PUBLI

Τα πατίνια της Razor ήρθαν αποκλειστικά στα Public

Από τα απλά παιδικά μέχρι τα επαγγελματικά & τα ηλεκτροκίνητα, τα ποιοτικά και αξιόπιστα πατίνια της κορυφαίας αμερικανικής εταιρείας περιμένουν στα Public μικρούς και μεγάλους.

Τα Public εκπλήσσουν για ακόμη μία φορά ευχάριστα τους καταναλωτές και υποδέχονται την κορυφαία αμερικανική εταιρεία scooter, Razor διαθέτοντας κατ’ αποκλειστικότητα στα καταστήματά τους μια μεγάλη γκάμα πατινιών κατάλληλα για μικρούς και για μεγάλους. Tα προϊόντα της Razor είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στον τρόπο ζωής του σύγχρονου καταναλωτή συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής, υψηλή ποιότητα κατασκευής και καινοτόμα υλικά. Αξιοσημείωτο είναι το ότι το πρώτο αλουμινένιο αναδιπλούμενο πατίνι με τιμόνι της εταιρείας, κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ το 2000, πούλησε πάνω από 5 εκατομμύρια τεμάχια τους πρώτους έξι μήνες της κυκλοφορίας του και έγινε αμέσως μόδα στις γειτονιές και τα πάρκα των αμερικανικών πόλεων! Από τότε μέχρι σήμερα, η Razor έχει γίνει συνώνυμη με αυτόν τον διασκεδαστικό τρόπο μετακίνησης και παιχνιδιού μέσα και έξω από την πόλη ενώ πρόσφατη έρευνα στις ΗΠΑ, έδειξε ότι το brand Razor έχει 92% αναγνωρισιμότητα και αποτελεί την ένατη εταιρεία παιχνιδιών με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, ανεξαρτήτως κατηγορίας!

 

Πιο συγκεκριμένα στα καταστήματα Public και στο Public.gr είναι αποκλειστικά διαθέσιμα:

  • Τα πατίνια με τιμόνι (τα λεγόμενα kick scooters):

Πατίνια με δυο ή τρεις ρόδες, πατίνια που βγάζουν σπίθες, πατίνια με παλλόμενα πολύχρωμα φώτα και άλλα πολλά από τα απλά παιδικά μέχρι τα επαγγελματικά kick scooters σε καλούν να τα γνωρίσεις, να ανεβείς επάνω τους και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Τα kick scooters αποτελούνται από μια σανίδα με ρόδες, στο μπροστινό μέρος της οποίας βρίσκεται προσαρμοσμένο ένα τιμόνι. Όπως και με τα κλασσικά σκέιτμπορντ, έτσι και εδώ η ώθηση πραγματοποιείται με το ένα πόδι, καθώς το άλλο βρίσκεται σταθερά επάνω στη σανίδα ενώ η χρήση του kick scooter είναι πιο εύκολη και πιο ευέλικτη σε σχέση με ένα ποδήλατο!

Ενδεικτικά μοντέλα που θα βρεις στα Public: Το Scooter Razor Spark το οποίο με το πάτημα της σχετικής μπάρας πετάει σπινθήρες την ώρα που κινείται, το Scooter Razor Lil Buzz (κατάλληλο για παιδιά από 18 μηνών και άνω), το οποίο είναι απόλυτα ασφαλές χάρη στο χαμηλό του ύψος και στις 4 ρόδες που διαθέτει, ενώ ενδυναμώνει την ανάπτυξη των παιδιών και τον σωστό συντονισμό των κινήσεών τους και το Jetts Heel Wheels το οποίο ξεχωρίζει χάρη στο στιβαρό λουράκι κατάλληλο για να κρατά το πόδι καλά ασφαλισμένο, επιτρέποντας στο χρήστη να πραγματοποιεί φιγούρες βάζοντας φωτιά στους δρόμους!

  • Τα ηλεκτρικά scooters (τα λεγόμενα electronic scooters):

Τα ηλεκτρικά scooters λειτουργούν είτε με τη δύναμη των ποδιών σου, όπως τα κλασσικά kick scooters, είτε με το μοτέρ: Βάλε και τα δύο πόδια επάνω στη σανίδα και το scooter κινείται μόνο του προσφέροντάς σου μια ξεκούραστη διαδρομή ενώ υπάρχει και φρένο στο τιμόνι για μεγαλύτερη ασφάλεια. Το μοτέρ βρίσκεται κάτω από τη σανίδα, όπως επίσης και η μπαταρία, ενώ η τυπική αυτονομία των ηλεκτρικών scooters ανέρχεται σε 50 με 80 λεπτά συνεχούς χρήσης. Μην ξεχάσεις να το φορτίσεις για να είναι έτοιμο για την επόμενη βόλτα σου. Τι περιμένεις λοιπόν; Πάτα γκάζι και ξεκίνα!

Ενδεικτικά μοντέλα που θα βρεις στα Public είναι: Το Crazy Cart (το καλύτερο υπαίθριο παιχνίδι της χρονιάς για το 2014 στις ΗΠΑ) το οποίο χάρη στο κατοχυρωμένο σύστημα πλαγιολίσθησης σου επιτρέπει να αλλάζεις τη γωνία των πίσω τροχών για να μπορείς να οδηγείς και να πλαγιολισθαίνεις προς τα εμπρός, προς τα πίσω, πλάγια, διαγώνια, και με κάθε ενδιάμεσο τρόπο, το Scooter Razor Ripstik Air Pro Caster το οποίο προσφέρει στον χρήστη ευέλικτες βόλτες χάρη στη μπάρα περιστροφής και στην ενισχυμένη πλαστική, βιομηχανικού τύπου, σανίδα που διαθέτει αλλά και το Scooter Razor Ripsurf Cmyk ένα πολύ ευέλικτο πατίνι με μπάρα περιστροφής για urban surfers που αγαπούν τα τρελά κόλπα!

Εάν αναζητάς προϊόντα με εξαιρετική ποιότητα, σύγχρονη τεχνολογία, κομψό design και προσιτές τιμές, ανακάλυψε τα κορυφαία προϊόντα της Razor στα καταστήματα Public ή στο Public.gr και βάλε «φωτιά» στους δρόμους! 

Χαμογελάστε είστε στα Public!