PUBLI

Το ΟΝΕΜΑΝ τα έβαλε με τα Angus Burgers

Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, κερδισμένοι βγήκαν όλοι. Τέσσερις δημοσιογράφοι του ΟΝΕΜΑΝ έφτασαν στο Goody's Burger House πεινασμένοι και αποφασισμένοι.

Η αδυναμία μας στο καλό φαγητό και ειδικότερα στα καλά μπέργκερ είναι δεδομένη. Θα έλεγε κανείς ότι γεννηθήκαμε μ’ αυτήν, και μιας και η κουβέντα πήγε από νωρίς στα νιάτα μας, παίρνουμε την ασίστ (που δώσαμε στον εαυτό μας) και συμπληρώνουμε: Μεγάλο -έως τεράστιο- κομμάτι των εφηβικών μας χρόνων είναι συνυφασμένο με επικά γεύματα στα Goody’s. Συνεπώς, η απόβαση των κυρίων Χατζηιωάννου, Δημητρόπουλου, Αναστασιάδη και Αμπατζή στο ευήλιο και ευάερο Goody’s Burger House της Αργυρούπολης επρόκειτο ουσιαστικά για μια φιλική απόβαση, με στόχο τη γνωριμία με τα ολοκαίνουργια Angus Burgers που μας σπάνε τη μύτη εδώ και μέρες.

Στην περίπτωση βέβαια των νέων Goody’s Burger House, τα Angus Burgers είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Τα Goody’s έχουν περάσει στη νέα τους εποχή και αυτό είναι κάτι που βγαίνει προς τα περισσότερα καταστήματα της αλυσίδας. Υπέροχοι χώροι, μοντέρνες πινελιές παντού, τραπέζια, καρέκλες και διακόσμηση που θα ‘θελες να πάρεις απευθείας στο σπίτι σου. Ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους:

(Μας ρόκαραν και με το παραπάνω)

Για να είμαστε ειλικρινείς, και για να μην είμαστε αχάριστοι, η πρώτη μας γνωριμία με τα Angus Burgers συνέβη κατά τη διάρκεια του live chat για το 9ο επεισόδιο του Game of Thrones V. Για την περίσταση, είχαμε καλέσει και μερικούς αναγνώστες του ΟΝΕΜΑΝ και η λαχτάρα στα μάτια τους όταν έφτασαν τα μπέργκερ ήταν ο καλύτερος οιωνός. Λίγο η πίεση του επεισοδίου, λίγο η πίεση για το επικείμενο live chat, έ, δεν τα ευχαριστηθήκαμε με την ησυχία μας τα μπέργκερ.

Άλλο που δεν θέλαμε λοιπόν, για να επιχειρήσουμε αυτή τη μετάβαση προσηλωμένοι στο στόχο.

Δεν θέλαμε να προκαλέσουμε. Καθίσαμε σε ένα τραπεζάκι για τέσσερις, ήσυχοι και διακριτικοί και αφήσαμε τους ανθρώπους του Goody’s Burger House να μας περιποιηθούν. Οι πρωταγωνιστές εξάλλου δεν ήμασταν εμείς, αλλά τα Angus Burgers. Μετά από ένα αναψυκτικό για το ‘ζέσταμα’, τα μπέργκερ κατέφτασαν το τραπέζι μας με όλες τις τιμές.

 

Το κοινό χαρακτηριστικό και των τεσσάρων είναι το μπιφτέκι εξαίρετης ποιότητας 100% Angus μοσχαρίσιο κρέας, το οποίο πραγματικά τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του και το φανταστικό ψωμάκι brioche. Μετά έρχονται οι επιμέρους διαφορές που φέρει το κάθε μπέργκερ.

Έχουμε και λέμε:

Πάνω αριστερά: Ο Χρήστος, γνωστός φαν των Red Hot Chili Peppers, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί το Red Hot Chili Burger Deluxe που προσγειώθηκε μπροστά του. Αφού ‘καθάρισε’ τις πατάτες σαν σωστός επαγγελματίας, έπιασε σφιχτά το μπέργκερ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Κάτω αριστερά: Ο Κωνσταντίνος, αφού σηκώθηκε για λίγο από το τραπέζι ώστε να χαιρετήσει και να κλείσει μια συνέντευξη-πάταγο με τον Νίκο Βαμβακούλα που ήρθε να φάει τα μπέργκερ του, κλείδωσε την επιλογή Mighty Greek.

Πάνω δεξιά: Ο Θοδωρής που τίμησε ένα Smokey με την καπνιστή mayo sauce. Ο Θοδωρής είναι πάντα σταθερός και πιστός στις επιλογές του. Τις στηρίζει μέχρι τέλους.

Κάτω δεξιά: Ο Ηλίας, κολλημένος με την ταινία του Guy Ritchie και τις μαγκιές του Tom Hardy σε αυτήν,  διάλεξε το Rock n’ Rolla. Το γεγονός ότι δεν έβγαλε μιλιά καθόλη τη διάρκεια του φαγητού φανερώνει το πόσο θερμά είχε πάρει την αποστολή του.

Τα σέβη σας για την κορυφαία καρέκλα ολόκληρου του Goody’s Burger House της Αργυρούπολης. Και πάμε στην τελική, φωτογραφική ευθεία.

Kαθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης, οι δημοσιογράφοι του ΟΝΕΜΑΝ στηρίχτηκαν ξεκάθαρα στη φιλοσοφία “Κανείς δεν μοιράζεται το Angus burger του”. Ποιος να τους κατηγορήσει;

Ακολουθούν αισθαντικά στιγμιότυπα από την απόβασή τους:

Σκεφτικοί, και καλά.

Μία γωνία από το πολύ ωραίο Goody’s Burger House της Αργυρούπολης.

Χρήστο αδερφέ μας, άσε κάτω τον κατάλογο να αρχίσουμε.

Αρχίσαμε.

Ένα καρέ, μια άτυχη στιγμή για τον Κωνσταντίνο Αμπατζή.

Και η απαραίτητη μπύρα για το τέλος.