PUBLI

Το νέο Samsung Galaxy XCover6 Pro αποτελεί ένα ασφαλές και ανθεκτικό smartphone, σχεδιασμένο για τις σύγχρονες επιχειρήσεις

Με προηγμένες δυνατότητες παραγωγικότητας, ταχύτερο επεξεργαστή και συνδεσιμότητα 5G και Wi-Fi 6E, το Samsung Galaxy XCover6 Pro σχεδιάστηκε για ενισχυμένη συνεργασία και παραγωγικότητα του εργατικού δυναμικού

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσιάζει το νέο Samsung Galaxy XCover6 Pro, ένα smartphone ειδικά σχεδιασμένο για χρήση από επιχειρήσεις, με δυναμική ισχύ για την κάλυψη των πιο απαιτητικών αναγκών στις εταιρείες σήμερα. Το XCover6 Pro προσφέρει βελτιωμένη χρήση εν κινήσει με ισχυρή απόδοση, ολοκληρωμένη ασφάλεια και στιβαρή ανθεκτικότητα, ώστε οι χρήστες να αξιοποιούν τη συσκευή τους στο έπακρο, είτε βρίσκονται στο γραφείο είτε σε εξωτερικό χώρο.

«Με την επέκταση της τεχνολογίας κινητής στο χώρο εργασίας, η εργασία δεν περιορίζεται πλέον σε ένα γραφείο και οι εταιρείες πρέπει να εξελιχθούν για να συμβαδίσουν με αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον», σημείωσε ο KC Choi, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Global Mobile B2B Team, MX Business στη Samsung Electronics. «Η σειρά Samsung Galaxy XCover Pro δημιουργήθηκε για να παρέχει στις εταιρείες μια φορητή συσκευή τόσο ανθεκτική, ώστε να αντέχει στις απαιτητικές συνθήκες εργασίας. Χαιρόμαστε που επεκτείνουμε περαιτέρω αυτή τη δέσμευση με την εισαγωγή του Samsung Galaxy XCover6 Pro, μιας συσκευής που συνδυάζει την υψηλή ανθεκτικότητα με απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, συμβάλλοντας στην επιτυχία των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους».

Ισχυρές επιδόσεις για ασυναγώνιστη παραγωγικότητα

H καινοτομία του Samsung Galaxy XCover6 Pro βασίζεται στην ισχυρή ανθεκτικότητα που διαθέτει ενώ, χάρη στο βελτιωμένο επεξεργαστή 6nm, προσφέρει υψηλή ταχύτητα λειτουργίας που μειώνει τον χρόνο εργασίας και αυξάνει την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Με προαιρετική δυνατότητα χρήσης της κάρτας microSD, το XCover6 Pro διαθέτει επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης, για απρόσκοπτη εργασία χωρίς συμβιβασμούς. Ως η πρώτη συσκευή της σειράς XCover που υποστηρίζει δίκτυο 5G, καθιστά δυνατή την εργασία από οπουδήποτε υπάρχει διαθέσιμο σήμα. Ακόμη, με το Samsung Galaxy XCover6 Pro η συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων γίνεται πιο εύκολη και αποτελεσματική από ποτέ, ενσωματώνοντας ταχύτερη συνδεσιμότητα WiFi 6Ε που λειτουργεί σε ζώνη 6 GHz.

Στην εποχή μας, μπορεί κανείς να εργαστεί από οπουδήποτε. Επομένως, οι εργαζόμενοι χρειάζονται μια συσκευή που να είναι ευέλικτη και αξιόπιστη. Με το Samsung Galaxy XCover6 Pro, οι χρήστες μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους, καθώς η εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας μπαταρία που διαθέτει η συσκευή, μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί με μια νέα, όταν εξαντληθεί. Η φόρτιση της συσκευής διευκολύνεται ακόμη περισσότερο, χάρη στις δυνατότητες φόρτισης POGO, με την οποία πολλοί χρήστες μπορούν να συνδέουν ταυτόχρονα και να φορτίζουν γρήγορα τις συσκευές τους, για απρόσκοπτη παραγωγικότητα.

Για τους εργαζόμενους που μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ γραφείου και εργασίας από το σπίτι, το Samsung Galaxy XCover6 Pro διαθέτει τη λειτουργία Samsung DeX, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τη συσκευή τους με μια εξωτερική οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι και να απολαμβάνουν μια εμπειρία χρήσης όμοια με υπολογιστή. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή XCover6 Pro για τη λήψη φωτογραφιών και την καταγραφή σημειώσεων καθώς βρίσκονται εν κινήσει ενώ, στη συνέχεια, έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στις πληροφορίες που συνέλλεξαν για τη δημιουργία reports. Όλα αυτά, με τη χρήση μίας μόνο συσκευής.

Ισχυρό και βελτιωμένο, για χρήση σε δύσκολα εργασιακά περιβάλλοντα

Το Samsung Galaxy XCover6 Pro έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε ακραίες συνθήκες εργασίας και αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο σε κάθε επαγγελματική λειτουργία: είτε πρόκειται για χρήση από οδηγούς διανομής, πωλητές ή ακόμη και αστυνομικούς. Με ανθεκτικό σχεδιασμό και πιστοποιήσεις MIL-STD-810H, IP68 και Corning® Gorilla® Glass Victus®+, το XCover6 Pro δημιουργήθηκε για να αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, πιθανές πτώσεις και άλλους κινδύνους που προκύπτουν από την εργασία σε εξωτερικό χώρο. Επιπλέον, σε περιβάλλοντα όπου απαιτείται η χρήση γαντιών ή περιπτώσεις που οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν τη συσκευή τους σε εξωτερικό χώρο ενώ βρέχει, οι ρυθμίσεις Touch Sensitivity (Ευαισθησίας Αφής) της συσκευής προσαρμόζονται αυξάνοντας την ευαισθησία οθόνης ενώ, οι βελτιώσεις της συσκευής για «αφή σε υγρά περιβάλλοντα» διευκολύνουν σε συνθήκες βροχής, όπου το χέρι του χρήστη μπορεί να είναι υγρό.

Το Samsung Galaxy XCover6 Pro έχει κατασκευαστεί για να αντέχει και να προσφέρει μέγιστη αξία στις επιχειρήσεις, ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ο ανθεκτικός σχεδιασμός του, που περιλαμβάνει ανακυκλωμένα πλαστικά και μια αντικαταστάσιμη μπαταρία, του επιτρέπει να διατηρεί κορυφαία απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του διευρυμένου κύκλου ζωής του. Η Samsung παρέχει, επίσης, ενημερώσεις ασφαλείας για έως και πέντε χρόνια και τέσσερις επιπλέον αναβαθμίσεις One UI και OS μετά την αρχική παγκόσμια κυκλοφορία της συσκευής, συμβάλλοντας στην επίτευξη του “Galaxy for the Planet”, με στόχο τη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων.

Ως ένα από τα πιο ανθεκτικά smartphone που είναι διαθέσιμα στην αγορά, το Samsung Galaxy XCover6 Pro αποτελεί, επίσης, και μια από τις λιγότερο ογκώδεις συσκευές. Παρά την ανθεκτικότητά του, ενσωματώνει έναν μοντέρνο, κομψό σχεδιασμό που συναντά κανείς συχνότερα σε καταναλωτικές συσκευές, προσδίδοντάς του μια πιο λεπτή και εργονομική αίσθηση συγκριτικά με τα παραδοσιακά ανθεκτικά smartphones. Το XCover6 Pro έχει πάχος κάτω από δέκα χιλιοστά και διαθέτει δυναμική πλήρη οθόνη 6,6 ιντσών με εξαιρετικά ομαλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επιχειρήσεων του σήμερα

Το Samsung Galaxy XCover6 Pro σχεδιάστηκε για να ενισχύσει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, μέσα από τη διαρκή εξέλιξη της τεχνολογίας κινητής. Η συσκευή προστατεύεται από την κορυφαία πλατφόρμα ασφάλειας Samsung Knox, η οποία παρέχει προστασία πολλαπλών επιπέδων που ξεκινά από το τσιπ. Το Samsung Knox λειτουργεί όπως ένα θησαυροφυλάκιο κι ενσωματώνει hardware λειτουργίες προστασίας, που σε συνδυασμό με το λογισμικό της πλατφόρμας, προστατεύουν τη συσκευή από άκρο σε άκρο και σε πραγματικό χρόνο, από τις συνεχείς απειλές που αντιμετωπίζει το σύγχρονο εργατικό δυναμικό.

Ταυτόχρονα, το λογισμικό One UI της Samsung προσφέρει στις συσκευές ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, παρέχοντας στους IT Managers και τους χρήστες δυνατότητα ελέγχου των συσκευών τους μέσω ενός διαισθητικού interface που περιλαμβάνει ανοικτές επιλογές κοινής χρήσης και προστασίας. Οι IT Managers μπορούν να χειρίζονται εξ αποστάσεως τις συσκευές, διασφαλίζοντας ότι παραμένουν ασφαλείς και «καθαρές» από τους ψηφιακούς κινδύνους, ενώ η βιομετρική υποστήριξη αναγνώρισης προσώπου και δακτυλικών αποτυπωμάτων διασφαλίζει ότι ο χρήστης είναι ο μόνος που έχει πρόσβαση στη συσκευή.

Το Samsung Galaxy XCover6 Pro διαθέτει δυνατότητες προσαρμογής, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Περιλαμβάνει δύο προγραμματιζόμενα πλήκτρα που μπορούν να προσαρμοστούν για την εκτέλεση συγκεκριμένων λειτουργιών, ανάλογα με την επιχείρηση. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή ως σαρωτή barcode μέσω του Knox Capture ή ως walkie-talkie μέσω της λειτουργίας του push-to-talk, η οποία στο XCover6 Pro έρχεται με πιο δυνατή ένταση ήχου από ποτέ. Ακόμη, επειδή κάθε εργασία έχει διαφορετικές απαιτήσεις, το XCover6 Pro συνοδεύεται από μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα από τη Samsung και άλλους συνεργάτες, όπως είναι η θήκη Smart Case, οι προηγμένοι φορτιστές POGO, οι βάσεις φόρτισης, τα κλιπ ζώνης και ακουστικά PTT.

Διαθεσιμότητα

Η διαθεσιμότητα του Samsung Galaxy XCover6 Pro θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2022 σε επιλεγμένες αγορές σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, ενώ θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές αργότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις τελευταίες συσκευές Galaxy της Samsung επισκεφθείτε τις διευθύνσεις news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com ή www.samsung.com/business.