PUBLI

Το “The Macallan” φέρνει την άνοιξη με το “The Harmony Collection – Rich Cacao”

Μια μοναδική συνέργεια που φέρνει κοντά τον κόσμο του whisky και της σοκολάτας.

Το εμβληματικό single malt whisky The Macallan υποδέχεται τη φετινή άνοιξη με τη σειρά “The Harmony Collection”, μια ανατρεπτική γευστικά συλλογή και ένα ορόσημο για την πορεία του brand προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Για τη δημιουργία της πρώτης εμφιάλωσης από τη νέα σειρά περιορισμένης κυκλοφορίας “The Macallan Harmony Collection”, η Polly Logan, Macallan Whisky Maker, ξεκίνησε ένα ταξίδι γεύσης με προορισμό τη Χιρόνα της Ισπανίας. Εκεί, συνεργάστηκε με τον Jordi Roca, τον παγκοσμίου φήμης ζαχαροπλάστη και τον νεότερο εκ των αδερφών Roca από το περίφημο εστιατόριο El Celler De Can Roca, μακροxρόνιους συνεργάτες του The Macallan. Η Polly Logan επισκέφθηκε το εργαστήριο σοκολάτας του Casa Cacao, και γνώρισε τον σοκολατοποιό και αυθεντία στο είδος, Damian Allsop. Από το πάθος, τη γνώση και τη δημιουργικότητα αυτού του ντουέτου, η Polly άντλησε έμπνευση και δημιούργησε το πρώτο single malt της σειράς, “The Harmony Collection – Rich Cacao”.

Η παλαίωση του εμβληματικού single malt whisky σε προσεκτικά επιλεγμένα δρύινα βαρέλια ευρωπαϊκής και αμερικάνικης προέλευσης, έδωσε ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά γεμάτο σε γεύση απόσταγμα, που συνδυάζει ιδανικά το πολύπλοκο προφίλ του whisky με νότες πλούσιας, μαύρης σοκολάτας.

Η Polly Logan, Whisky Maker του The Macallan, δήλωσε σχετικά με τη δημιουργία του νέου προϊόντος: «Το “The Macallan The Harmony Collection Rich Cacao”, αποτελεί έναν υπέροχο γευστικό συνδυασμό, όπου ο κόσμος του whisky ενώνεται γλυκά με τον συναρπαστικό κόσμο της σοκολάτας. Σε συνεργασία με τον Jordi Roca, έναν από τους καλύτερους και πιο δημιουργικούς ζαχαροπλάστες στον κόσμο και τον έμπειρο σοκολατοποιό, Damian Allsop, ανακάλυψα αυτή τη μοναδική σχέση μεταξύ των δύο υλικών κατά τη διαδικασία της παρασκευής τους. Επέλεξα μια συγκεκριμένη νότα σοκολάτας, η οποία μπορεί να προκύψει μόνο από δρύινα ευρωπαϊκά βαρέλια και τη συνδύασα με μια νότα βανίλιας από δρύινα αμερικανικά βαρέλια. Αποτέλεσμα αυτής της μίξης είναι η ασύγκριτη γεύση που αφήνει στον ουρανίσκο το “The Harmony Collection”».

Εμπνευσμένη από τη βαθιά σύνδεση του “The Macallan” με τη φύση, η σειρά “The Harmony Collection” παράλληλα με τη μοναδική της γεύση, εισάγει το προϊόν σε μια πιο βιώσιμη εποχή αφού συνδυάζει καινοτόμες τεχνικές και χρήση αποκλειστικά φυσικών υλικών στη συσκευασία του. Την πλήρως ανακυκλωμένη συσκευασία του “The Macallan Harmony Collection Rich Cacao” συναποτελούν φλοιοί και λοβοί κακάο, συστατικά που συμβάλλουν στην αισθητή μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του τελικού προϊόντος.

Η παρουσίαση της νέας σειράς “The Macallan Harmony Collection Rich Cacao” πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαΐου, στο εστιατόριο PELAGOS του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Βασίλης Βελισκιώτης, Regional Head of Premium Spirits, Coca-Cola Hellenic Bottling Company. Ελένη Σεφέρη, Senior Brand Manager Premium Spirits, Coca-Cola Τρία Έψιλον. Άννα Μεταξά, The Macallan Brand Ambassador Emerging Europe & Greece. Cédric Vinckier, Restaurant Manager Pelagos & Astron, Food & Beverage, Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Γευστικά Χαρακτηριστικά:
Aλκοολικοί βαθμοί: 44%
Άρωμα: Φοντάν σοκολάτας, μέλι, βελανιδιά, ξύσμα λάιμ και τζίντζερ
Γεύση: Μαύρη σοκολάτα, μέλι, χουρμάδες, βανίλια και κανέλα
Επίγευση: Πλούσια σοκολάτα
Απολαύστε Υπεύθυνα