PUBLI

Το teaser του Netflix άνοιξε ξανά ‘La Casa de Papel’

Όσο περιμένεις με ανυπομονησία τη συνέχεια της σειράς, μπορείς να προβλέψεις τις εξελίξεις.

“Do you have a charger? My battery”. Αυτές είναι οι τελευταίες λέξεις της Raquel στο season finale του La Casa de Papel όπου η σέξι αστυνομικός συναντά τον ‘αποκαλυφθέντα’ πια professor στο νησί των ονείρων τους. Η απάντηση στην ερώτησή της είναι πως σίγουρα εμείς δεν θα χρειαστούμε φορτιστή αφού θα έχουμε αφήσει κινητά κάτω για να παρακολουθήσουμε την 3η σεζόν που κυκλοφορεί το 2019 και αναμένεται να προξενήσει νέο ντελίριο παρακολούθησης με τους χαρακτήρες και τις ανοικτές ιστορίες τους.

Το Netflix, λοιπόν, κυκλοφόρησε το teaser της 3ης σεζόν ανακοινώνοντας παράλληλα την έναρξη των γυρισμάτων με όλους τους ήρωες της δημοφιλούς σε όλον τον κόσμο, πλέον, σειράς να κάθονται και να ενημερώνονται για τα νέα επεισόδια. Τα ερωτήματα πολλά, οι ανοικτές υποθέσεις ακόμα περισσότερες και το μέλλον του κάθε χαρακτήρα εξαρτάται από αυτό του άλλου (ή και όχι). Τόκιο και Ρίο ισορροπούν σε μια προβληματική αλλά και έντονη σχέση με πολλές εναλλαγές, με τον βενιαμίν της σειράς να προσπαθεί να την πείσει ότι ‘He is the one’ παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, και την εντυπωσιακή Τόκιο να άγεται και φέρεται από λογική και συναίσθημα. Η Ναϊρόμπι αποφάσισε να συμμετάσχει στη ληστεία με στόχο να βρει το γιο της όταν βγει και να ζήσουν μαζί πλούσιοι και ευτυχισμένοι, αλλά στην πορεία φαίνεται πως δέχθηκε πλήγμα από τα λόγια της φίλης της Τόκιο, η οποία κλόνησε την αυτοπεποίθησή της.

Ντένβερ και Μόνικα βγαίνουν μαζί από τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Ισπανίας αποφασισμένοι να μεγαλώσουν το παιδί του Αρτουρίτο σα δικό τους. Θα αντέξουν αυτοί οι 2 διαφορετικοί κόσμοι μαζί ή ο φαινομενικά δυνατός τους έρωτας θα πεθάνει όπως και ο Berlin (ούτε γι’αυτό είμαστε σίγουροι αφού ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας της σειράς φαίνεται να συμμετέχει και στην 3η σεζόν) γαζωμένος από τα “πυρά” της σκληρής πραγματικότητας; Ακόμα, η ‘τσαλαπατημένη’, συναισθηματικά και εργασιακά, Ρακέλ βρίσκει τον προφεσόρ γνωρίζοντας πλέον τα πάντα και το ειδύλλιο αναμένεται να ξεκινήσει. Θα γίνει το προφανές και θα έχουμε εκ νέου ανατροπή;

Μάλιστα, το Stoiximan.gr, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Ελλάδα, προσφέρει φανταστικές στοιχηματικές επιλογές για τη δημοφιλή σειρά του Netflix, όπως το αν Θα παντρευτεί ο professor με την Raquel, Το φύλο του παιδού της Monica, το αν ο Berlin είναι ακόμα ζωντανός αλλά μια σειρά από άλλα ερωτήματα/στοιχήματα όπως για το αν ο Berlin ο μεγάλος αδερφός του Professor και τον αριθμό των επεισοδίων της σεζόν αυτής.

Με τον χρόνο να μην περνάει έως τη συνέχιση του L Casa de Papel, οι προβλέψεις και οι προγνώσεις αναμένεται να μας κρατήσουν συντροφιά, μέχρι την αποκάλυψη των σκέψεων των δημιουργών για την εξέλιξη των ιστοριών των χαρακτήρων της δημοφιλούς σειράς.