βρίσκουμε μοναδικές ευκαιρίες σε καινοτόμα είδη ηλεκτροκίνησης για να ενισχύσουμε τις φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις, μεταξύ των οποίων ποδήλατα, σκούτερ, πατίνια και ολόκληρος ο εξοπλισμός τους ώστε να κινηθούμε στην πόλη ή το νησί πράσινα και με ασφάλεια. Μάλιστα, η Praktiker μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε προϊόντα από όλες τις παραπάνω κατηγορίες αλλά και πολλές άλλες σε… δροσερές τιμές με εκπτώσεις που μετράνε για το σπίτι, έως τις 24/7.

Φυσικά, η Praktiker δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρόγραμμα επιδότησης «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή», υποστηρίζοντας όλα τα νοικοκυριά αλλά και τη βιωσιμότητα του πλανήτη, καθώς αφορά στην αντικατάσταση και ανακύκλωση των παλαιών ενεργοβόρων κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών μας με νέες συσκευές, με επιδότηση για την ανακύκλωση κάθε συσκευής που κυμαίνεται από 30% έως 50%. Παράλληλα, η Praktiker προσφέρει και το πρόγραμμα “Ανακυκλώνω και Κερδίζω πράσινα”, μέσω του οποίου επιδοτείται ποσοστό του πραγματικού κόστους αγοράς κάθε νέας συσκευής που ανακυκλώνεται, κερδίζοντας δωροεπιταγές ανακύκλωσης, έως και €100 για επόμενη αγορά.

Ταυτόχρονα, η Praktiker φροντίζει και για την ενημέρωση και εκπαίδευσή μας, μέσω του “Εξοικονομώ και Κερδίζω πράσινα” μας μαθαίνει πως, αντικαθιστώντας την παλιά μας συσκευή ψύξης, πλύσης και κλιματισμού, με συσκευές νέας τεχνολογίας, συμβάλλουμε στη μείωση εκπομπών ρύπων, εξοικονομώντας χρήματα, ενώ μέσω της εξειδικευμένης ομάδας της «Clima Experts» βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε στάδιο, από την επιλογή μέχρι την εγκατάσταση, να μας κατευθύνει και να μας υποστηρίξει.

Μέσα από τα 16 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα, το praktiker.gr, αλλά και τηλεφωνικά στο 210 9940000, η Praktiker γίνεται έμπιστος σύμμαχός μας, για να ομορφύνουμε το καλοκαίρι μας, με τρόπο φιλικό και οικονομικό. Ταυτόχρονα μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε πληρωμές με έως και 48 άτοκες δόσεις, ενώ με το πλάνο δόσεων «Δ-ΟΟΟΣΗ θέλεις» πραγματοποιούμε αγορές για το σπίτι και τον κήπο μας με τους δικούς μας όρους, χωρίς πιστωτική κάρτα για αγορές ειδών άνω των €200.

Άλλωστε 2 χρόνια περιμέναμε να βγάλουμε τις μάσκες και η στιγμή αυτή έχει πλέον φτάσει. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια καλή παρέα, ανεβασμένη και άκρως καλοκαιρινή διάθεση αλλά και φίλους σαν την Praktiker. Πιστούς, καινοτόμους, οικονομικούς και… δροσερούς!