PUBLI

To νέο TOUS 1920 The Origin, βρίσκεται ήδη στα καταστήματα καλλυντικών

Ένα μείγμα δροσιάς και αυτοπεποίθησης. Συναρπαστικό και αυθεντικό διατηρεί αναλλοίωτη την προέλευση του brand.

Ζω όπως θέλω να ζω. Έχω ακριβώς αυτό που χρειάζομαι κάθε μέρα. Δέχομαι τα πράγματα που έρχονται στη ζωή μου όπως έρχονται και δεν σχεδιάζω πολύ. Εκτιμώ την ποιότητα. Αυτό είναι αλήθεια. Προτιμώ την φιλοσοφία “λιγότερα αλλά καλύτερα”. Ένα ποτό αλλά το καλύτερο, ένα jacket κάθε σεζόν, φτιαγμένο όμως από το πιο ποιοτικό κασμίρ. Η άσκοπη υπερβολή με ενοχλεί.

Ψάχνω για τη σωστή ιπποδύναμη, σε δύο ή σε τέσσερις τροχούς, αλλά μόνο τη σωστή δύναμη για γρήγορη επιτάχυνση ή για να απολαύσω μια χαλαρή βόλτα στην ύπαιθρο. Χρειάζομαι ένα βιβλίο, μουσική που να με συντροφεύει ή μερικές φορές ένα δροσερό ποτό και ανθρώπους που ξέρουν να απολαμβάνουν τη ζωή. Μου αρέσει να απολαμβάνω στο έπακρο όλη την ημέρα και να κοιμάμαι με την καλύτερη παρέα, τις πρώτες ηλιαχτίδες του πρωινού. Η φρέσκια ενέργεια υπόσχεται μια ξεκούραστη συνέχεια, μετά από μια έντονη βραδιά.

Τα συμβατικά με ενοχλούν. Για αυτό και απολαμβάνω τη δημιουργία καταστάσεων με λίγο μπέρδεμα ή σύγχυση, που μπορεί να φέρουν την έκπληξη με ένα απροσδόκητο τέλος.  Δεν είμαι εναντίον των καθορισμένων κανόνων, αλλά περισσότερο ακολουθώ τους κανόνες του παιχνιδιού, προτείνοντας ένα διαφορετικό τέλος. Η ζωή είναι συναρπαστική και την απολαμβάνω όταν οι άνθρωποι είναι αρκετά θαρραλέοι ώστε να συμμετάσχουν στο παιχνίδι μου.

ΤΟ ΌΝΟΜΑ

Αναζητώ την αυθεντικότητα και τίποτα δε μπορεί να με σταματήσει από το να τη βρω. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη αυτή τη σεζόν είναι η συλλογή 1920 The Origin by TOUS. Καινοτομία, μοναδικό design, ποιότητα και ένα έργο που διατηρεί αληθινή την προέλευση του brand. Ήταν δύσκολο για μένα να διαλέξω ποια ήθελα. Ήταν αδύνατο να διαλέξω μόνο ένα. Μου αρέσει πολύ να φοράω αρώματα. Πιστεύω πως συμπληρώνει αυτό που είμαι. Πρέπει ωστόσο να διατηρεί το προσωπικό μου στυλ. Για αυτό και μου αρέσουν τόσο τα αρώματα TOUS που παραμένουν πιστά στις αξίες τους αλλά και στις ρίζες των κοσμημάτων τους, που μας γυρνούν πίσω στο 1920. Μου αρέσει εξίσου αυτή η ανδρική υπερηφάνεια που έχει τις αρχές της σχεδόν έναν αιώνα πίσω και είναι ξεκάθαρη από το όνομα του νέου αντρικού αρώματος: TOUS 1920 The Origin.

ΤΟ ΆΡΩΜΑ

Τα κοσμήματα πάντα δίνουν μια ξεχωριστή αίσθηση στο στυλ αλλά ποτέ δεν είναι κυρίαρχα σε μια προσωπικότητα. Παραμένεις αυτός που είσαι. Αυτό συμβαίνει και με το

TOUS 1920 The Origin. Το άρωμα είναι ελαφρύ. Στο δέρμα σου παρατηρείς τη μυρωδιά από γιασεμί. Τέλος, αντιλαμβάνεσαι τη μυρωδιά από ξύλο και κεχριμπάρι, που επικρατούν περισσότερο και κάνουν την προσωπικότητα του αρώματος αναλλοίωτη.

TOUS 1920 The Origin Το άρωμα είναι σαν την προσωπικότητά μου: ένα μείγμα δροσιάς και αυτοπεποίθησης, με μυστικό από γιασεμί στη βάση του. Οι βασικές νότες είναι από κίτρο, χάρη στο περγαμόντο και γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες με κάρδαμο και ροζ

πιπέρι.  Πέταλα από φρέσκο γιασεμί στην καρδιά, προσθέτουν τρυφερές νότες στο ανδρικό άρωμα, ενδυναμώνονται στη βάση με το cedar-wood και το πατσουλί και

αναμειγνύονται όλα μαζί με κεχριμπάρι.

Olfactive Family: Spiced – Woody – Floral

Perfumer: Daphne Bugey

Top: Bergamot, Pink Pepper SFC, Cardamom

Heart: Cumin, Jasmine Petals and Black Tea

Bottom: Cedar, Bio-Patchouli, Grey Amber accord

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ

Το design είναι σημαντικό και πως θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι; Το μπουκάλι έχει μια όψη με την οποία ταυτίζομαι: είναι μια μοντέρνα εκδοχή του κλασσικού. Το οικείο σχήμα ενός παλαιού φλασκιού σε μια αδιάφανη μεταλλική βάση στο χρώμα του χαλκού, ώστε να μην αποκαλύπτει τι περιέχει. Αυτή η βάση ενώνεται με καπνιστό γυαλί μέσα από το οποίο απεικονίζεται το περιεχόμενο. Ούτε αποκαλύπτονται όλα, ούτε παραμένουν κρυφά. Ανανεωμένο κλασσικό εξωτερικά, μοναδικό και τολμηρό εσωτερικά. Το κουτί του TOUS 1920 The Origin έχει έναν αέρα από το παρελθόν αλλά και ένα αδιαμφισβήτητα μοντέρνο design, όπως ακριβώς το στυλ μου. Ένα κουτί με την απλή πολυπλοκότητα του χαρτονιού τέχνης. Στο κουτί χρώματος tobacco, μπορεί να δει κανείς μεγάλα μεταλλικά γράμματα από χαλκό που δείχνουν το εμβληματικό έτος που ξεκίνησαν όλα για τον οίκο TOUS, και το οποίο δίνει το όνομα στο άρωμα μου: TOUS 1920 The Origin

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

Η αυγή με βρίσκει ακόμα ξύπνιο, μετά το πάρτυ στο σπίτι μου που μόλις έχει τελειώσει. Δεν περίμενα να σε βρω εδώ, αλλά όλα πήγαν καλά τελικά. Η ευκαιρία να σε κερδίσω, απελευθέρωσε τη φαντασία μου και άλλαζα τους κανόνες του παιχνιδιού, μέχρι να φτάσω σε εσένα. Θέλω να σε δω ξανά και για αυτό σου γράφω αυτή την επιστολή.