PUBLI

Το μαγικό ταξίδι στο κέντρο ενός ποτηριού γεμάτο με JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL

600 καλεσμένοι απόλαυσαν ένα μοναδικό υπερθέαμα που έδωσε πνοή στη θεατρική διάσταση της απόλυτης απόλαυσης του whisky

Το μαγικό ταξίδι στο κέντρο ενός ποτηριού γεμάτο με JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™ ολοκληρώθηκε επιτυχώς, ύστερα από τρεις παραστάσεις στις 16 και τις 17 Σεπτεμβρίου. Περίπου 600 καλεσμένοι, μεταξύ τους οι Daniel Bruhl, Donna Air, Luke Treadaway και Regi Blinker παρευρέθηκαν στην αποκλειστική πρεμιέρα της μοναδικής πρωτοπόρας θεατρικής, μουσικής και καλλιτεχνικής διαδρομής.

Η διαδρομή αυτή τους μετέφερε στο κέντρο ενός ποτηριού γεμάτο με JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™, και τους έδωσε την ευκαιρία να ανακαλύψουν πως πρωτοπόρησε το brand, περίπου 200 χρόνια πριν, με την Τέχνη του Blending. Γνώρισαν επίσης τα 6 χαρακτηριστικά στοιχεία του JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™ – τη φρεσκάδα, την πλούσια φρουτώδη γεύση, τα αρώματα βύνης & ξύλου, την πικάντικη αίσθηση αλλά και τον καπνιστό του χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας παράστασης μάλιστα, στις 17 Σεπτεμβρίου, ο πάντα γοητευτικός και ταλαντούχος Jude Law έκανε μία cameo εμφάνιση.

 “Αυτό το συναρπαστικό θεατρικό event αποτέλεσε μια πρόκληση από το σχεδιασμό μέχρι και την υλοποίησή του. Χωρίς να έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο, το JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™ μαζί με τους Done + Dusted δημιούργησαν επιτυχώς μια πλατφόρμα ψυχαγωγίας 360 μοιρών για την οποία είμαστε όλοι φοβερά περήφανοι. Οι παραστάσεις του SYMPHONY IN BLUE ήταν εξαιρετικές και τα συναισθήματα δέους, ενθουσιασμού και έκπληξης που ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των καλεσμένων, μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι πετύχαμε το σκοπό μας”, δήλωσε ο  Hamish Hamilton, Διευθυντής των Done+Dusted.

Στο φαντασμαγορικό event μέσα από παιχνίδια φωτός, τέχνης, ήχου, ακραίων θερμοκρασιών, γαστρονομίας και δρώμενων, η φαντασία και η αντίληψη της γεύσης των καλεσμένων αμβλύνθηκε μέσα από εξαιρετικές εμπειρίες, όπως:

Είσοδο στο πρώτο σύστημα Whisky Weather στον κόσμο, ένα πολυτελές τεχνητό σύννεφο από JOHNNIE WALKER BLUE LABEL

Το δωμάτιο πάγου, στο όποιο μεταφέρθηκε πάγος 10.000 ετών που  χρησιμοποιήθηκε και για το σερβίρισμα των ποτών των καλεσμένων

Παρακολούθηση και συμμετοχή στο χειροποίητο κάπνισμα των βαρελιών με τη χρήση φλογοβόλων

Τη σπάνια εμπειρία της γνωριμίας με τον Master Blender του Johnnie Walker, Jim Beveridge και τη δημιουργία ενός Signature Blend από τα καλύτερα ουίσκι του κόσμου, αλλά και από ουίσκι που δεν έχουν λανσαριστεί ακόμη από το Johnnie Walker

Γεύμα με αξιοσημείωτο και προκλητικό φαγητό από τους αρχιτέκτονες της γαστρονομίας Bompas & Parr, με κάθε πιάτο να ταιριάζει με τις γεύσεις που βρίσκονταν στα ποτήρια των καλεσμένων

Έτσι, το SYMPHONY IN BLUE, η Διαδρομή στο Κέντρο ενός Ποτηριού γεμάτο με JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™ κορυφώθηκε με ένα μεγαλοπρεπές φινάλε που περιλάμβανε ένα πρωτότυπο μουσικό όργανο, το οποίο συνόδευε το The Flavour Conductor, δημιουργημένο από τους περίφημους «αρχιτέκτονες» του φαγητού Bombas and Parr. Η μουσική από το μοναδικό αυτό όργανο «αγκάλιασε» τους καλεσμένους με μια θεατρική παράσταση που χρησιμοποιούσε όλες τις τελευταίες τεχνικές προβολής συνδυασμένες με αντίστοιχες τεχνικές ήχου και φωτισμού με στόχο να τελειοποιήσουν την απόλυτη εμπειρία της δοκιμής του JOHNNIE WALKER BLUE LABEL. Προς το τέλος, τα οπτικά εφέ, η μουσική, ο χορός και η χορογραφία ολοκλήρωσαν τη βραδιά.

“Το The Flavour Conductor, είναι ένα πρωτοποριακό project που βοηθάει το κοινό να αναγνωρίσει τη σπανιότητα και το βαθύ χαρακτήρα του JOHNNIE WALKER BLUE LABEL. Συνεργαστήκαμε με τον Καθηγητή Charles Spence για να αναγνωρίσουμε την πολύπλοκη σχέση μεταξύ της ακοής, της οπτικής και της γεύσης και χρησιμοποιήσαμε την έρευνά μας για να δημιουργήσουμε το πρώτο μουσικό όργανο στον κόσμο που αλλάζει τη γευστική μας αντίληψη. Κάθε σωλήνας του οργάνου είναι κουρδισμένος ώστε να αναδεικνύει συγκεκριμένες γεύσεις από το ποτήρι μας. Καθώς το όργανο παίζει, ο σχεδιασμός του, η σύνθεση του και το οπτικό υλικό που προβάλλεται, φέρνουν στο προσκήνιο τα έξι βασικά χαρακτηριστικά του Johnnie Walker Blue Label με τον καλύτερο πιθανό τρόπο”, δήλωσε ο Sam Bompas, Ιδρυτής των Bombas & Parr.

Επεκτείνοντας την εμπειρία του SYMPHONY IN BLUE: Η Διαδρομή στο Κέντρο ενός Ποτηριού γεμάτο με JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™, αυτός ο κόσμος της γεύσης, της δεξιοτεχνίας και του θεάτρου, θα ταξιδέψει τους επερχόμενους μήνες και σε άλλες κοσμοπολίτικες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Βερολίνο, η Σαγκάη και η Σιγκαπούρη.