PUBLI

Το drinking game του Star Wars

Ένας μαραθώνιος των 6 Star Wars είναι πάντα επίκαιρος και καλοπροαίρετος, ειδικά αν συνοδεύεται κι από ένα τίμιο driniking game.

Δε ξέρω αν το καταλάβατε αλλά αυτές τις μέρες θα παίξουν πολλοί μαραθώνιοι “Star Wars”. Οι φανς επειδή ούτως ή άλλως το κάνουν συχνά-πυκνά, οι πρωτάρηδες επειδή γιατί όχι. Όλοι θα βλέπουν τα 6 “Star Wars” αυτές τις μέρες, οπότε γιατί να μην προσθέσουμε μια έξτρα νότα απόλαυσης;

Οι κακεντρεχείς που θα πουν ότι για την πρίκουελ τριλογία χρειάζεται απαραιτήτως το αλκοόλ για να τα βγάλουμε πέρα, ας περάσουν έξω, δεν είμαστε εδώ για απόψεις, είμαστε εδώ για να πιούμε μέχρι τελικής πτώσης.

Σημαντική Σημείωση: Από τις 19 ως τις 24 Δεκεμβρίου, μπορείς να παρακολουθήσεις τις 6 ταινίες Star Wars (μία κάθε μέρα) στα κανάλια Novacinema, ενώ στις 26 Δεκεμβρίου, θα φιλοξενήσουν τη Star Wars Day, με έναν απολαυστικό μαραθώνιο Star Wars με τις ταινίες να προβάλλονται στη σειρά από τις 05.00 το πρωί της ίδιας μέρας. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει πάντα και η δυνατότητα εγγραφής με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+.

Μιας λοιπόν και ο επαναληπτικός μαραθώνιος των προηγούμενων ταινιών είναι απαραίτητος, μπορείς να προσθέσεις μια αλκοολούχα διάσταση στην απόλαυση επειδή εντάξει, πόσες φορές να τα δεις πια ξεροσφύρι. (Ναι ξέρω ξέρω πολλές.) Όπως και με τον σκέτο μαραθώνιο, έτσι κι εδώ τίθεται το ίδιο δίλημμα: Ποια τριλογία πάει πρώτη;

Προσωπικά είμαι της άποψης πως ο σωστός μαραθώνιος είναι με την original τριλογία και ΜΕΤΑ (και προαιρετικά) ακολουθεί η πρίκουελ. Με το αλκοόλ αυτό είναι ακόμα πιο λειτουργικό: Θα δεις τα Επεισόδια ΙV και V, που είναι και τα καλύτερα, σχετικά νηφάλιος, και μετά όσο πέφτει η ποιότητα των ταινιών θα ανεβαίνει ο δείκτης του αλκοόλ. Το Επεισόδιο ΙΙΙ θα το δεις πια έχοντας πάθει δηλητηρίαση από το αλκοόλ, οπότε για μια ακόμα φορά δε θα καταφέρει κανείς να απαντήσεις ικανοποιητικά το ερώτημα για το αν είναι όντως καλή ταινία ή αν απλά είχε την τύχη να ακολουθήσει το Επεισόδιο ΙΙ.

Περνάω ήδη καταπληκτικά.

Ακολουθούν λοιπόν οι οδηγίες για το drinking game. Θα μπορούσαμε να το πάμε συγκεκριμένα ανά ταινία, αλλά μέχρι την τρίτη θα έχουμε ήδη μπερδέψει τις οδηγίες, οπότε καλύτερα μια κι έξω.

Πιες μια γουλιά

…κάθε φορά που ο Νταρθ Βέιντερ κάνει force choke κάποιον δικό του (douchebag!)

…κάθε φορά που κάποιος ανοίγει ένα φωτόσπαθο

…κάθε φορά που κάποιος κλείνει ένα φωτόσπαθο

…“the Force”

…“the Dark Side”

…”it’s your Destiny”

…σε κάθε σκηνή που Stormtroopers αστοχούν

…αν στην εκδοχή που βλέπεις ο Χαν Σόλο πυροβολεί σε αυτοάμυνα

…σε κάθε εξόφθαλμη CGI προσθήκη στην original τριλογία

…σε κάθε “nooooo!”

…“midichlorians”

…“meesa!”

…σε κάθε σκηνή με ewoks

…ο Γιόντα κάνει γραμματικό λάθος

…σε κουράζει ο C3PO (υποκειμενικό)

…σώζει κάποιον ο R2D2 (αντικειμενικό)

…ο Χαν υπερηφανεύεται για το Millennium Falcon

…“the Empire”

…όποτε βλέπουμε νέο πλανήτη (το γλέντι θα αρχίσει όταν αρχίσετε να ξεχνάτε αυτά που έχετε δει)

…FREE DRINKS!: όποτε μιλάει ο Χέιντεν Κρίστενσεν είναι ο καθένας ελεύθερος να πιει κατά βούληση

Άδειασε το ποτήρι

…“No, I am your father” (με γρήγορες κινήσεις γιατί ακολουθεί καπάκια πολύ δυνατό “nooooo”)

…όποτε ο Γιόντα χοροπηδάει σαν έξτρα του “Τίγρης και Δράκος”

…αν στην εκδοχή που βλέπετε εμφανίζεται ένας ψηφιακός Χέιντεν Κρίστενσεν στο τέλος του Επεισοδίου VI

…αν στην εκδοχή που βλέπετε ο Χαν Σόλο πυροβολά πρώτος

…”that’s no moon”

Αδειάστε τα ποτήρια, ξαναγεμίστε τα, τσουγκρίστε, και ξανα-αδειάστε τα

…όταν ο Λουκ κι η Λέια φιλιούνται

…όποτε καταστρέφεται κάποιο Death Star

Άνοιξε ένα κουτάκι μπύρα και πιες το όλο, ασχέτως του κανονικού ποτού σου

…όσο διαρκεί το pod race του Επεισοδίου Ι

…όσο διαρκεί η ρομαντζάδα στα λιβάδια του Επεισοδίου ΙΙ

Έξτρα παραλλαγή

Αν το κανονικό σφηνάκι σου είναι ουίσκι, τότε συνδυάζοντας την τελευταία οδηγία του “Πιες μια γουλιά” και την τελευταία οδηγία του “Άνοιξε ένα κουτάκι μπύρα”, καταλαβαίνεις πως ουσιαστικά σου δημιουργήσαμε ένα τέλειο safe space για να παιχτεί φασούλα με υποβρύχιο όσο ο Άνακιν κι η Πάντμε κυλιούνται στα χορτάρια.

Μαθηματική σκέψη το λέω εγώ αυτό.

Αντί επιλόγου: Από τις 19 ως τις 24 Δεκεμβρίου, μπορείς να παρακολουθήσεις τις 6 ταινίες Star Wars (μία κάθε μέρα) στα κανάλια Novacinema, ενώ στις 26 Δεκεμβρίου, θα φιλοξενήσουν τη Star Wars Day, με έναν απολαυστικό μαραθώνιο Star Wars με τις ταινίες να προβάλλονται στη σειρά από τις 05.00 το πρωί της ίδιας μέρας. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει πάντα και η δυνατότητα εγγραφής με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+.