PUBLI

To Samsung Galaxy S20 έφτασε και φέρνει νέες εμπειρίες

Η σειρά Samsung Galaxy S20 είναι η πρώτη, πλήρης σειρά 5G smartphones της εταιρείας,με πρωτοποριακές 5G τεχνολογίες και κάμερα με τεχνητή νοημοσύνη, σχεδιασμένη για το μέλλον της επικοινωνίας

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε σήμερα τα Samsung Galaxy S20, μια σειρά premium συσκευών, που αλλάζουν ριζικά τον τρόπο που οι καταναλωτές αποτυπώνουν και βιώνουν τον κόσμο γύρω τους.

Η σειρά Galaxy S20 διαθέτει μια ολοκαίνουργια αρχιτεκτονική κάμερας που συνδυάζει λειτουργίες ΑΙ με τον μεγαλύτερο αισθητήρα εικόνας της Samsung μέχρι σήμερα, για εκπληκτική ποιότητα. Η νέα σειρά της Samsung υπόσχεται πιο απλή, πλούσια και απολαυστική εμπειρία χρήσης από κάθε άλλη φορά, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της καθημερινότητας είτε πρόκειται για λήψη φωτογραφιών, αναπαραγωγή μουσικής, παρακολούθηση βίντεο ή και απρόσκοπτο gaming.

«Καθώς εισερχόμαστε σε μια νέα δεκαετία, το 5G θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που επικοινωνούμε και το πώς αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας», δήλωσε ο Dr. TM Roh, President και Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. «Καθώς και οι τρεις συσκευές της σειράς Galaxy S20 διαθέτουν 5G συνδεσιμότητα, η Samsung προσφέρει μια σειρά smartphones επόμενης γενιάς, για να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων. Με μια απίστευτη κάμερα που συνεργάζεται με τεχνητή νοημοσύνη, οι καταναλωτές μπορούν να αποτυπώνουν τις στιγμές τους σε πραγματικό χρόνο και να συνδέονται απρόσκοπτα με τους ανθρώπους που αγαπούν».

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Με το 5G μια νέα δεκαετία καινοτομίας ξεκινά στην κινητή επικοινωνία. Για να αξιοποιήσει αυτή τη νέα γενιά συνδεσιμότητας, κάθε συσκευή της σειράς Galaxy S20 διαθέτει την τελευταία 5G τεχνολογία[1]. Τα Galaxy S20+ και Galaxy S20 Ultra είναι οι πρώτες συσκευές που μπορούν να αξιοποιήσουν και τις δύο ζώνες sub-6 και mmWave διεθνώς. To Galaxy S20 υποστηρίζει sub-6[2].

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΚΑΙ  ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές καταγράφουν τις στιγμές και αφηγούνται τις ιστορίες τους μέσω των smartphones τους. Για αυτόν τον λόγο, η κάμερα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες  κατά την επιλογή του επόμενου smartphone. Σχεδιασμένη για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, η σειρά Galaxy S20 συστήνει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα κάμερας, που βασίζεται σε τεχνολογία ΑΙ. Είναι εξοπλισμένη με τον μεγαλύτερο αισθητήρα εικόνας της Samsung μέχρι σήμερα, για να αναδείξει την καλύτερη στιγμή στην καλύτερη ποιότητα.

 • Λεπτομέρειες με εκπληκτική ευκρίνεια: Η σειρά Galaxy S20 διαθέτει μεγαλύτερο αισθητήρα με αποτέλεσμα τη σημαντικά αυξημένη ανάλυση στην κάμερα, για πιο λεπτομερείς εικόνες με επιπρόσθετη ευελιξία στην επεξεργασία, περικοπή και zoom. Τα S20 και S20+ έχουν κάμερα 64ΜΡ. Το S20 Ultra έχει κάμερα 108ΜΡ. Επιπλέον, οι μεγαλύτεροι αισθητήρες απορροφούν περισσότερο φως, συνεπώς η ποιότητα της εικόνας είναι υψηλού επιπέδου ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το S20 Ultra ανεβάζει τον πήχη με την επιλογή δυναμικής εναλλαγής ανάμεσα σε λειτουργία υψηλής ανάλυσης 108ΜΡ και 12ΜΡ, χάρη σε μια τεχνολογία που συγχωνεύει εννιά pixels σε ένα.
 • Επαναστατική δυνατότητα zoom: Η τεχνολογία Space Zoom της σειράς Galaxy S20 χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό των Hybrid Optic Zoom και Super Resolution Zoom,  που συμπεριλαμβάνει ψηφιακό zoom με δυνατότητες ΑΙ,  για εξαιρετικό αποτέλεσμα ακόμα και από μεγάλη απόσταση. Με δυνατότητα μέχρι 30Χ zoom στα Galaxy S20 και S20+, ή με την χρήση του επαναστατικού αναδιπλούμενου φακού του S20 Ultra, με ΑΙ για επεξεργασία πολλαπλών εικόνων που μειώνει την απώλεια ποιότητας στα υψηλά επίπεδα zoom, οι χρήστες απολαμβάνουν Super Resolution zoom μέχρι και 100Χ, για πιο ξεκάθαρη εικόνα από ποτέ.
 • Μία λήψη, πολλαπλές δυνατότητες: Η λειτουργία «Μία Λήψη» επιτρέπει στους χρήστες να αιχμαλωτίσουν την κάθε στιγμή της ζωής τους. Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, τα Galaxy S20 μπορούν να καταγράψουν ταυτόχρονα φωτογραφίες και βίντεο από όλους τους φακούς, με λειτουργίες όπως Live focus, cropped, Ultra Wide και άλλες.
 • Δυνατότητα βιντεοσκόπησης επαγγελματικού επιπέδου: Η νέα σειρά προσφέρει δυνατότητα καταγραφής εκπληκτικού 8K βίντεο, βοηθώντας τους χρήστες να αποτυπώσουν κάθε λεπτομέρεια και απόχρωση με ρεαλιστική ακρίβεια. Μετά το τέλος της καταγραφής του βίντεο, δίνεται η δυνατότητα μετάδοσής του σε μια Samsung QLED 8K TV για την καλύτερη διαθέσιμη και απολαυστική εμπειρία προβολής[3] ή απομόνωσης μιας εικόνας από το 8Κ βίντεο και της μετατροπής της σε φωτογραφία υψηλής ανάλυσης. Η λειτουργία Super Steady εξασφαλίζει ακόμα πιο ευκρινή και σταθερά βίντεο, με μεγαλύτερη σταθεροποίηση κατά την κίνηση και με την ανάλυση κίνησης με βάση το ΑΙ, δίνοντας αποτέλεσμα επαγγελματικού επιπέδου.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

Τα Galaxy S20 αναβαθμίζουν τις εμπειρίες που προκύπτουν από τις αγαπημένες λειτουργίες. Με νέες προτάσεις λειτουργιών και ουσιαστικές συνεργασίες, εμπνευσμένες από την ανοικτή συνεργασία, τα Galaxy S20 είναι σχεδιασμένα για το σήμερα.

 • Μουσική: Είτε έχουν μόλις ξυπνήσει είτε βρίσκονται στο γυμναστήριο, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια εξατομικευμένη λίστα μουσικής, χάρη στην ενσωμάτωση του Spotify στο Bixby Routines. Με τη λειτουργία Music Share, δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης σε ηχείο άλλου χρήστη μέσω του smartphone του. Στη συνέχεια, μπορεί η μουσική να αναπαραχθεί μέσω Bluetooth σε ηχοσύστημα αυτοκινήτου ή σε άλλο ηχείο, χαρίζοντας αναβαθμισμένη μουσική εμπειρία.[4]
 • Εξαιρετικό video chat στο Google Duo: Η βιντεοκλήση γίνεται πιο εύκολα από ποτέ με τα Galaxy S20.  Με το 5G τα Galaxy S20 ενισχύουν την εμπειρία video chat μέσω μιας αποκλειστικής συνεργασίας με το Google Duo, διαθέτοντας νέες λειτουργίες. Πλέον, απευθείας από τον dialer, με ένα άγγιγμα, το Google Duo πραγματοποιεί για πρώτη φορά κλήση σε ποιότητα full HD και είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα. Με την χρήση των  ευρυγώνιων φακών, όλη η οικογένεια μπορεί να συμμετέχει σε μια κλήση. Έως 8 φίλοι μπορούν να συνομιλήσουν ταυτόχρονα.
 • YouTube και 5G: Οι χρήστες μπορούν να κοινοποιήσουν τα 8Κ βίντεό τους με όλον τον κόσμο, ταχύτερα και καλύτερα. Η Samsung συνεργάστηκε με το YouTube κι έτσι οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν τα 8K βίντεό τους απευθείας στο YouTube. Με τις ενσωματωμένες δυνατότητες 5G οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες upload.[5]
 • Ψυχαγωγία: Η Samsung συνεργάστηκε με το Netflix, για να διαθέσει τα Galaxy S20 σε διάσημους σκηνοθέτες και να καταγράψουν περιεχόμενο, βασισμένο σε διάσημες Netflix Originals παραγωγές. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να ανακαλύψουν περιεχόμενο στο Netflix, χάρη στην βελτιωμένη, εύκολη αναζήτηση και πρόσβαση μέσω των Samsung Daily, Bixby και Finder.[6]
 • Gaming: Η σειρά Galaxy S20 εξελίσσει την εμπειρία mobile gaming. Με οθόνη 120Hz, οι χρήστες θα απολαμβάνουν εξαιρετικά ομαλό παιχνίδι. Φέτος την άνοιξη, η Microsoft, θα κυκλοφορήσει το διάσημο παιχνίδι της Forza Street στο Galaxy Store, διαθέτοντας έτσι για πρώτη φορά το παιχνίδι σε mobile πλατφόρμα. Σε συνδυασμό με έναν γρήγορο επεξεργαστή, RAM 12 GB[7], AKG ήχο, και το game booster που λειτουργεί στο παρασκήνιο για να βελτιστοποιήσει τις ρυθμίσεις για κορυφαία απόδοση, τα Galaxy S20 θέτουν νέα πρότυπα στην gaming εμπειρία, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Ως η πιο σύγχρονη σειρά της Samsung, τα Galaxy S20 διαθέτουν όλες τις premium τεχνολογίες που οι φίλοι των συσκευών Galaxy γνωρίζουν και απαιτούν. Είναι οι πιο ασφαλείς συσκευές, που έχει δημιουργήσει ποτέ η εταιρεία, καθώς ενσωματώνουν το Knox, την πρωτοποριακή πλατφόρμα ασφαλείας της Samsung, που προστατεύει τις συσκευές από το chip μέχρι το software. Τα Galaxy S20 διαθέτουν ένα νέο, ασφαλή επεξεργαστή, που προστατεύει τις συσκευές από κακόβουλες επιθέσεις, που στοχεύουν το hardware.

Η σειρά Galaxy S20 διαθέτει μια «έξυπνη» μπαταρία μεγάλης διάρκειας και ταχείας φόρτισης 25W, ενώ το Galaxy S Ultra υποστηρίζει δυνατότητα  υπερ-ταχείας φόρτισης 45W[8]. Όλα διαθέτουν τεράστια χωρητικότητα: 128GB στο S20, 128GB, 256GB και 512GB στα Galaxy S20+ και Galaxy S20 Ultra.[9]

Με τη νέα σειρά οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το πιο ξεκάθαρο, απλό, διαισθητικό περιβάλλον χρήσης της Samsung μέχρι στιγμής: το One UI 2. Επιπλέον, με το Galaxy S20 οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται συσκευές εντός σπιτιού με το SmartThings, να πετύχουν τους στόχους υγείας και ευεξίας με το Samsung Health, να πληρώσουν εν κινήσει με το Samsung Pay, και πολλά ακόμα. [10]

GALAXY BUDS+

Με τα Samsung Galaxy Buds+, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική και podcasts. Με ήχο από την AKG, τα Buds+ διαθέτουν δυναμικά ηχεία δύο δρόμων, 3 μικρόφωνα για απαράμιλλο ήχο και ποιότητα φωνής και μια απίστευτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (μέχρι και 11 ώρες με τα Buds+ και επιπλέον 11 ώρες με τη θήκη φόρτισης).[11] Η εφαρμογή των Buds+, “Galaxy Buds+” είναι συμβατή με iOS, για απίθανη εμπειρία ήχου ανεξαρτήτως συσκευής. [12] Επιπλέον, χάρη στη συνεργασία με το Spotify, οι χρήστες μπορούν να ακούσουν μουσική και podcasts, με ένα μόνο άγγιγμα. [13]

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ GALAXY S20

Η διάθεση των Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra σε Ελλάδα και Κύπρο θα ξεκινήσει από τις 13 Μαρτίου. Θα διατεθούν σε μια ποικιλία χρωμάτων:[14]

 • Galaxy S20: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink
 • Galaxy S20+: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cosmic Black
 • Galaxy S20 Ultra: Cosmic Grey, Cosmic Black

 

 

Galaxy S20, Galaxy S20+ και Galaxy S20 Ultra – Τεχνικές Προδιαγραφές[15]

 

 Galaxy S20 Galaxy S20+ Galaxy S20 Ultra
Οθόνη 6.2-ιντσών Quad HD+ Dynamic AMOLED 2X

Infinity-O Οθόνη (3200X1440)
HDR10+ πιστοποίηση
120Hz ρυθμό ανανέωσης

6.7-ιντσών Quad HD+ Dynamic AMOLED 2X

Infinity-O Οθόνη (3200X1440)
HDR10+ πιστοποίηση
120Hz ρυθμό ανανέωσης

6.9-ιντσών Quad HD+ Dynamic AMOLED 2X

Infinity-O Οθόνη (3200X1440)
HDR10+ πιστοποίηση
120Hz ρυθμό ανανέωσης

 *Infinity-O Οθόνη: σχεδόν χωρίς πλαίσια (bezel-less), καλύπτει όλο το εμπρόσθιο μέρος της συσκευής.

*Μετρημένο διαγώνια, η οθόνη του Galaxy S20 είναι 6.2″ σε πλήρες ορθογώνιο και 6.1″ λαμβάνοντας υπόψη τις στρογγυλεμένες γωνίες. Το μέγεθος οθόνης του Galaxy S20+ είναι 6.7″ σε πλήρες ορθογώνιο και 6.5″ λαμβάνοντας υπόψη τις στρογγυλεμένες γωνίες. Το μέγεθος οθόνης του Galaxy S20 Ultra είναι 6.9″ σε πλήρες ορθογώνιο και 6.7″ λαμβάνοντας υπόψη τις στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

* Ο προεπιλεγμένος ρυθμός ανανέωσης οθόνης είναι 60Hz. Απαιτεί ρύθμιση οθόνης σε ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120Hz.

Κάμερα

 

[Μπροστινή Κάμερα]
10MP, Dual Pixel AF, F2.2(80˚)

 

[Πίσω Κάμερα]
Τριπλή κάμερα

Υπερ-ευρυγώνια: *12MP, F2.2(120˚)

Ευρεία Γωνία: *12MP, F1.8(79˚)
Super Speed Dual Pixel AF, OIS

Τηλεφακός: *64MP, PDAF F2.0(76˚), OIS

[Μπροστινή Κάμερα]
10MP, Dual Pixel AF, F2.2(80˚)

 

[Πίσω κάμερα]
Τετραπλή κάμερα

Υπερ-ευρυγώνια: *12MP, F2.2(120˚)

Ευρεία Γωνία: *12MP, F1.8(79˚)
Super Speed Dual Pixel AF, OIS

Τηλεφακός: *64MP, PDAF, F2.0(76˚), OIS

 

DepthVision Κάμερα

[Μπροστινή Κάμερα]
40MP, PDAF, F2.2(80˚)

 

 

[Πίσω κάμερα]
Τετραπλή κάμερα

Υπερ-ευρυγώνια: *12MP, F2.2(120˚)

Ευρεία Γωνία: *108MP, F1.8(79˚)
PDAF, OIS

Τηλεφακός: **48MP, PDAF, F3.5(24˚), OIS

 

DepthVision Κάμερα

*Το Super Resolution Zoom συμπεριλαμβάνει ψηφιακό zoom, που μπορεί να προκαλέσει απώλεια ποιότητας της εικόνας.**48MP μόνο για zoom.
Διαστάσεις & Βάρος Διαστάσεις: 151.7 x 69.1 x 7.9χιλ
Βάρος: 163γρ
Διαστάσεις: 161.9 x 73.7 x 7.8mm
Βάρος: 186g

*Η έκδοση 5G mmwave ζυγίζει 188γρ.

Διαστάσεις: 166.9 x 76.0 x 8.8mm
Βάρος: 220g

*Η έκδοση 5G mmwave ζυγίζει 222γρ.

AP – 7nm 64-bit Οκταπύρηνος Επεξεργαστής * 2.7GHz(Maximum Clock Speed) + 2.5㎓ + 2㎓
– 7nm64-bit Οκταπύρηνος Επεξεργαστής * 2.8GHz(Maximum Clock Speed) + 2.4㎓ + 1.8㎓
*Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο.
Μνήμη 5G
12GB RAM (LPDDR5) με εσωτερική αποθήκευση 128GB

LTE
8GB RAM (LPDDR5) με εσωτερική αποθήκευση 128GB

5G
12GB RAM (LPDDR5) με εσωτερική αποθήκευση 512GB
12GB RAM (LPDDR5) με εσωτερική αποθήκευση 256GB
12GB RAM (LPDDR5) με εσωτερική αποθήκευση 128GB

LTE
8GB RAM (LPDDR5) με εσωτερική αποθήκευση 128GB

5G/LTE
16GB RAM (LPDDR5) με 512GB εσωτερική αποθήκευση 12GB RAM (LPDDR5) με εσωτερική αποθήκευση 256GB

12GB RAM (LPDDR5) με εσωτερική αποθήκευση 128GB

 * Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, το χρώμα, την αγορά και τον πάροχο.

* Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό.

Επεκτάσιμη Μνήμη & Κάρτα SIM Μοντέλο Single SIM: μία Nano SIM και μια θύρα MicroSD (μέχρι 1TB)

Μοντέλο Dual SIM (Hybrid SIM θύρα): μία Nano SIM και μία Nano SIM ή μια θύρα MicroSD slot (μέχρι 1TB)

 

*Η SIM κάρτα πωλείται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα του Dual SIM ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα την χώρα και τον πάροχο.

*Η MicroSD κάρτα πωλείται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα την χώρα και τον κατασεκυαστή.

*Η eSIM υποστηρίζεται στα μοντέλα Galaxy S20, S20+, S20 Ultra. Η eSIM απαιτεί πρόγραμμα ασύρματης υπηρεσίας και επιτρέπει την ενεργοποίηση προγράμματος κινητής χωρίς τη χρήση nano-SIM. Η διαθεσιμότητα της eSIM ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα την χώρα και τ ον πάροχο. Συνιστάται ο έλεγχος με τον πάροχο.

Μπαταρία 4000mAh (τυπική τιμή) 4500mAh (τυπική τιμή) 5000mAh (τυπική τιμή)
 *Τυπική τιμή δοκιμασμένη υπό συνθήκες εργαστηρίου τρίτου μέρους. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που ελέγχθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 3880mAh για το Galaxy S20, 4370mAh για το Galaxy S20 +. και 4855mAh για το Galaxy S20 Ultra. Η πραγματική διάρκεια της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.
Φόρτιση Βελτιωμένες ταχύτητες ασύρματης φόρτισης με Fast Wireless Charging 2.0

Η ταχεία φόρτιση είναι συμβατή ενσύρματα και ασύρματα

*Ενσύρματη φόρτιση συμβατή με QC2.0 και AFC

*Ασύρματη φόρτιση συμβατή με WPC Wireless PowerShare

 

*Το Fast Wireless Charging 2.0 προς το παρόν είναι διαθέσιμο με Wireless Charger Stand, Wireless Charger Duo Pad, και άλλες συσκευές που υποστηρίζουν 10W ή περισσότερο, ασύρματη φόρτιση. Πωλείται ξεχωριστά. Η πραγματική ταχύτητα φόρτισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πραγματική χρήση, τις συνθήκες φόρτισης και άλλους παράγοντες. Ο ασύρματος φορτιστής απαιτεί σύνδεση ρεύματος. Προτείνεται η χρήση καλωδίου φόρτισης που βρίσκεται στη συσκευασία και/ή μετασχηματιστής ταξιδιού για χρήση αντικειμένων τρίτων μερών που να προκαλέσει βλάβη στο Wireless Charger Stand και Wireless Charger Duo Pad ή μείωση στην ταχύτητα φόρτισης.

 

*Το Wireless PowerShare περιορίζεται σε smartphones της Samsung ή άλλων εταιριών με Qi ασύρματη φόρτιση, όπως τα Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5, και wearables όπως τα Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch, και Galaxy Buds. Αν η μπαταρία είναι λιγότερη από 30% το Wireless PowerShare ενδέχεται να μη λειτουργεί. Ενδέχεται να μη λειτουργεί με συγκεκριμένα αξεσουάρ, θήκες, συσκευές άλλων εταιριών ή wearables της Samsung. Μπορεί να επηρεάσει την λήψη κλήσης ή τις υπηρεσίες δεδομένων, ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου.

OS Android 10
Δίκτυο & Συνδεσιμότητα 5G
5G Non-Standalone (NSA), 5G Standalone (SA), Sub6 / mmWave*, Dynamic Spectrum Sharing (DSS)
LTE
Ενισχυμένο 4×4 MIMO, Up to 7CA, LAA,  LTE Cat.20
Μέχρι 2.0Gbps Download / Μέχρι 200Mbps Upload

WiFi
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5GHz, HE80, MIMO, 1024-QAM
Μέχρι 1.2Gbps Download / Μέχρι 1.2Gbps Upload

Bluetooth
Bluetooth® v 5.0 , ANT+, USB type-C, NFC, Location (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)

*S20 υποστηρίζει μόνο Sub6

*LTE: LAA μόνο για ΗΠΑ

* Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο και το περιβάλλον χρήστη.
*Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, τον φορέα και το περιβάλλον χρήστη.
*Η κάλυψη Galileo και BeiDou μπορεί να είναι περιορισμένη. Το BeiDou μπορεί να μην είναι διαθέσιμο για ορισμένες χώρες

Πληρωμή NFC, MST
* Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τους παρόχους δικτύων και υπηρεσιών.
Αισθητήρες Ultrasonic Αισθητήρας Δακτυλικών Αποτυπωμάτων, Επιταχυνσιόμετρο, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Γεωμαγνητικός Αισθητήρας, Αισθητήρας Χώρου, Αισθητήρας Εγγύτητας, Αισθητήρας Φωτός RGB
Αυθεντικοποίηση Τύπος Κλειδώματος: μοτίβο, PIN, password
Βιομετρικός Τύπος Κλειδώματος: Αισθητήρας Δακτυλικών Αποτυπωμάτων, Αναγνώριση Προσώπου
Ήχος Stereo ηχεία και ακουστικά από την AKG
Ήχος περιβάλλοντος με Dolby Atmos τεχνολογία (Dolby Digital, Dolby Digital Plus συμπεριλαμβάνεται.)
*Ακουστικά: Hybrid canal type, δυναμική μονάδα 2 δρόμων

Μορφή Αναπαραγωγής Ήχου
MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

Video Μορφή Αναπαραγωγής Βίντεο

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

 

 * Όλες οι λειτουργίες, οι λειτουργίες, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων αλλά χωρίς περιορισμό, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, των τιμών, των εξαρτημάτων, των επιδόσεων, της διαθεσιμότητας και των δυνατοτήτων του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

[1] Προτείνεται έλεγχος με τον πάροχο δικτύου για διαθεσιμότητα και περισσότερες πληροφορίες.

[2] Προτείνεται έλεγχος με τον πάροχο δικτύου για διαθεσιμότητα και περισσότερες πληροφορίες.

[3] Το 8K streaming διατίθεται στις σειρές τηλεοράσεων 2019 και 2020 Samsung QLED 8K.

[4]  Διατίθεται μόνο για συσκευές Galaxy S20.

[5]  Απαιτείται βέλτιστη 5G σύνδεση δικτύου, διαθέσιμη σε επιλεγμένες χώρες. Προτείνεται έλεγχος με τον πάροχο δικτύου για διαθεσιμότητα και επιπλέον πληροφορίες.

[6]   Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μέσω του Bixby σε Κορέα και Η.Π.Α. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει αναλόγως το μοντέλο, τον πάροχο και την αγορά.

[7]   Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα την αγορά ή τον πάροχο.

[8]   Ο Super Fast φορτιστής 45W διατίθεται ξεχωριστά.

[9]   Ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο ή την αγορά.

[10] Ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, την αγορά ή τον πάροχο.

[11] Με βάση τη μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπό τυπικές συνθήκες χρήσης. Μέση αναμενόμενη απόδοση με βάση την τυπική χρήση. Η πραγματική διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από παράγοντες όπως το δίκτυο, οι επιλεγμένες λειτουργίες, η συχνότητα κλήσεων και τα πρότυπα χρήσης φωνής, δεδομένων και άλλων εφαρμογών. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

[12] Συμβατό με μοντέλα iPhone 7 και πιο σύγχρονα, που διαθέτουν iOS 10 ή νεότερα.

[13] Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά ή τον πάροχο.

 

[14] Το χρώμα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την χώρα, τον πάροχο ή το δίκτυο συνεργατών.