PUBLI

Τα σέξι γυναικεία τατουάζ που δεν χάνουν ποτέ

Είναι πιο πιθανό να χάσει ο Ολυμπιακός από τη μικτή επιλέκτων της κοινότητας Ζέεφελντ παρά να σε απογοητεύσει κάποιο από τα παρακάτω τατουάζ.

Έχουμε κάνει την κριτική μας στα γυναικεία τατουάζ που βαρεθήκαμε να βλέπουμε. Ναι, είναι πολύ πιο συναρπαστικός ένας σκέτος σβέρκος παρά ένας σβέρκος με μια μικρή κορώνα. (Άσε που δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για φιλοβασιλικές εκδηλώσεις από τη μεριά σου). Παρ’ όλ’ αυτά, ανεξαρτήτως των γυναικών που τα φέρουν, υπάρχουν μερικά τατουάζ-εμβλήματα. Τατουάζ που δεν χάνουν, τατουάζ που δεν κινδυνεύουν από την πατίνα του χρόνου. Σχέδια που σε κάνουν να πετάγεσαι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ από την ξαπλώστρα και να τρέχεις για ένα μακροβούτι δροσιάς.

Ας μιλήσουμε γι’ αυτά τα τατουάζ. Ας τα βάλουμε σε μουσείο για να μάθουν και οι επόμενες γενιές. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Μια νεράιδα στον γλουτό

Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται ως ξόρκι κατά της κυτταρίτιδας και δεν είναι κάτι που μας αφορά με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό που λάνσαρε η Σάσα Μπάστα στο ευρύ κοινό είναι προσφορά στα αδηφάγα ανδρικά μυαλά και στην τέχνη του τατουάζ γενικότερα. Σαφώς και βοηθάει το γεγονός ότι οι γλουτοί της Σάσας δεν είναι οι μέσοι γλουτοί, αλλά όλη η τσαχπινιά είναι στη νεράιδα. Και στο σημείο που κάνει τα μαγικά της.

Μια λέξη στον καρπό

Ο καρπός είναι αβανταδόρικο σημείο, μη γράφουμε τα αυτονόητα. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι (στον καρπό δηλαδή) κάθε γυναίκας να τον εκμεταλλευτεί με μια λέξη ή ένα μικρό στιχάκι που να έχει σημασία και όχι με ένα τατουάζ-χάσιμο χρόνου. Η επιλογή του σημείου είναι η μισή αρχοντιά. Η άλλη μισή είναι αυτό που κρύβεται στη λέξη.

Ένα καλό σχέδιο στον μηρό

Και ένα καλό σορτσάκι για να το αναδείξει. Εν αρχή ην η μόδα των τζιν ψηλοκάβαλων σορτς που λάνσαρε η Λάνα ντελ Ρέι και εν συνεχεία ην η μόδα να στολίζουν τα κορίτσια έναν από τους δύο μηρούς με ένα φανταστικό σχέδιο, κατά προτίμηση με χρώμα. Αυτή η αίσθηση του σχεδίου που βγαίνει από το σορτσάκι είναι μέλι για τα μάτια.

Γράμματα στο πλάι της μέσης

Ας λένε ό,τι θέλουν, αρκεί να μην λένε κάτι στα γκρίκλις έ; Το πλάι της μέσης, σε πρόσφατη φανταστική διάσκεψη στο Πανεπιστήμιο της Ουπσάλα, ανακηρύχτηκε ως το πιο σέξι σημείο του γυναικείου σώματος, κερδίζοντας τα προφανή και γεμίζοντάς μας ελπίδες για έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο.

Κάτι που να χάνεται μέσα από το κάτω μπικίνι

Το γνωρίζουμε καλά, το παιχνίδι κάπου εδώ αρχίζει και γίνεται πολύ ‘βρώμικο’. Οι σκέψεις βλέποντας ένα σχέδιο να χάνεται στο κάτω μέρος ενός μαγιό δεν είναι και οι πιο αθώες που γεννήθηκαν ποτέ σε ανδρικό εγκέφαλο. Θες να δεις τη συνέχεια. Βασικά λυσσάς να δεις τη συνέχεια, αλλά ας κρατήσουμε ένα στοιχειώδες επίπεδο.

Ένα μανίκι με τριαντάφυλλα

Τα μανίκια δεν είναι καθόλου ανδρικό μονοπώλιο, ή τουλάχιστον δεν θα ‘πρεπε να είναι τέτοιο. Το να γεμίσεις το μανίκι σου με τριαντάφυλλα είναι μια υπέροχη λύση, που υποδηλώνει στιλ και που στο κάτω-κάτω, μαλακώνει λίγο την εικόνα μιας γυναίκας με ‘χτυπημένο’ ολόκληρο το χέρι.

Μια ονειροπαγίδα (κάπου)

Να, βλέπεις ποιες είναι οι αδικίες της ζωής; Ένα εξαιρετικό σχέδιο όπως η ονειροπαγίδα είναι καταδικασμένο να ‘φοριέται’ ως επί το πλείστον από γυναίκες. Τουλάχιστον προσωπικά, έχω δει ελάχιστους άνδρες με μια ονειροπαγίδα πάνω τους. Εξαιρείται ο Τζόνι Ντεπ που δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν είχε μία δίπλα από μια γλαφυρότατη μπουλντόζα για παράδειγμα. Μια συνετή επιλογή σημείου απογειώνει την ονειροπαγίδα στο γυναικείο σώμα και αφήνει συνειρμούς για το τι ρομαντική ψυχή είναι η κάτοχος.

Τρεις λέξεις κάτω από το στήθος

Ή δύο. Ή πέντε. Τι σημασία έχει; Η καμπύλη (του τατουάζ) κάνει όλη τη δουλειά που πρέπει να κάνει. Με το τρία, ξεφυσάμε όλοι μαζί.

Μια λέξη στα πλευρά

Τι είπαμε για το σέξινες της μέσης λίγο παραπάνω; Αυτό επί δέκα, επί είκοσι, επί εκατό. Τα πλευρά κρύβουν πολλά μυστικά και μπορούν να φέρουν με χάρη δεκάδες διαφορετικούς τύπους τατουάζ. Δεν ξέρω αν το ‘χεις παρατηρήσει κι εσύ, αλλά τα γυναικεία πλευρά έχουν την απίστευτη δύναμη να μαγνητίζουν το βλέμμα και την προσοχή σου.

Κάτι ακριβώς στη γραμμή του κάτω μαγιό

Κάτι που μπορούν να δουν λίγοι, ελάχιστοι, ορισμένοι. Εκτός αν το κορίτσι μοιράζεται χωρίς προβλήματα γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες του. Το τατουάζ στο συγκεκριμένο σημείο είναι μια πρόκληση. Καλείσαι να το κάνεις δικό σου, πρέπει να προσπαθήσεις και φυσικά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τα καταφέρεις. Γι’ αυτό στοιχειώνει το μυαλό σου, γιατί το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τα καταφέρεις.