PUBLI

Η Nokia κάνει το μεγαλύτερο λανσάρισμα κινητών μέχρι σήμερα!

Η Φιλανδική εταιρεία κινητών τηλεφώνων, HMD Global, παρουσιάζει στην Ελλάδα 2 διαφορετικές σειρές με 4 νέα κινητά τηλέφωνα και παροτρύνει τους καταναλωτές να κρατήσουν τις συσκευές τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

  • Σειρά X: Nokia X20 και Nokia X10 – εκλεπτυσμένη ποιότητα και εμπειρίες που θα αγαπήσετε, με 3 χρόνια εγγύηση και θήκη 100% λιπασματοποιήσιμη που προστατεύει από πτώσεις και ολισθήματα
  • Σειρά G: Nokia G20 και Nokia G10 – καινοτόμα χαρακτηριστικά σε ένα πακέτο που σας προσφέρει ασφάλεια, με τη μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας μέχρι σήμερα

 

Αθήνα, 8 Απριλίου 2021 – Η HMD Global, η αντιπρόσωπος εταιρεία των smartphones και αξεσουάρ Nokia, πραγματοποίησε σήμερα το μεγαλύτερο λανσάρισμα της έως τώρα, παρουσιάζοντας έξι νέα smartphones – τα Nokia X20, Nokia X10, Nokia G20, Nokia G10, Nokia C20 και Nokia C10 – τα οποία έχουνε κατηγοριοποιηθεί σε τρεις διαφορετικές σειρές, δύο εκ των οποίων,  οι σειρές X και G, θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά. 

Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η σειρά Nokia X και ακολουθεί η σειρά Nokia G -όλες οι σειρές προσφέρουν την ποιοτική εμπειρία που οι καταναλωτές περιμένουν από την Ευρωπαϊκή εταιρεία κινητών συσκευών. Προϊόντα που έχουν φτιαχτεί για να αντέχουν, εσωτερικά και εξωτερικά, χάρη στην κορυφαία ασφάλεια1, ανώτερη αντοχή και την υπόσχεση να παρέχεται το πιο πρόσφατο λογισμικό, έτσι ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να κρατήσει τη συσκευή για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Ο Florian Seiche, CEO, HMD Global δήλωσε: «Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μία πολύ σημαντική στιγμή, πολύ παραπάνω από ένα συνηθισμένο λανσάρισμα. Χωρίς αμφιβολία, οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν απαιτητικοί, μας έδωσαν, όμως, χρόνο για μια διακοπή, να σκεφτούμε και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα μεγάλα βήματα στο start-up ταξίδι μας. Ως Φιλανδική εταιρεία, η προσέγγισή μας στην τεχνολογία και στην επιχειρηματικότητα είναι να βάζουμε τον άνθρωπο πρώτα και αυτό αντικατοπτρίζεται στις καινούριες μας σειρές smartphones. Θέλουμε οι άνθρωποι να αγαπούν τα κινητά τους. Το λανσάρισμα της HMD Mobile – ορόσημο στο ταξίδι μας ως ολιστικός πάροχος για οτιδήποτε έχει να κάνει με κινητή τηλεφωνία –  ενισχύει αυτή τη δήλωσή μας, και αυτό είναι μόνο η αρχή. Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι βάζουμε την δική σας ασφάλεια στο κέντρο όλων όσων κάνουμε – τα smartphones της Nokia παρέχουν αναβαθμίσεις ασφάλειας και λογισμικού για να νιώθετε απόλυτη ηρεμία. Θέλουμε επίσης οι άνθρωποι να κρατάνε τις συσκευές τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χάρη στην ανθεκτικότητα που τις χαρακτηρίζει».

Ο Stephen Taylor, CMO, HMD Global δήλωσε: «Για την ομάδα μας, ο καινοτόμος τρόπος σκέψης αφορά στην παροχή εμπειριών υψηλής αξίας σε όσους μπορεί να μη είχαν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε αυτές στο παρελθόν. Εκατομμύρια ανθρώπων βασίζονται στην Nokia συσκευή τους για τις καθημερινές τους ανάγκες, όπως βασική συνδεσιμότητα, πληρωμές και δημιουργικότητα. Θέλουμε και φροντίζουμε οι καταναλωτές να εμπιστεύονται τα τηλέφωνά τους. Γι΄ αυτό το λόγο η κορυφαίας ποιότητας ασφάλεια προσφέρεται σε όλες τις συσκευές των καινούριων σειρών X, G και C – όλοι μας αξίζουμε να νιώθουμε ασφαλείς. Θέλουμε οι άνθρωποι να κρατάνε το κινητό τους για περισσότερο καιρό. Αυτά τα προϊόντα έχουν φτιαχτεί για να είναι ανθεκτικά εσωτερικά και εξωτερικά, χάρη στις αναβαθμίσεις και την ανώτερης ποιότητας ανθεκτικότητά τους. Θέλουμε οι άνθρωποι να συνεχίσουν να αγαπούν την κινητή τους συσκευή. Η σειρά X μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μας με την Qualcomm και την ZEISS Optics. Η σειρά G είναι η επιτομή της ισορροπίας μεταξύ δυνατών προδιαγραφών και προσιτής τιμής. Παράλληλα, η σειρά C προσφέρει υψηλή τεχνολογία σε αυτή την αγορά των smartphones. Είμαι περήφανος για την πορεία που έχουμε χαράξει σε αυτήν την πολύ ανταγωνιστική αγορά». 

Η σειρά Χ λανσάρεται με τα Χ20 και Χ10 

Στη κορυφή της προϊοντικής γκάμας βρίσκονται τα Nokia X20 και Nokia X10. Ξεπερνώντας τα όρια της mid-range κατηγορίας, αυτά τα smartphones προσφέρουν εμπειρίες και ποιότητα πολύ παραπάνω από την τιμή τους. Και οι δύο συσκευές είναι εξοπλισμένες με τον τελευταίο Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G Mobile που παρέχει υψηλή απόδοση και δίνει πρόσβαση σε ένα πραγματικά παγκόσμιο δίκτυο 5G2. Τα κινητά της Nokia είναι φτιαγμένα για να αντέχουν και να περνάνε το τεστ της καθημερινότητας έχοντας στον πυρήνα τους την ανθεκτικότητα και μακροζωία. Η χαρακτηριστική αντοχή του hardware ακολουθείται από 3 χρόνια αναβαθμίσεων ασφάλειας και λογισμικού, έτσι ώστε να υποστηρίζεται η βιώσιμη κατανάλωση, να επεκτείνεται ο κύκλος ζωής και να μειώνονται τα ηλεκτρονικά απόβλητα.

Ο Ruben Lehmann, Vice President Europe, HMD Global δήλωσε: «Όλα τα κινητά Nokia υποβάλλονται σε ένα μεγάλο αριθμό τεστ αντοχής. Όταν είναι πλέον διαθέσιμα στην αγορά, είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι οι καταναλωτές θα διαπιστώσουν πως τα κινητά θα λειτουργούν άψογα στα χέρια τους για χρόνια. Καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν και άλλα βήματα που μπορούν να γίνουν για να αντιμετωπιστούν αυτά τα ζητήματα και αυτός είναι ο λόγος που δουλεύουμε συνεχώς για να βελτιώσουμε όσα προσφέρουμε, ενώ συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στα πρώτα μας βήματα. Εν τέλει, σύμφωνα με το Environmental European Bureau, αν όλοι στην Ευρώπη κρατούσαν την κινητή συσκευή τους για ένα χρόνο παραπάνω, μέχρι το 2030, θα μπορούσαμε να είχαμε γλιτώσει τόσο άνθρακα όσο αντιστοιχεί σε 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα εκτός δρόμων3».

Με την πιο καθαρή και βελτιστοποιημένη έκδοση του AndroidTM One, αυτές οι συσκευές έρχονται με το Android 11 προ-εγκατεστημένο. Τα πασίγνωστα ZEISS Optics και οι καινοτόμες λύσεις AI βρίσκονται στην καρδία των εντυπωσιακά ευπροσάρμοστων επιλογών imaging. Με 6.67” Full HD+ punch-hole οθόνη, όλα τα αρχεία σας θα προβάλλονται με πραγματικά εντυπωσιακή ευκρίνεια.

Το Nokia X20 και το Nokia X10 έχουν τριετή εγγύηση (η οποία υπερβαίνει το standard της βιομηχανίας) και θήκη στο κουτί αγοράς που είναι 100% λιπασματοποιήσιμη – σχεδιασμένη να είναι σκληρή, αν πέσει η συσκευή στο έδαφος αλλά φιλική με τον πλανήτη – για να κρατήσετε το κινητό σας ασφαλές και στα χέρια σας περισσότερο χρόνο.   

Ο φορτιστής και τα ακουστικά έχουν αφαιρεθεί από το κουτί αγοράς, βοηθώντας έτσι να μειωθούν οι 12.000 τόνοι ηλεκτρονικών αποβλήτων που δημιουργούνται από φορτιστές κινητών στην Ευρώπη4. Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε ένα φορτιστή, αυτό μπορεί να γίνει μέσω του Nokia.com για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από αυτές τις αγορές θα γίνουν δωρεά στο CLEAR RIVERS, μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την απομάκρυνση πλαστικών από τα διεθνή χωρικά ύδατα.  

Το Nokia X20 διαθέτει εντυπωσιακή selfie κάμερα με 32MP και  τετραπλή κάμερα 64MP στο πίσω μέρος. Το ολοκαίνουριο Dual Sight ενεργοποιεί και τις δύο κάμερες ταυτόχρονα έτσι ώστε να μπορέσετε να απαθανατίσετε την στιγμή από πολλαπλές γωνίες και πλευρές. Μετά μπορείτε να την βελτιώσετε περαιτέρω με πολλές επιλογές επεξεργασίας. 

Το Nokia X10 θα ευχαριστήσει όσους έχουν προϋπολογισμό κάτω των 400€. Η τετραπλή κάμερα 48MP με Cinematic capture, συμπληρώνεται από το πλήρες πακέτο επαγγελματικών εργαλείων επεξεργασίας, για να μπορείτε να εξατομικεύσετε και να μοιραστείτε υλικό που πραγματικά ξεχωρίζει και θα εμπνεύσει και άλλους.

Η σειρά G λανσάρεται με τα G20 και G10 

Η σειρά G αντιπροσωπεύει την τέλεια ισορροπία παροχής λειτουργιών για την κάλυψη όλων των καθημερινών σας αναγκών μέσω τεχνολογιών επίλυσης προβλημάτων. Και στις δύο συσκευές της σειράς G η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής 3 ημερών5 – τη μεγαλύτερη διάρκεια μέχρι σήμερα σε smartphone Nokia. Το Nokia G20 ακολουθεί τη χαρακτηριστική υπόσχεση της Nokia για το πιο πρόσφατο Android σε όλες τις συσκευές. Αυτό σημαίνει κάλυψη για αναβαθμίσεις ασφάλειας για τρία χρόνια, ώστε να μπορούν τα δεδομένα σας να είναι όσο πιο ασφαλή γίνεται και κάλυψη δύο χρόνων σε αναβαθμίσεις λειτουργικού. Τα πρώτα μέλη της σειράς G χαρακτηρίζονται από τη χαρακτηριστική μακροβιότητα και την ανθεκτικότητα που παρέχει η εταιρεία καθώς και τη βελτιωμένη ασφάλεια χάρη στην αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος και προσώπου και μία εντυπωσιακή 6.5’’ teardrop οθόνη με εύχρηστη ενίσχυση φωτεινότητας.

Το Nokia G20 είναι ένα on-the-go δημιουργικό στούντιο στην παλάμη του χεριού σας. Με μία εκπληκτική κάμερα 48 MP, μεγάλο χώρο αποθήκευσης και συναρπαστικό OZO surround audio, μπορείτε να απαθανατίσετε και να ξαναζήσετε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας σε όλη τους τη δόξα. 

Το Nokia G10 έχει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος και διαθέτει προηγμένη απεικόνιση με τρόπους λήψης ενισχυμένους με ΑΙ, ώστε να είναι οι αναμνήσεις σας τέλεια αποτυπωμένες ακόμα και σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού.

Το HMD Mobile συνεχίζει να χτίζει στην επιτυχία του HMD Connect

Παρουσιάζουμε το ολοκαίνουριο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας από την HMD Global, το HMD Mobile, που προσφέρει απλότητα στους πελάτες κινητών επικοινωνιών. Η εισαγωγή του στην αγορά ως ανεξάρτητος χειριστής εικονικού δικτύου κινητής τηλεφωνίας (MVNO), η HMD Mobile ακολουθεί την επιτυχία της εταιρείας στο παγκόσμιο roaming, το HMD Connect που λανσαρίστηκε τον Μάρτιο του 2020. Η καινούρια υπηρεσία θα ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το μήνα, με προγραμματισμένη την σταδιακή παγκόσμια επέκταση.

Ο Janne Lehtosalo, VP of Services, HMD Global δήλωσε: «Το HMD Mobile φτιάχτηκε στα θεμέλια της εμπιστοσύνης, της απλότητας και της ευελιξίας, όπου ο καταναλωτής θα πληρώνει μόνο για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιεί χωρίς συνδρομές. Αυτό το λανσάρισμα – ορόσημο αποδεικνύει τη φιλοδοξία μας να γίνουμε το απόλυτο one-stop-shop για όλες σας τις ανάγκες κινητών υπηρεσιών».

Το εύρος των Nokia αξεσουάρ ήχου μεγαλώνει με τα Nokia Lite Earbuds

Τα ακουστικά διαθέτουν εύχρηστα χειριστήρια αφής για μουσική, voice assistant και τηλεφωνήματα και διατίθενται στην αγορά από σήμερα. Αντικατοπτρίζουν τον premium σχεδιασμό και την εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας των κινητών Nokia, ενώ η θήκη τσέπης μπορεί να προσφέρει έξι επιπρόσθετες φορτίσεις στα buds7. Αυτό αντιστοιχεί σε 36 ώρες αναπαραγωγής, σχεδόν διπλάσια από το βιομηχανικό πρότυπο.

Τιμές και διαθεσιμότητα

  • Tο Nokia X20 θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές παγκοσμίως τον Μάιο στα χρώματα Midnight Sun & Nordic Blue, στην έκδοση 6/128GB και τιμή 399.9€.
  • Tο Nokia X10 θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές παγκοσμίως τον Ιούνιο σε χρώμα Forest, στην έκδοση 4/128GB και τιμή 349.9€. 
  • Tο Nokia G20 θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές παγκοσμίως τον Μάιο στο χρώμα Night, στην έκδοση 4/64GB και τιμή 189.9€.
  • Tο Nokia G10 θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές παγκοσμίως στα τέλη Απριλίου σε χρώμα Night, στην έκδοση 4/64GB και τιμή 159.9€.
  • Το HMD Mobile θα είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο από τα τέλη Απρίλη, ενώ θα ακολουθήσει το παγκόσμιο λανσάρισμα. Διαθέσιμο για αγορά απευθείας από Nokia.com/phones.