PUBLI

Το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ του κόσμου, για 3η φορά στην Ελλάδα από την Toposophy

Το Taste of Athens 2022 ολοκληρώθηκε και ήταν μεγαλύτερο και πιο νόστιμο από ποτέ! 10 κορυφαία εστιατόρια, συναυλίες, live cooking, παρουσιάσεις, masterclasses, γευσιγνωσίες και πολλά ακόμα συμπλήρωσαν τη φεστιβαλική εμπειρία για τους 12.000+ επισκέπτες που βρέθηκαν στο Ζάππειο από τις 7 έως τις 10 Ιουλίου.

H μεγάλη γαστρονομική γιορτή της πόλης διοργανώθηκε για τρίτη χρονιά με απόλυτη επιτυχία, σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις για τους τομείς της εστίασης, του τουρισμού, της επικοινωνίας και της διοργάνωσης μεγάλων εκδηλώσεων. Για την υλοποίησή της χρειάστηκαν 8 μήνες προετοιμασίας, η συνδρομή 4 εταιρειών παραγωγής και μια ομάδα έργου 100+ συνεργατών και συντελεστών, υπό την εποπτεία και τον κεντρικό συντονισμό της TOPOSOPHY.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων, αλλά και με την υποστήριξη του ΕΟΤ – Visit Greece, ως Welcome Sponsor, με τον Γενικό Γραμματέα κο Δημήτρη Φραγκάκη να ανοίγει την αυλαία του Φεστιβάλ, τονίζοντας τη σημασία της ανάδειξης και προβολής της Αθήνας και της Ελλάδας ως παγκόσμιου γαστρονομικού προορισμού.

Η Toposophy είναι ο αποκλειστικός δικαιούχος και επίσημος διοργανωτής των Taste Festivals στην Ελλάδα και των επιμέρους εκδηλώσεών τους, έχοντας τη συνολική επιμέλεια – από το concept development, το χορηγικό πρόγραμμα, την επιλογή και διαχείριση των συμμετεχόντων εστιατορίων, έως τη στρατηγική marketing, την επιμέλεια του περιεχομένου και την on the ground παραγωγή.

Για τέσσερις ημέρες, από την Πέμπτη 07 έως την Κυριακή 10 Ιουλίου, το Taste of Athens συγκέντρωσε στην καρδιά της πόλης τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της αθηναϊκής γαστρονομικής σκηνής και όλους τους λάτρεις του φαγητού.

Τα εστιατόρια Σπονδή, Pelagos, Delta, Hytra, Alficon, Herve, Fuga, Gastone, The Zillers Roof Garden, αλλά και το κοινωνικό project Shedia Home, σέρβιραν στους επισκέπτες μοναδικά πιάτα υψηλής ποιότητας.

Παράλληλα, το φετινό πρόγραμμα ενισχύθηκε με ένα δυνατό πρόγραμμα μουσικής και διασκέδασης από τους μουσικούς παραγωγούς του En Lefko 87.7
αλλά και ζωντανές συναυλίες κάθε βράδυ από τους Ρένα Μόρφη, Onirama, The Swingin’ Cats και Μαρίνα Σάττι.

Κορυφαία brands τροφίμων, ποτών και όχι μόνο, αλλά και κάποιοι από τους πιο σημαντικούς παραγωγούς και προμηθευτές στον χώρο της εστίασης μπήκαν στους ρυθμούς του Φεστιβάλ και υποστήριξαν τη διοργάνωση, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες στους χιλιάδες επισκέπτες.

Η εταιρεία Toposophy ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της φετινής Διοργάνωσης, επιτρέποντάς μας να φιλοξενήσουμε για άλλη μια φορά στην Αθήνα τη φιλοσοφία των Taste Festivals. Ευχαριστούμε τους χορηγούς και υποστηρικτές μας για την αμέριστη συμπαράσταση και την ισχυρή συμμετοχή τους, τις εταιρείες παραγωγής και όλους τους συνεργάτες και προμηθευτές μας, τη Διοίκηση και το προσωπικό του Ζαππείου Μεγάρου, και φυσικά τα συμμετέχοντα εστιατόρια που έκαναν την εμπειρία του φετινού Taste of Athens πιο απολαυστική από ποτέ.