PUBLI

Theodoros Nikolaidis: Έλληνας καλλιτέχνης που ζει στη Γερμανία, γίνεται πλέον παγκοσμίως γνωστός, πριν καν τον μάθει η Ελλάδα

«Η τέχνη πρέπει να συγκινεί, να εμπνέει και να δημιουργεί ελευθερία».

Ο Θεόδωρος Νικολαΐδης, 31 ετών, είναι ένας ανερχόμενος διεθνής καλλιτέχνης και σχεδιαστής που ζει στη Γερμανία (Ανόβερο), του οποίου τα έργα είναι γνωστά για την εκκεντρικότητα και το πάθος τους. Μέσα από τον συνδυασμό του ταλέντου, του στυλ, του υλικού και της τεχνικής του, καταφέρνει να ξεπεράσει τα όρια και να αναπτύξει τη δική του μοναδική υπογραφή.

Ο Θεόδωρος (Theo), γεννήθηκε στη Γερμανία, από Έλληνες γονείς. Πήγε αμέσως σε Ελληνικό σχολείο και μεγάλωσε σαν Έλληνας. Και το δηλώνει και με το λογότυπό του!

Τα έργα του, ειδικά οι εντυπωσιακές ζωντανές ζωγραφιές του, έχουν ενθουσιάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο και του έχουν ήδη κερδίσει την αναγνώριση και την επιτυχία.
Γενναίος, τολμηρός, αλχημιστής της τέχνης με φιλοσοφικό φρόνημα.
Κοιτάζοντας τα έργα τέχνης του Theo, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: “Όλα επιτρέπονται και όλα είναι πιθανά!”

Είναι ένας μοναδικός καλλιτέχνης γνωστός για το ότι αγκαλιάζει διαφορετικά στυλ, υλικά, τεχνικές και προσεγγίσεις για να δημιουργήσει κάτι νέο και ξεχωριστό. Στα έργα του εύκολα διακρίνουμε την αγάπη του στη λεπτομέρεια και την ευελιξία.

Οι εξαιρετικά μεγάλοι σε μέγεθος πίνακές του έχουν ήδη εκτεθεί σε εκθέσεις μοντέρνας τέχνης σε όλο το κόσμο (με πιο σημαντικές στο Μαϊάμι, το Αμβούργο και το Ανόβερο) και χαίρουν μεγάλης δημοτικότητας μεταξύ γνωστών διασημοτήτων από τον χώρο του αθλητισμού, της υποκριτικής και της μουσικής, που λατρεύουν τα εκφραστικά του σχέδια, όσο ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος και συμπαθής. Ένας καλλιτέχνης από τον οποίο πολλοί μπορούν ακόμα να μάθουν κάτι! Επιθυμία του όμως είναι να κάνει γνωστή τη τέχνη του σε όλους.

Τα έργα τέχνης του Θεόδωρου Νικολαΐδη είναι αποκλειστικά και γεμάτα πάθος και εμπνέουν το κοινό σε όλο τον κόσμο. Το ταλέντο του συνδυάζει πρωτοτυπία, στυλ, υλικά και τεχνικές και φέρει τη δική του προσωπική υπογραφή και την επιτυχία του. Με την τέχνη του επιχειρεί να αγκαλιάσει την ελευθερία της τέχνης και να εμπνεύσει το κοινό του.

Γενικά, μπορεί να ειπωθεί ότι ο Θεόδωρος είναι ένας καλλιτέχνης του οποίου τα έργα συνδυάζουν δυναμισμό, πείσμα, μοναδικότητα και εκφραστικότητα. και είναι μέρος της καρδιάς και της προσωπικότητάς του. Ισως για αυτό επέλεξε το σπαρτιατικό κράνος για το λογότυπό του: σχετίζεται με τη φιλοσοφία των Ελλήνων και κυρίως τη σιδερένια θέληση.

Πληροφορίες για τον καλλιτέχνη:

Ο νεαρός καλλιτέχνης μπόρεσε πολύ νωρίς να αποκτήσει μεγάλη φήμη σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Είναι γνωστός παγκοσμίως για τη μοναδική και ποικιλόμορφη τέχνη του. Ήδη σε ηλικία 25 ετών, ως ένας από τους νεότερους καλλιτέχνες, συμμετείχε με επιτυχία στην παγκόσμια έκθεση Miami Art Basel, η οποία άνοιξε πόρτες για την τέχνη του παγκοσμίως. Η αγάπη του για την τέχνη και η ποικιλομορφία της τέχνης, τον οδήγησαν να συνδυάσει όχι μόνο τους καμβάδες, αλλά και πολλούς άλλους τομείς με την τέχνη. Μεταξύ άλλων, ίδρυσε το δικό του label, έναν συνδυασμό τέχνης και μόδας, που πολύ γρήγορα έφτασε στην κορυφή, με πολλούς γνωστούς από το χώρο του αθλητισμού, της μουσικής και της τέχνης να αγοράζουν ή να “φορούν” τη τέχνη του όπως: IceT, Floyd Mayweather, Αkon, Jason Derulo, Paul Pogba, Gims, Marcus Thuram, Sido, Dembele, Floyd Mayweather και πολλοί άλλοι. Παρά τη μεγάλη και γρήγορη φήμη, ο νεαρός καλλιτέχνης σταρ παραμένει σεμνός και δεν εμφανίζεται συχνά δημόσια.

Ο Θεόδωρος γεννήθηκε στη Γερμανία, από Έλληνες γονείς (καταγωγή τους από Θεσσαλονίκη και Αριδαία). Πήγε αμέσως σε Ελληνικό σχολείο και μεγάλωσε σαν Ελληνας.

“Δεν ήταν ποτέ σημαντικό για μένα να είμαι ο ίδιος στο επίκεντρο! Η εστίαση πρέπει πάντα να είναι μόνο στην τέχνη μου!” λέει ο Theo ο οποίος εμφανίζεται στην τηλεόραση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο με μάσκα. Προσπαθούμε να τον πείσουμε να τη βγάλει σε επισκεψή του στην Ελλάδα!

Social Media:

Instagram:https://www.instagram.com/theo.nikolaidis/
facebook: https://www.facebook.com/nikolaidis.theo/
website: https://theo-nikolaidis.com/