PUBLI

“Up in the Air” με τη Nike

Η Nike γιόρτασε το Air Max, το πιο διάσημο sneaker στον κόσμο.

Στις 26 Μαρτίου γεννήθηκε το Air Max, το sneaker που έγινε το απόλυτο σύμβολο lifestyle και αναγνωρίστηκε ως σήμα κατατεθέν της urban κουλτούρας παγκοσμίως. Η Nike γιόρτασε τα γενέθλια του αγαπημένου sneaker με ένα μεγάλο πάρτι.

Λάτρεις των sneakers και εκφραστές της urban κουλτούρας συναντήθηκαν σε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο Air Max και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κληρονομιά του θρυλικού παπουτσιού και να κάνουν rewind στα μοντέλα που χαρακτήρισαν τη διάσημη οικογένεια.

Κοίτα μαμά, χωρίς χέρια! #wearyourair #airmaxday #airmax

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Nikos Chartokallis (@justhart) στις

 

Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό “Rewind selfie video”, ενώ σε ένα ειδικά διαμορφωμένο corner με την υπογραφή του Phat Soles -της sneakers boutique που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους sneakerheads- οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να περιποιηθούν τα αγαπημένα τους sneakers.

Τη βραδιά έκλεψε το Air Max Zero, το sneaker που σχεδιάστηκε 29 χρόνια πριν, αλλά έκανε την εμφάνιση του στα πόδια των sneakerheads την Air Max Day. Το συλλεκτικό Air Max διατέθηκε σε περιορισμένα ζευγάρια παγκοσμίως ειδικά για τη συγκεκριμένη μέρα.