PUBLI

Στιγμές απόλαυσης με τη νέα Amita Αχλάδι

Απόλαυση χυμού φρούτου στο ποτήρι σας!

Η Αmita, o αγαπημένος  χυμός των Ελλήνων καταναλωτών από την Coca-Cola Τρία Έψιλον, συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των χυμών της, με αγαπημένες ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις χυμών φρούτων, όπως η νέα Amita Αχλάδι. Μια νέα απολαυστική γεύση από ζουμερά αχλάδια, η οποία υπόσχεται να μας δροσίσει και να μας τονώσει.

 

Παραμένοντας στην κορυφή των προτιμήσεων των Eλλήνων καταναλωτών,  η Amitaμε τη νέα γευστική πρόταση Amita Αχλάδι έρχεται να καλύψει την ανάγκη τους για πληθώρα επιλογών χυμού, ενισχύοντας την ελληνικότητα της μάρκας.

Η Amita, ο πρώτος φυσικός συσκευασμένος χυμός της Ελληνικής αγοράς, εδώ και 32 χρόνια, διατηρεί την πρώτη θέση στην καρδιά των Ελλήνων κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους. Φέτος, για  έβδομη συνεχή χρονιά, έλαβε την πρώτη θέση, στην κατηγορία της, στα Famous Brands 2014, σύμφωνα με τους καταναλωτές και τις προτιμήσεις τους για τις μάρκες με την καλύτερη φήμη ανά κατηγορία προϊόντος. Παράλληλα,με τα καινοτόμα και μοναδικά προϊόντα που δημιουργεί, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών και στις διατροφικές τάσεις, οδηγώντας με αυτόν τον τρόπο τις εξελίξεις στην αγορά χυμού και κερδίζοντας μια σταθερή θέση σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Γνωρίζετε ότι:

Τα αχλάδια περιέχουν πλήθος βιταμινών μεταξύ των οποίων βιταμίνη C, Κ, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυλλικό οξύ, αρκετά μέταλλα όπως χαλκός, σίδηρος, κάλιο, μαγγάνιο και μαγνήσιο αλλά και πολλά φαινολικά συστατικά με υψηλή αντιοξειδωτική ικανότητα.

Τα αχλάδια, αποδίδοντας μόλις 57 θερμίδες και 3,1 γραμμάρια φυτικών ινών ανά 100 γρ. αναποφλοίωτου προϊόντος, μπορούν να αποτελέσουν μέρος ενός διαιτολογίου χαμηλών θερμίδων και υψηλών φυτικών ινών, το οποίο βοηθά τόσο στη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους όσο και στην καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού αλλά και του πεπτικού μας συστήματος.

 

Σχετικά με την Αmita

Η Amita, ο πρώτος συσκευασμένος φυσικός χυμός στην Ελληνική αγορά, λανσαρίστηκε το 1983 και σήμερα, 32 χρόνια μετά, προσφέρει σταθερά την πιο πλούσια ποικιλία λαχταριστών γεύσεων χυμού, για κάθε στιγμή της ημέρας, για κάθε περίσταση κατανάλωσης, για κάθε διαφορετική ηλικία και για κάθε διαφορετική διατροφική ανάγκη! Η Amita  έχει χαρακτηρίσει τη κατηγορία χυμού στην Ελλάδα, αποτελεί συνώνυμο του «φυσικού χυμού» και αγαπημένη επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών, ενώ βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη θέση προτίμησής τους, με μοναδικές και απολαυστικές γεύσεις που προσφέρουν αναζωογόνηση, ευεξία και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τον έλληνα καταναλωτή πηγάζει από την άριστη ποιότητα και γεύση των προϊόντων Amita, που εξασφαλίζεται από τις πλέον σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής και συσκευασίας, σε απόλυτο κενό αέρος. H Coca-Cola Τρία Έψιλον με την Amita, τον αγαπημένο χυμό της ελληνικής οικογένειας, είναι δίπλα στον έλληνα καταναλωτή με σεβασμό στις ανάγκες και στην αγοραστική δυνατότητά του.Μάθετε περισσότερα στο website amita.gr και στο Facebook.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 46 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα.  Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 26 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της  The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρία (Amita, Frulite, και το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ), τα snacks TSAKIRIS, ενώ επίσης διανέμει τα ενεργειακά ποτά Monster.  Η Coca-Cola Τρία Έψιλον  προσφέρει επίσης   ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου και  Brown-Forman.  Μάθετε περισσότερα στο coca-colahellenic.gr.